![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 14:58 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
החוויה שלי
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 15:28 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מהספריה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 15:31 PM
|
||
היא
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 17:25 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שגיליתי שאין את הארי פוטר 6 בספרייה והתחרפנתי
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 17:30 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
החוויה שלי
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 17:41 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהספריה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 18:53 PM
|
||
היא
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 19:56 PM
|
||
שלא הייתה לי כזאת
--- עוד מעט נגמר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 20:54 PM
|
||
החוויה שלי
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 10:01 AM
|
||
מהספריה
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 10:02 AM
|
||
היא
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 10:57 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
היא
--------- מזל שאת תמיד כותבת החויה\היא\מהספריה ולא את החויה עצמה -------------------- יעל|10 וחצי|כותבת הרבה| קוראת| אלרג'ה|מסדר עוף החול| גריפינדור|בטל"ר|מחנה החצויים|משפחת הקוסמים והחצויים|
[iגריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! אה ואיך שכחתי מסדר עוף החול שולט!!! User Posted Image ארץ האגדות? הארי פוטר? כנסו! כנסו לדיון שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 12:34 PM
|
||
ערכי
--- החוויה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 13:04 PM
|
||
שלי מהספרייה
----------------------------------- ואגב, זה לא מזל אני פשוט עושה את זה בכוונה כשכתוב היא, אני לא ממשיכה... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 21:33 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |