![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (89) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:16 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
התקרה הקסומה של הואולם הגדול, שזה כמו חלון רק שלא פותחים אותו והוא בתקרה.
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:56 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחזמר
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 11:51 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פריט מכושף ששר בעצמו?
____ יאאאא תודה על התגובות ג'יני ושנייייי אני עכשיו הולך לכתוב את ההודעההזו בכל המפים כדי שתקראוווו -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 12:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזוודה
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 13:46 PM
|
||
|
מוגל |
הנרתיק המורחב בקסם של הרמיוני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 13:51 PM
|
||||||||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סולם
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 15:06 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסולם של טרלוני
-------------------- פרשתי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 15:12 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחשב מקולקל בצבע ירוק
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 15:25 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמונה של דשא בלבד, ואז שום דבר לא זז שם.
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 16:16 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגבעת
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 16:45 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הכובע של דמבלדור
--------------------- הודעה 100 שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- פרשתי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 17:02 PM
|
||
היה אפשר גם את מצנפת המיון...
-------------------------------------------------------- סיר -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 17:15 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
סיר קסום(כאילו דה)(לא צריך לעשות כלום)
-------------------- הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 17:33 PM
|
||
אבן
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 17:43 PM
|
||
אבן האוב
------------------------------------- אגב, היו יכולים להגיד בסיר - קדרה -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (89) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |