![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 6 2017, 17:12 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחרות מאושרת על ידי המנהלים החביבים של הפורום הזה - ליליקה ותם. הא, וליליקה גם ביטאה אותה (שבעים פעם בערך) אז תודה לה. ליליקה הכריחה אותי לפרסם :( אז זה גרוע ובאשמתה. חלקי סיפור תחרות הסבר "עלילה," התלוננתי לליליקה בפעם המאה ואחת בערך. ליליקה משכה בכתפיה, אבל החליטה להתייחס אליי ברצינות. "אני יודעת, את רוצה אותה." "ודמויות," הוספתי, "למה אף אחד לא אוהב דמויות?" "אני לא יודעת," ליליקה - שניחנה בסבלנות מרשימה - המשיכה לענות לתלונותיי. טוב, למקרה שתהיתם, זו שיחה שאנחנו מנהלות די הרבה וליליקה אכן מאוד סבלנית (ומוזרה למדי אבל לא אומרים לה את זה), אבל אפילו לסבלנות שלה יש סוף ולכן אנחנו עומדים לעזור לה. זאת אומרת, אתם עומדים לכתוב סיפורים עם עלילה ודמויות בשביל שאני אפסיק להציק לה. עכשיו, הסבר: לתחרות הזו עומדים להיות שלושה שלבים, ועוד שלב בונוס. בכל אחד מהשלבים יהיה עליכם למלא מספר דרישות בשביל לבנות סיפור. על כל שלב שבו תשתתפו תקבלו מספר נקודות, והמנצח של השלב - מי שהכי השקיע והרעיון שלו היה הכי מקורי - יקבל מעט יותר. בכל שלב תוכלו לקבל מספר נקודות שונה שיצויין בתוך השלב עצמו, ובכל שלב יהיו גם דרישות בונוס שיזכו אתכם בנקודות נוספות. כל נקודה שוות ערך ל20 חרמשים או נקודת בית אחת. את הנקודות שתקבלו על כל שלב תוכלו לראות בסוף השלב, ובסוף התחרות מי שאסף הכי הרבה כאלו יוכתר כמנצח ויקבל 200 חרמשים בנוסף לנקודות שצבר ויוכל להמיר. השלב הראשון - אקספוזיציה: תדרשו ליצור דמויות לסיפור ולבחור לו מקום וזמן, או בקיצור - מי, איפה ומתי? השלב השני - גוף/תוכן: תדרשו לחשוב על העלילה - מה הבעיה שתופיע בקטע שלכם ואיך הדמויות שלכם מהשלב הראשון יגיבו אליה, כלומר - בעיה והסתבכות. השלב השלישי - סיום: תדרשו לפתור את הבעיה מהשלב הקודם ולהחליט מה יהיה הסיום שלכם - טוב או רע? פתוח או סגור? או בקיצור, מה הוא הסוף שלכם? בונוס! - כתיבת הקטע: בשלב הזה תוכלו לכתוב את הקטע שאותו פיתחתם בשלבי התחרות. משתתפים: בשביל להירשם לתחרות פשוט מלאו את הטופס הבא:
בהצלחה לכולם ושהקטע הטוב ביותר ינצח! ההרשמה תשאר פתוחה במשך עשרה ימים. זאת אומרת, עד התאריך 16.9 -------------------- טוב, אז חתימה מושקעת אין לי... אופס. זאת חתימה מוקדשת אבל, היא מוקדשת לשתי הסיבות שאני עוד בפורטל דייזי וליליקה. הא, ואם לא הייתי פוחדת שאני לא אזהה את המשתמש של עצמי אם אני אחליף כינוי הייתי משנה לחתול. או דלפי. תודה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 6 2017, 17:16 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + שם משתמש: אלכס, The Girl Who Waited (שתעלי כבר את התחרות).
האם אני מבטיח להשתתף: ברור הערות/הארות/עלילה זה טוב: יא חיכיתי כבר שתעלי :) -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2017, 17:17 PM
|
||
![]() ?Aren't Ordinary People Adorable ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + שם משתמש:סוז
האם אני מבטיח להשתתף: כן...? הערות/הארות/עלילה זה טוב: אני מחפשת כל החודש משהו להשתתף בו בסס"ש. רב תודות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2017, 17:30 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם + שם משתמש: ליהיא, סנייפ ודמבלדור
האם אני מבטיח להשתתף: מקווה שבכל השלבים... הערות/הארות/עלילה זה טוב: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2017, 20:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + שם משתמש:רעות, בצד
האם אני מבטיחה להשתתף:בעזרת ה׳ הערות/הארות/עלילה זה טוב:אני אשתדל, אבל לא בטוח שאני אצליח להשתתף בהכל... -------------------- רעות :) הייתי פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2017, 15:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם + שם משתמש:אד, אדום וכחול
האם אני מבטיח להשתתף:מתחייב! הערות/הארות/עלילה זה טוב:בהצלחה לכולם:) -------------------- *דורכת לך על החתימה בגסות*
"אופס" *בורחת* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2017, 18:35 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיי, שמחה לראות את כל הנרשמים
ומזכירה לאלו שעוד לא נרשמו שיש את התחרות הזו וההרשמה שלה פתוחה לעוד חמישה ימים. ב-16 תתחיל התחרות עצמה. -------------------- טוב, אז חתימה מושקעת אין לי... אופס. זאת חתימה מוקדשת אבל, היא מוקדשת לשתי הסיבות שאני עוד בפורטל דייזי וליליקה. הא, ואם לא הייתי פוחדת שאני לא אזהה את המשתמש של עצמי אם אני אחליף כינוי הייתי משנה לחתול. או דלפי. תודה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2017, 12:36 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל ^^
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |