![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 25 2020, 21:10 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירי דיסני כמעת בכל סרט דיסני יש שירים למשל במלך האריות אחד השירים האהובים עלי הוא 'משתגע כבר מלך להיות' אשר בו מביע הגור הקטן את דעתו: "כשאמלוך אביס את יריבי במלחמות (הו, איזה מלך של חיות, כמעט בלי שערות) כולם לי ירכשו כבוד, אהיה מורם מעם אני כבר מתאמן כיצד לשאוג בקול נזעם (השתדל בבקשה, שלא לעשות שטויות)." ובסרט היפה והחיה יש באחד השירים את הקטע הזה: "סיפור עתיק יומין יפה ומעודן יום אחד אויבים, פתע אוהבים כאילו כבר מזמן" ובשני המקרים השיר מרמז על מה שיקרה בהמשך: "כשאמלוך אביס את יריבי במלחמות" - סקאר מוכר למישהו? "יום אחד אויבים, פתע אוהבים" - ומה אם זה? בסרטי דיסני רבים השירים מרמזים על העלילה העומדת לבוא... *למה לדעתכם זה כך? *האם הייתם מעדיפים שזה יהיה כך או שדווקא הייתם מעדיפים שלא? *האם זה מוסיף לעלילה? *בדרך כלל ספויילרים זה דבר מעצבן, אבל מה קורה כשהם בתוך שיר? יש הבדל? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 10:30 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב את 'אהבה יש באוויר' ממלך האריות סתם כי הוא שיר יפה
-------------------- מסדר עוף החול!
כי ביחד, אנחנו נביס את וולדמורט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 17:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שזה בגלל שהכותבים ידעו על העלילה קודם ולא יכלו להימנע מלאזכר אותה בשיר, אפילו שהוא בשלב מוקדם יותר.
וזה לא ממש מפריע, כי קשה להבין שמדובר על העתיד ושזה ספוילר (אף פעם לא חשבתי תוך כדי שיר בסרט "רגע אז בסוף זה יהיה..." או משהו כזה, אני מקשיבה בלי להתייחס יותר מדי למשמעות) -------------------- היי, זאת אני! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 19:06 PM
|
||
![]() מוגל |
אני חושבת שהשירים מרמזים על העתיד שהם מצפים לו ומקווים לו למשל במלך האריות סקאר מלך הרבה יותר זמן מסימבה ולסימבה בהתחלה לא היה איכפת (עד שנלה הסבירה לו שסקאר מרושע) וגם ביפה והחיה זה מספר על אגדת דיסני שבסופה כולם הופכים ליהיות אוהבים, ולכן אני חושבת שהשירים על העתיד הם תקווה שהגיבורים מזכירים לעצמם ומקווים
-------------------- ייאי!! זאת החתימה שלי!
אז מה אפשר לכתוב פה??????? אני אכתוב על עצמי אני נעמי אני מתה על הארי פוטר, אני גריפינדור קלאסית זהו😆 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=157883 תיכנסו זה שרשור שלי ושל חנונית גאה, מעניין מאוד😇 מחפשות דמות של בן גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! זה מוקדש ל ❤Noa❤ תשלחו לי ינשוף, בבקשהההה לילי גריינג׳ר העתיקה ממני את תחילת החתימה! תשרשרו איתייייי[SIZE=7] 🎷🎷🎷🎷🎺🎺🎺🎺פוווווווווווו סליחה שכחתי את התווים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |