![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 29 2020, 18:24 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. כן זה מסע שכולם יכולים להשתתף בו...
2. החוקים ישלחו לפני הנבואה -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2020, 19:18 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרעיון של המסע ישלח גם הוא עם הנבואה
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2020, 19:42 PM
|
||||
נבואה-
~~~~~ שני הצדדים ילחמו כאחד, להציל את בעל הפרסות הנחשב. מול עמוד אש יתיצבו, ואת כל העולם ישנו. חשבו שזה נגמר, אבל הנה זה כבר חזר. חוקים- ~~~~ 1.אין לשנות תשובה של מישהו אחר. 2.אין לקלל ובמידה ויש צורך אז לצנזר את הקללה 3.כל אחד עושה אך ורק את עצמו. 4.זה מתנהל כמו שרשור פחות או יותר. 5.במידה ואינכם מרגישים שהזמן מספיק לכם, שלחו ה''פ למנהלת. הסבר קצר- ~~~~~~~ כירון נחטף והגורל הוא בידיהם של החצויים והקוסמים גורלו וגורל העולם מוטל בידיכם שני אויבים היתאחדו והם לא אחרים מ-קורנוס וגאיה היזהרו האויב יותר מסוכן משאתם חושבים חישבו הייטב לפני שאתם עושים משהו פזיז..... בעזרת חוכמתן של הרמיוני ואנבת' בעזרת אומץ הלב של רון וג'ייסון בעזרת טוב הלב של הארי ופרסי בעזרת הערמומיות של כל השאר בעזרת אלה תנצחו ותביסו את קורנוס וגאיה אחת ולתמיד! מובן?! -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2020, 20:15 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזמנים להתחיל...
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2020, 22:10 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
בתקופה של איזה ספר המסע מתקיים?
הדבר הראשון שקופץ לראשי כשאני חושב על פרנק זה ערמומיות ולא כל כך. -------------------- I AM A DAAAAAAAAAAALEK
משפט לחיים: היי, אל תסתכל עליי. יש לי חוות חתולים. עוד משפט לחיים: Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, .and he'll be warm for the rest of his life בקשתם משפט לחיים? לא? הנה אחד בכל מקרה: ברומא התנהג כרומאי, ובשאר העולם גם כן התנהג כרומאי אתה חלק מהאימפריה אז תייצג אותה בכבוד. אני לא חושב שיש פה מספיק משפטים לחיים אז הנה עוד אחד: אל תדחה למחר, מה שאתה יכול לא לעשות בכלל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2020, 22:16 PM
|
||
זה מתקיים אחרי הספרים, אתה יכול להחליט להשתמש בכוח של פרנק, ומה עוד לא ברור? (לא בקטע רע, רק כדי להסביר)
|
|
פורסם ב: May 29 2020, 23:03 PM
|
||
הנבואה לא נותנת לנו שום מידע על לאיפה להגיע אפילו לא כיוון
-------------------- I AM A DAAAAAAAAAAALEK
משפט לחיים: היי, אל תסתכל עליי. יש לי חוות חתולים. עוד משפט לחיים: Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, .and he'll be warm for the rest of his life בקשתם משפט לחיים? לא? הנה אחד בכל מקרה: ברומא התנהג כרומאי, ובשאר העולם גם כן התנהג כרומאי אתה חלק מהאימפריה אז תייצג אותה בכבוד. אני לא חושב שיש פה מספיק משפטים לחיים אז הנה עוד אחד: אל תדחה למחר, מה שאתה יכול לא לעשות בכלל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2020, 08:45 AM
|
||
צריך לחשוב, מול עמוד אש יתיצבו.... זה די מתאר איפה....
|
|
פורסם ב: May 30 2020, 08:58 AM
|
||||
כדאי לכם להתחיל הזמן הולך והוזל!
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
פורסם ב: May 30 2020, 08:59 AM
|
||||
אמממ.... הזמן לא יתחיל אחרי שנתחיל? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2020, 10:12 AM
|
||
איפה אנחנו נמצאים עכשיו בהוגוורטס או במחנה החצויים?
-------------------- I AM A DAAAAAAAAAAALEK
|
|
פורסם ב: May 30 2020, 10:14 AM
|
||||
תנחש..... (סתם בצחוק) הקוסמים בהגוורטס והחצויים במחנות
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
פורסם ב: May 30 2020, 12:48 PM
|
||
כולם הבינו?
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 16:18 PM
|
||
![]() מוגל |
שם כינוי: נעמי/nomi potter
מין: שניהם (אני הבת של אתנה וגם מכשפה) הצעות/הערות/שאלות: מה נעשה במשפחה זאת? -------------------- ייאי!! זאת החתימה שלי!
אז מה אפשר לכתוב פה??????? אני אכתוב על עצמי אני נעמי אני מתה על הארי פוטר, אני גריפינדור קלאסית זהו😆 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=157883 תיכנסו זה שרשור שלי ושל חנונית גאה, מעניין מאוד😇 מחפשות דמות של בן גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! זה מוקדש ל ❤Noa❤ תשלחו לי ינשוף, בבקשהההה לילי גריינג׳ר העתיקה ממני את תחילת החתימה! תשרשרו איתייייי[SIZE=7] 🎷🎷🎷🎷🎺🎺🎺🎺פוווווווווווו סליחה שכחתי את התווים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 10:54 AM
|
||
רעיון לפעילות:
הצגת שרביטים/ כלי נשק הרי חצויים וקוסמים כאחד חייבים להגן על עצמם אם רוצים להשתתף בפעילות חובה לבחור או כלי נשק או שרביט לא שניהם, פירוט יתקבל בברכה. -------------------- I AM A DAAAAAAAAAAALEK
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |