![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 23 2016, 15:53 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך - יצירת פונט היי, שלום לכולם! הרבה זמן שרציתי ליצור פונט בעצמי, אבל הדבר דרש (לפחות לפי מה שחשבתי) תוכנות וידע שאין לי. לאחרונה, מצאתי את האתר paintfont שמאפשר לכל אחד ליצור פונט בעזרת תוכנת הפוטושופ או תוכנות אחרות. חלק 1 - בחירת הסימנים הרצויים 1. פתחו את האתר paintfont ולחצו על "Create and download templates" כדי ליצור תבנית לפונט. 2. בחרו תחת הכותרת "Predefined groups of characters" את השפות הרצויות וסימנים אחרים שתרצו להוסיף. במקרה שתרצו סימן שלא נמצא באף קבוצת סימנים, תוכלו להקליד אותו בתיבת הטקסט תחת הכותרת "Enter additional characters". ![]() כל קבוצות הסימנים באתר 3. תחת הכותרת "Selected characters" תוכלו למצוא את כל הסימנים שיופיעו בתבנית. במקרה ולא תרצו את כולם, לחצו על סימן, והוא יעלם. וודאו שכל הסימנים שאתם רוצים לפונט מופיעים בריבוע של "Selected characters". ![]() רשימת הסימנים שיופיעו בפונט שלכם. לחצו על סימן כדי להסירו מהרשימה. חלק 2 - יצירת התבנית והפונט 4. תחת הכותרת "Template format and name" בחרו את סוג הקובץ שתרצו (אני ממליץ על PNG, כך שתוכלו לפתוח אותו בפוטושופ) ואת שמו (בחרו שם שיהיה קל לזהותו). לחצו על "(Create template(s". אל המחשב שלכם יורדו תמונות (מספר התמונות תלוי במספר הסימנים שבחרתם) והן התבניות שלכם לפונט. ![]() ![]() תבניות הפונט, כפי שיורדו למחשב שלכם (מוקטן) 5. פתחו את התמונות בפוטושופ, ומלאו בכל משבצת את האות המתאימה. ניתן לצייר את האותיות במברשת, בעיפרון, בעזרת כלי העט ובעיקרון באיזו צורה שתרצו. שמרו את התבניות המלאות כקובץ PNG. ![]() ![]() מילוי מהיר של התבניות (אני מילאתי בעזרת מברשת) חלק 3 - העלאת התבנית והורדת הפונט 6. חזרו לאתר paintfont ובחרו הפעם באופציית "Upload your completed templates". 7. בחרו את קבצי התבניות המלאות ששמרתם (חשוב לבחור את כולם יחד), בחרו שם לפונט ולחצו "Start upload" (כקובץ TFF). 8. הורידו למחשב את קובץ ה-TFF שיצרתם, והתקינו את הפונט על המחשב. זו התוצאה שלי כשיצרתי פונט בעברית: ![]() אני אשמח לראות תוצאות שלכם, ומקווה שהמדריך יהיה שימושי! אייל -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2016, 16:26 PM
|
||
![]() ~ Banana ~ ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי תהיה בריא ומבורך, בדיוק החודש חשבתי ביחד עם חברה שלי להכין פונט מייוחד רק שלנו (נמאס כבר לחשוב אלף פעם לפני שימוש בפונט האם הוא מסחרי או לא, עדיף כבר להשתמש במשהו מקורי ולא לשבור את הראש על זה אחר כך). אז תודה רבה - רבה לך על המדריך.
עכשיו בנוגע למדריך עצמו כתוב בצורה ברורה, אולי הייתי מעלה את סעיף ארבע אל שלוש הסעיפים הראשונים או אולי אפילו מחלקת את הסעיף הזה לשניים אחד שאותו הייתי מעלה אל שלוש הסעיפים הראושינם ואת השני משאירה תחת הכותרת השנייה כי הקטע של הסוג של הדגם להורדה (PNG וא PDF) יותר מתאים להיות למעלה, אבל זה לא ממש קריטי. המדירך עצמו כמו שכבר אמרתי נוח לקריאה ותודה ענקית עליו, ישר כוח! אגב אם אתה הולך לעבוד עם אילוסטרייטר עדיף לך להשתמש ב-PDF ככה אחרי שתהפוך את זה לפונט ייתכן והוא יהיה איכותי יותר כי הקטע של השינוי גדלים וכל זה של דברים אחרי שהם בקובץ PDF פחות מתפקששים אחרי הגדלה הקטנה לעומת ה-PNG שאם אתה מותח אותו לפחות טיפה כנגד הגבולות המקוריים הוא טיפה נהיה עקום ומפוקסל. -------------------- Dream . Believe. Make it real ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2016, 16:29 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שכבר אמרתי לך, מדריך מעולה.
המון פעמים, כשאני מכינה ניק, אני לא מוצאת פונט נכון או רוצה לשנות משהו בפונט- ועכשיו אני אוכל לעשות את זה. המדריך כתוב בצורה נפלאה, בפעם הראשונה שקראתי אותו הבנתי מה צריך לעשות (וניסיתי ![]() בקיצור, תודה רבה. מתווסף ללינקייה ![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2016, 10:32 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שאף פעם לא ידעתי איך ליצור פונט, עזרת לי מאוד.
במספרים התייאשתי^^ http://www.interload.co.il/upload/183370.png http://www.interload.co.il/upload/5619173.png זה לוקח המון זמן אבל כיף^^ תוצאה: http://www.f2h.co.il/jj9y0aqfiq68 -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |