![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 10:59 AM
|
||
![]() מוגל |
שהלכת לספריה ואז הספרנית שאלה אותי אם אני טמבל. לא יודע מה עבר לה בראש.
-------------------- סקר: איך אתם חושבים שקוראים את השם שלי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 11:04 AM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
החוויה שלי
----------------- אשכרה? הזוי. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 11:09 AM
|
||
![]() מוגל |
מהספריה
--------------------------- כן, אני עדיין תוהה מה זה היה אמור להביע. -------------------- סקר: איך אתם חושבים שקוראים את השם שלי?
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 11:20 AM
|
||
היא
----------------------- ואו, זה סיפור מעניין. אתה נראה כל כך טמבל? מעניין. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 12:16 PM
|
||
![]() מוגל |
שהלכתי לספריה שוב וניסיתי שהספרנית לא תראה אותי כדי להמינע מפאדיחות, ובסוף היא הייתה מישהי אחרת.
-------------------- סקר: איך אתם חושבים שקוראים את השם שלי?
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 12:16 PM
|
||
החוויה שלי
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 12:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהספרייה
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 12:24 PM
|
||
היא
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 12:30 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שפעם אחת הבאתי את אחותי הקטנה לספריה והספרנית שאלה אותי אם היא ילדה מאומצת שפגשתי ברחוב
(אין לי מושג מה עבר עליה בטח היא בדיוק קראה הארי פוטר או משהו בסגנון) -------------------- יעל|10 וחצי|כותבת הרבה| קוראת| אלרג'ה|מסדר עוף החול| גריפינדור|בטל"ר|מחנה החצויים|משפחת הקוסמים והחצויים|
[iגריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! אה ואיך שכחתי מסדר עוף החול שולט!!! User Posted Image ארץ האגדות? הארי פוטר? כנסו! כנסו לדיון שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 12:33 PM
|
||
החוויה שלי
------------------------------------------- מה, באמת? הזוי -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 12:34 PM
|
||
מהספריה
---------------------------- ממש דומה לזו של סיני. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 14:58 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא
___ אולי זו אותה ספרנית, חחח -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:20 PM
|
||
שכבר המון פעמים באנו לספרייה, ושני ספרים שממש רצינו לקחת, והיו אפילו כתובים באתר של הספרייה שהם קיימים שם, וגם לא מושאלים, לא מצאנו בכלל למרות הכל! וחיפשנו המון, שלא תחשבו.
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:33 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אאוץ
___ החוויה שלי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:51 PM
|
||
מהספריה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |