![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 08:10 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהספריה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 10:39 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 11:01 AM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקיבלתי ספר
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 11:19 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החוויה
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 11:43 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהספרייה
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 12:00 PM
|
||
היא
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 12:18 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתחתי את המ"פ הזה בספרייה
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 12:21 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
החוויה שלי
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 12:28 PM
|
||
מהספרייה
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 12:31 PM
|
||
היא
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 12:40 PM
|
||
שכבר מליון פעמים הלכתי לספריה ואני מחפשת אותו ספר שכתוב באתר שהוא קיים בספריה הזאת, אבל אני בכלל לא מוצאת אותו! אולי הוא לא נמצא במקום שלו...
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 12:43 PM
|
||
החוויה
----------------------------- נכון, תמיד קורה. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 13:14 PM
|
||
שלי בספרייה
---------------------------- אמורים לכתוב "החוויה שלי" -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 14:00 PM
|
||
היא
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 14:42 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שפעם מצאתי שם גוש עץ שקושר עם עוד חלקי עץ דקיקים בתוכו. אה, שכחתי - ספר, כן-- ספר.
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |