![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 16:35 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהספרייה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 17:24 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 23:14 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהוציאו אותי ממנה בגלל שאכלתי😢
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 09:47 AM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
החוויה שלי
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 10:39 AM
|
||
מהספריה
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 13:29 PM
|
||||||||
היא
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 13:35 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שפעם אחת שהייתי קטנה הספרנית ראתה אותי ליד ספר של גיל יור גבוה ואמרה לי שזה לא לגילי אז אמרתי לה שאני קוראת את זה
-------------------- יעל|10 וחצי|כותבת הרבה| קוראת| אלרג'ה|מסדר עוף החול| גריפינדור|בטל"ר|מחנה החצויים|משפחת הקוסמים והחצויים|
[iגריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! אה ואיך שכחתי מסדר עוף החול שולט!!! User Posted Image ארץ האגדות? הארי פוטר? כנסו! כנסו לדיון שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 13:52 PM
|
||||||||
החוויה שלי
|||||||
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 14:03 PM
|
||
מהספריה
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 14:10 PM
|
||
היא
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 19:12 PM
|
||||||||
פעם נפלו לי כל הספרים מהיד
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 09:26 AM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
החוויה שלי
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 10:45 AM
|
||||||||
מהספרייה
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 11:36 AM
|
||
היא
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:11 PM
|
||||||||
קניתי מהספרייה ספר בשקל
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |