![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 8 2017, 16:05 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2017, 19:08 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2017, 21:54 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=8&t=140728
- פתחתי דיון, לחרמשים בבקשה (: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry7081236 - תגובה בדיון, גם זה לחרמשים ![]() -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2017, 23:23 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Dec 16 2017, 01:58 AM
|
||
![]() so long, and thanks for all the fish! ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7084444
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7084448 http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7092842 נקודות בית לגריפינדור -------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2017, 12:23 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Dec 21 2017, 12:19 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשלח ונוסף :)
סיוון התגובה שקישרת לא מושקעת ואופיר שתיים מהתגובות שקישרת לא מושקעות, לכן עליהן לא נתתי תגמול -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2017, 14:57 PM
|
||||
את לא נתת לי את התגמול בנקודות בית שביקשתי... וגם לא בחרמשים. -------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2017, 15:12 PM
|
||
נקודות הבית נוספו. לא ראיתי באף תגובה שלך בקשה לחרמשים
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2017, 15:13 PM
|
||||
את הוספת רק נקודות בית לרייבנקלו, ולא לגריפינדור! -------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2017, 15:17 PM
|
||
תוקן
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2017, 23:20 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Dec 21 2017, 23:24 PM
|
||
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2017, 18:55 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Dec 22 2017, 21:09 PM
|
||
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |