![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:23 PM
|
||||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שלום לכולם! אני משתמש נשף אנשי השנה. למי שלא זוכר או מכיר, אני נוהג לצוץ לקראת סיום השנה האזרחית, לכנס את כולם לנשף גדול, לגרום למשתמשים להתחרות זה בזה על תארים משונים, ואז להיעלם עד לסיום השנה האזרחית הבאה! ואם אני כאן, זה רק אומר ש2019 מסתיימת. ואיזו שנה זו הייתה. משתמשים חדשים באו, משתמשים ותיקים פרשו, ומשתמשים עוד יותר ותיקים שבו לפעילות. נפגשתם ארבע פעמים השנה וחגגתם יחד עם כל המדינה לרגל עשרים שנה לתרגום העברי של הארי פוטר. חברי הנהלת הפורומים התחלפו שוב, ואז שוב, ואז עוד פעם, וכמוהם גם חברי ההנהלה הגבוהה. נו"דים נפתחו ונסגרו, פאנפיקים חדשים פורסמו וננטשו, ומגוון ענקי של סיקורים, פעילויות ודיונים נפתחו על ידיכם, המשתמשים. השנה נפרדנו בכאב ממיקי – משתמש, חבר להנהלה, חבר לחיים ושותף לדרך. השנה גם פגשנו חברים ותיקים, חדשים-ישנים, וכולם ממייסדי HPortal. השנה ההנהלה פנתה לראשונה אליכם המשתמשים, וביקשה מכם הצעות ורעיונות לייעול ולשיפור. אתם עדיין מוזמנים להציע רעיונות ממש כאן, באשכול המיועד לכך! אפילו אני, משתמש הנשף שראה הכל, לא זוכר כזו הזדמנות להציע דברים להנהלה. זו הייתה שנה מאוד ארוכה ומאוד דרמטית, בה אתם המשתמשים הוכחתם לכל מי שפיקפק בכך שאתם – אנחנו – חזקים ומלוכדים יותר מאי פעם. ואין דבר יותר מחזק ומלכד מאשר לחגוג ביחד נשף סיום שנה, נכון? אז מתי הנשף יתקיים? 11/01/2020, מוצאי שבת (י"ד בטבת התש"ף), בין השעות 18:30-21:30. מה מתוכנן? פעילויות מיוחדות, שולחנות לפטפוטים, איך נרשמים? כדי להירשם עליכם פשוט להגיב בטופס המצורף למטה. אני כבר אדאג לשבץ אתכם לשולחנות לקראת הנשף, ככה שבמהלך הנשף ייצא לכם לבלות עם משתמשים שלא תמיד יוצא לכם לדבר איתם ביום יום! והכי חשוב - מה עם אנשי השנה? כמו בכל שנה, גם השנה תוכלו לבחור את המשתמשים והדברים שעשו לכם את השנה בפורטל לקסומה! כדי לראות את רשימת המועמדים ולבחור את אנשי השנה שלכם, לחצו כאן. אז קדימה, להירשם!
הרשומים לנשף: לילי, Hot Chocolate ניקס, the fangirl איתמר, Dolphin נעם, Calum Scott פלג, imagine it שקד, דארת' היידר רוני, ג'ינג'ית 266 שיר, חתול הצ'שר עומר, The Rest Of Us שי, The War Doctor רות, Drama Queen ליאור, Lior Gryffindor הרמיוני, הרמיוני רון הארי אלופים לונה, 𝙼𝚘𝚛𝚗𝚒𝚗𝚐𝚜𝚝𝚊𝚛 אורטל, קרציפלצת מעיין, מאיה מויאל הדס, Phoebe Buffay ליאם, Daisy the Great יונתן, george weasley נעמה, The Fairy Of Music ורד, אביב מתעורר מאיה, Creature אנדה, זאת שאוהבת את שירשיר ניקה, Cosima Niehaus אביב, fangirl_harry_potter ליאו, ליאו :) סיוון, D.J. Tanner מור, מאסטר שיפו עמית, The Fifth Marauder מקס, אזקאבאן לאבגוד נגה, לונה& לאבגוד כריס, Pure Blood Prince The Books Singer שירה, aniel מקס, Gay Prince שני, דראמיוני פוראבר הודעה זו נערכה ע"י נשף אנשי השנה 2019 ב Jan 10 2020, 01:12 AM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:26 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: לילי + Hot Chocolate
הערות/שאלות/נשף!!: נשףףףף המ שכחתם לקשר את המועמדים לול -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ניקס the fangirl הערות/שאלות/נשף!!: יאיי נשף! -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:36 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: איתמר, דולפין
הערות/שאלות/נשף!!: קולולולולללו! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:38 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:נעם, בצד
הערות/שאלות/נשף!!:התגעגעתי לנשפיםם -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:39 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: פלג, imagine it
הערות/שאלות/נשף!!: נשף!! וואו כמה זמן חיכיתי לנשף אנשי השנה! למה לא היה שנה שעברה... -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:39 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: שקד, דארת' היידר
הערות/שאלות/נשף!!: וואאא -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:42 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוספתי אתכם!!! ווהו! נשף!!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:45 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רוני, בצד
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:51 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: דרקון (קוראים לי שיר, אם זה ממש לא נוח לרשום דרקון), חתול הצ'שר
הערות/שאלות/נשף!!: נשףףףףףף אעעע איזו התרגשות -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:52 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: עומר ו- The Rest Of Us
הערות/שאלות/נשף!!: אעאעאעאע -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 18:56 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODEשם וכינוי: שי, the war doctor [COLOR=SteelBlue]הערות/שאלות/נשף!!:[/COLOR יאיייי ![]() -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 19:09 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:רות, דרמה קווין
הערות/שאלות/נשף!!: עאעאעאעא. (יצאתי ידיי חובת התלהבות?) -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 19:14 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ליאור, Lior Gryffindor
הערות/שאלות/נשף!!: אני פשוט לא מאמין. נשף ראשון, יאיי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2019, 19:16 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: הרמיוני, הרמיוני רון הארי אלופים הערות/שאלות/נשף!!: נשףף -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |