![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 11 2020, 18:28 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חייב בטא לפאנפיק?
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 11:11 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לפאנפיק שמפורסם בפורומים אתה חייב פאנפיק. פאנפיק במערכת הפאנפיקים לא חייב ביטוא אבל כדאי.
-------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2020, 16:51 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום,
אני אלכס ואני בטא שמחפשת כותב. תוכלו לבחור בי להיות הבטא שלכם? תשלחו ינשוף. המשך יום טוב ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() סקיב ![]() |
הי,
אני רוצה לפתוח פעילות וסקר. אשמח לדעת, החרמשים כפרס על השתתפות בפעילות הם ממני או מההנהלה? תודה וחג שמח. ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 08:55 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלום honey
את החרמשים את מבקשת באשכול בפורום שאלותהערות וכו'. ההנהלה נותנת לך ואת מעבירה למשתמשים. -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2020, 21:42 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו יכול לומר אם צריך אישור לכל פרק מחדש או שמספיק רק פעם אחת?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 11:33 AM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם יש סדרת טלוויזיה כלשהי, שמבוססת על פאנדום, אני יכול לתרגם אותה למילים וזה ייחשב כפאנפיק?
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 19:55 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן, אם זה בשפה אחרת. זה נחשב לפאנפיק מתורגם.
רק בפרק הראשון. -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 19:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה שאלות לגבי פורום מידע והסברים:
קודם כל, לגבי המדריכים, ראיתי באיזו תגובה אחת במדריך אחד שאפשר להקפיץ מדריכים אם יש מה להוסיף באמת, אבל כשחיפשתי את זה בחוקים, לא ראיתי שום אזכור של זה. האם זה נכון? ואם זה נכון, האם תוכלו לכתוב את זה בחוקים, כדי שגם כולם יוכלו לדעת? בכלל, לא ממש הבנתי מה ההבדל בכלל בין מאמר למדריך (אם יש כזה)? חוץ מזה, גם רציתי לשאול האם אפשר לכתוב שם מדריך לכתיבת תרגום מתוך גוגל תרגום. כן, כן, אני יודעת שלכתוב תרגום של העתקת התרגום מזה ממש גרוע, אבל באמת אפשר לתרגם סיפורים שלמים בעזרת גוגל תרגום עם המון שינויים ושיפוצים. אני בעצמי עשיתי את זה המון פעמים, וזה יצא מצוין. השאלה היא האם אפשר לכתוב על זה מאמר, בתור דבר חוקי? (כי אולי זה לא ממש חוקי, למרות שזה עובד טוב...) אגב, אני לא מבטיחה שאם תסכימו אני באמת אכתוב את המאמר הזה (או המדריך?), רק שיכול להיות... נ"ב האם באמת אני צריכה לכתוב את השאלות האלה פה? או בפורום אחר? או בהודעה פרטית למישהו אחר? כי זה באמת לא ברור כל העניין הזה של השאלות על הפורום ההוא... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 20:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלום שני וברוכה הבאה לפורטל שלנו.
השאלות האלו צריכות להיות מופנות לאיתמר, בין אם בפורום מידע והסברים או בפורום עם השם הארוך ובין אם בהודעה פרטית לדולפין. הוא זה שמנהל את הפורום ההוא. אני לא יודע אף תשובה לשאלות שלך, מצטער. תיהני! וויל. -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2021, 13:15 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יש לי הצעה בנוגע למערכת הפאנפיקים:
שיהיה אפשרות להוסיף איורים לפאנפיק -------------------- ![]() שאול 👑 הפלפאף לנצח! 👑 בן 👑 יאללה הפועל ירושלים! 👑 חבר מסדר עוף החול (שששש... זה סודי!) האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות... (אלבוס דמבלדור~ הארי פוטר ואבן החכמים) תחתמו, זה חשוב [ALIGN=Center]תרמו לי בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2021, 12:28 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פאפניק אני יהודי מישהו יכול לעשות לי תקציר כדי לדעת אם כדי לקרוא?
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2021, 15:40 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שלום,
יש לי פאפנפיקים שפרסמתי כבר לפני שבוע וקצת ועדין לא אושרו. אשמח שיבדקו לי אותם. תודה מראש ![]() -------------------- ![]() שאול 👑 הפלפאף לנצח! 👑 בן 👑 יאללה הפועל ירושלים! 👑 חבר מסדר עוף החול (שששש... זה סודי!) האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות... (אלבוס דמבלדור~ הארי פוטר ואבן החכמים) תחתמו, זה חשוב [ALIGN=Center]תרמו לי בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2021, 13:42 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלום, רציתי לשאול: עשיתי סיקור פאנפיק ואני רוצה שהוא יכנס ללינקייה. איך אני עושה את זה?
תודה רבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2021, 15:34 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
צונזר עקב מחשבה שניה...
סליחה על אי הנוחות נ.ב. (עריכה) שלחתי מבחן בטאים לדולפין ב7 באפריל, תוכל לבדוק אותו? לשלוח אותו שוב? הודעה זו נערכה ע"י voldemort10 ב Apr 19 2021, 08:09 AM -------------------- ![]() שאול 👑 הפלפאף לנצח! 👑 בן 👑 יאללה הפועל ירושלים! 👑 חבר מסדר עוף החול (שששש... זה סודי!) האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות... (אלבוס דמבלדור~ הארי פוטר ואבן החכמים) תחתמו, זה חשוב [ALIGN=Center]תרמו לי בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |