![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 5 6 [7] 8 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 15:25 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם+כינוי: אבישג, פרופסור וגשל רמת קושי בחידות: הכל הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2020, 09:30 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:
SIRIUS^_^BLACK\אביב רמת קושי בחידות: הכל(למרות שאני גרועה בזה מאוד) הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: הארה: לומוס. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 14:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ויינשטיין
רמת קושי בחידות: קל עד קשה הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 15:14 PM
|
||
![]() מוגל |
ukyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyi6yuhtghtfguyht
|
|
פורסם ב: Jan 28 2021, 11:37 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רמת קושי בחידות: בינוני לא יודעת....
הערות: איפה שולחים את החידות? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 15:14 PM
|
||
![]() מוגל |
איך אני משתתפת?
-------------------- הרמיוני גריינג׳ר
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 13:54 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הבנתי שכבר נגמר הזמן אבל אולי הוא זרק את הכדור על קיר?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 21:01 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי:רומי גריינג'ר
רמת קושי בחידות: קל עד בינוני הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: -------------------- אני ממש רוצה ליהיות משתמשת החודש... פחחח אין לך סיכוי! אני כול יום גולשת באתר נו אז מה מלא עושים את זה! פתחתי מלא פורומים בטח הרוב זה ספאם האמת שלא... כן בטח את סתם מורידה לי בלי סיבה אני מנתקת איתך קשר! בסדר את סתם ילדה שחושבת שהיא מלכת העולם... שבוע לאחר מכן: יש אני משתמשת החודש! מסקנה: תאמינו בעצמכם ותוציאו אנשים שלילים מהחיים שלכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2021, 11:21 AM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 13:44 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: רוחמה + בלאגן גדול
רמת קושי בחידות: בינוני - קשה הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: -------------------- אז שלום לכולם!
אוהבים פאנפיקים? אוהבים שטויות? סתם מוזרים? תקראו את הפאנפיק המדהים והלא עומד להנטש אף פעם שלי! ואל תסמכו על התקציר, הוא יכול להטעות (ובמקרה הזה- לטובה. ברגע שתראו את כמות השטויות בפנים, תברחו בצרחות) את הפאנפיק הזה, ששמו ״המפחידנים1״, תמצאו כאן ואם הפאנפיק נגמר לכם במתח ואתם עצובים, תקראו את פאנפיק ההמשך שלו ״המפחידנים2״ אם אתם אוהבים פאנפיקים חמודים שמעודכנים בערך פעם בשנתיים, תקראו את ״הדודא חסר הצעקה״ שמספר על דודא אילם שלא יכול לצרוח כמו כל הדודאים. ואם התחביב שלכם הוא לצפות שעות במילה ״נמחק״, תקראו את הפאנפיק הכי פופולארי, מדהים ומקסים שקוראים לו ״נמחק״, התקציר שלו זה ״נמחק״, והתוכן- ״נמחק״. וכן, הפאנפיק הזה נמחק. אבל נו, יש אנשים עם תחביבים מוזרים… ״נמחק״ ובפורום סיפורת ושירה, המשתמשת החביבה נמלה פרסמה סיפור משותף שכתבתי עם כמה חננות מוזרות… תכנסו, זה מדהים! סיפורם של גיבורי העל החנונים ![]() פרצתי לחתימה! מוהאהאהא! אז רוחמה היא די סבירה בדרך כלל... אה! ותקראו את הפאנפיקים שלה וגם שלי לא רעים הייתי פה! נמלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 18:38 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קמה "😊kamalovegood"
רמת קושי בחידות: קל מאוד עד קשה מאוד הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 00:15 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קוקי , בצד
רמת קושי בחידות: כל רמה הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2022, 08:08 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יאי
|
|
פורסם ב: Sep 11 2022, 18:25 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אוניסף, טארקה רמת קושי בחידות: קל-קשה הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: כן, התשובה היא המורה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2022, 21:02 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: חגילה, חגילה שלומוב
רמת קושי בחידות: בינוני ומעלה. עדיף בינוני תמיד הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: רק לא חידות מספרים כי בזה אני גרועה -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |