![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:13 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהלכתי לספרייה ויצא בסוף שכמעט כל הספרים שהבאתי הם ספרים שכבר קראתי קודם. הם רק היו נחמדים, אז היה לי את זה ברשימה, ויצא שפשוט רק אותם מהרשימה מצאתי, ובקושי הצלחתי למצוא ספרים חדשים שאני לא מכירה שהיה הגיוני לקחת אותם (או לפחות אני לא ידעתי, אמרתי כבר שאני לא יודעת לבחור)
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:22 PM
|
||
החוויה שלי
------------------ זה באותה פעם, או בפעם אחרי? -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:28 PM
|
||
מהספרייה
------------------------------- איזה פעם? עם הבת מהכיתה? זה בכלל לא קשור - היה מאד מזמן (הבת מהכיתה)! ואם אתה מתכוון לעניין שגיליתי שאבא שלי יודע למצוא ספרים יותר טוב, אז בהחלט באותה הפעם... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:30 PM
|
||
היא
--------------- כן, התכוונתי לאבא. מה הקשר הבת מהכיתה? אבל עדיין, הלוואי שהיו לי בכיתה ילדים על שכל שעובד יחסית בסדר, כמו שלי. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:35 PM
|
||
שראיתי פעם אחת ספר בספרייה שחשבתי עליו – זה בטח לא מאושר, אבל אולי אני בכל זאת אביא את זה, כי בכל זאת, אם אני לא אביא, תמיד תהיה אפשרות שאולי זה כן היה מאושר. אי אפשר לדעת בוודאות, אם אני לא אביא את זה. אבל הייתי בטוחה, שבטח אמא לא תאשר והכל, אבל מה בסוף? זה היה מאושר! זה היה אחד הפעמים שפשוט שמחתי שאני חושבת ככה...
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:37 PM
|
||
החוויה שלי
----------------- אני זוכר את זה, אמרת את זה בסבב... -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:41 PM
|
||
מהספרייה
------------------------ מה, זה היה ממש מדהים! -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:42 PM
|
||
היא
------------ אני לא שופט, זה הגיוני! אני גם הייתי אומר את זה, ראש גרבי עגבניות מוזרות שכמוך. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:44 PM
|
||
שפעם אחת, ממש מדהימה, הצלחנו למצוא המון ספרים מהספרייה - ולא רק כאלה שקראנו כבר, אלא כאלה שאף פעם לא קראנו - ואפילו לא אמא! ומה הכי מדהים? מי מצא את הרוב של הספרים המקוריים? אני!
--------------------------------------- יואו, מתחילים להיגמר לי הרעיונות... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:50 PM
|
||
החוויה שלי
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:52 PM
|
||
מהספרייה
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:54 PM
|
||
היא שהלכתי לשם ברגל עם שישה מהאחים שלי! (לא כולם, אבל עדיין הרבה.)
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:55 PM
|
||
החוויה שלי
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 22:57 PM
|
||
מהספרייה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |