![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (69) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 28 2020, 10:21 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז איחרת את המועד כפרה
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2020, 10:22 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שגם את קצת בהתחשב בזה שאת לא יכולה להגיד לו לערוך
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2020, 10:47 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה?
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2020, 11:03 AM
|
||
גם את איחרת את המועד, ליאור אמר את מה שהיה לו להגיד ואת לא יכלת לשנות את זה
|
|
פורסם ב: May 28 2020, 11:11 AM
|
||
טוב?
אגב, **יכולת -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2020, 14:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוזנטל, והדרת פני זקן(ה)
אל תציק לריילי קשישתנו -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2020, 14:12 PM
|
||
ליאו וערכת הודעתך כי נו באמת רוזנטל עכשיו
ושאני אתחיל לצטט לך קטעים מתוך הגמרא שאני נבחן עליה מתישהו? כי זה לא כולל את כל הזקנים. בכלל לא. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 15:54 PM
|
||
מה שתגיד
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2020, 15:21 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון, יש זקנה מרושעת שיוצאת עם השטן כל שישי בערב, וריילי נכללת בקטגוריה הזאת או שלא? טוב לא לפני שהיא תרצח אותי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 7 2020, 16:05 PM
|
||
אוף ליאור אני ניסיתי להשיג תשובות גם ממך וגם מהרמיוני וזה לא הצליח
*אהם אהם* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2020, 16:12 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי:נעמי/ nomi potter
האם אני מבטיח/ה להיות פעיל/ה ולהילחם למען העברית: כןןן באיזה צבע תרצו שנכתוב את השם והכינוי שלכם: כסף הערות/הארות/שאלות/חרמשים: סבא שלי כתב את ספר הלימוד על קצה הלשון -------------------- ייאי!! זאת החתימה שלי!
אז מה אפשר לכתוב פה??????? אני אכתוב על עצמי אני נעמי אני מתה על הארי פוטר, אני גריפינדור קלאסית זהו😆 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=157883 תיכנסו זה שרשור שלי ושל חנונית גאה, מעניין מאוד😇 מחפשות דמות של בן גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! זה מוקדש ל ❤Noa❤ תשלחו לי ינשוף, בבקשהההה לילי גריינג׳ר העתיקה ממני את תחילת החתימה! תשרשרו איתייייי[SIZE=7] 🎷🎷🎷🎷🎺🎺🎺🎺פוווווווווווו סליחה שכחתי את התווים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2020, 17:28 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לך nomi potter
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2020, 20:39 PM
|
||
אהלן
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Jun 7 2020, 21:31 PM
|
||
חזרנו עמוד אחורה
|
|
פורסם ב: Jun 8 2020, 05:18 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופסס עוד לא עניתי לך להפפ אני כבר אענה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |