![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (89) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 10:48 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מורה להיסטוריה
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 11:05 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים, זה אמור להיות הפוך: אומרים קודם דברים מהעולם שלנו, ואז את המקביל שלהם בעולם הקסום.
----------------------------------------------------------------------------------------------- מעלית -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 12:05 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדרגות הזזות בהוגוורטס
-------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 12:35 PM
|
||
מעלית
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 12:47 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
עט צטט אותך
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 13:12 PM
|
||
אנשים, מה לא ברור, המשחק צריך להיות הפוך: קודם אומרים דברים מהעולם שלנו, אחר כך אומרים דברים מהעולם הקוסמים שמקביל לזה.
לכן העניין שמי שכתב כאן מעלית, זה לא נכון. אני אמרתי מעלית קודם, והמדרגות הזזות הייתה התשובה. אחר כך היה צריך לכתוב משהו מהעולם שלנו, וקרנפית הייתה צריכה לכתוב את התשובה. הבנתם? אז עכשיו אני פשוט אתחיל להגיד משהו מהעולם שלנו, להתחיל את זה מהתחלה: ---------------------------------------------------------------------------------------------- (תקראו את ההערה מעל המקוקו - חשוב מאד) מנקה משקפיים -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 14:56 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לחש מנקה?
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 17:17 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פטיש
-------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 18:54 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפטיש של תור?
רק בעולם של הארי פוטר? או סתם פטיש שזז לבד? מכה חזקה קסומה המבמם מסמרים אין לי שמץ -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 21:59 PM
|
||
נראה לי צריך לעשות רק בעולם הארי פוטר, כי זה פורום הקלחת הרותחת, שבקטגוריה הארי פוטר (ולא עולם המוגלגים)
------------------------------ רמקול -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 22:27 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צעקן
מגבר כזה בשם צעקן שמרעיש תמידי או סתם לחש מגביר המצאתי את הצעקן יכול להיות שיש כזה באמת בהארי פוטר ___ צודקת, נכון -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 22:50 PM
|
||
שלט לטלוויזיה
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 13:01 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחש מדליק טלוויזיה
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 13:30 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתמטיקה
אויש זה מגעיל כל כך מקווה שלקוסמים לפחות אין את זה -------------------- סופי
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 14:24 PM
|
||
כשפומטיקה
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (89) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |