![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 01:49 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "דלפי, דלפי!" נכנסתי בסערה לחדרה של דלפי בבית המשותף שלנו, "זוכרת ששבוע שעבר הבאתי הביתה את מחברת הניסוחים של הנהלה?" "כן, זו שאתם עושים עליה משמרות משום מה," דלפי צחקה, "אתם מתייחסים אליה כאילו היא חיית מחמד כיתתית." "אוי, שאש. בכל מקרה, זו לא הנקודה-" "תני לי לנחש, איבדת אותה?" קטעה אותי דלפי ברשעות, וניחשה את הניחוש הבכלל-לא-מתבקש. "רגע, זה אומר שראית אותה?" שאלתי בתקווה. "אממ, לא זכור לי. אולי היא אצל החתול או משהו." דלפי אכזבה. "מעודד. רגע, חתול-חתול או חתול-ליאם?" לא קיבלתי תשובה, אז ייצאתי להמשך מסע-חיפוש-המחברת. דילגתי לי בתקווה לחדרה של ליאם, תוך הנחה ששם ישרוץ גם החתול. ואכן מצאתי את שתיהן יושבות על המיטה שבקצה החדר. ליאם אף כתבה בקצב במחברת קטנה. "ליאם, ליאם!" קראתי בשמחה, "יש מצב שאת משתמשת במחברת הניסוחים שלנו בטעות?" "היי לך!" ענתה ליאם בערנות ולא אופיינית. "לא, זו מחברת משבצות בכלל, אני עושה שיעורים במתמטיקה. רוצה גם?" לאחר מספר שניות היא הוסיפה - "אה רגע, את מחפשת את המחברת סלאש חיית מחמד כיתתית שהבאת שבוע שעבר? בדיוק הצלתי אותה מחיית המחמד האמיתית שלנו אתמול בערב." והיא הצביעה לעבר השולחן - שם נצנצה לה בסגול המחברת האבודה, עם קרע קטן בקצה השמאלי התחתון. "הו, איזה מזל, ממש תודה!" חטפתי את המחברת ויצאתי מהבית, בדרכי להעביר אותה למשמרת של אורי - שבתקווה לא יאבד אותה גם הוא. שלום לכם, משתמשים יקרים! מה שלומכם? מצוין, מה איתך? אחלה, אבל כמעט היה לא אחלה! איזה מזל שמצאתי את המחברת הזו בסוף - אחרת כל הניסוחים שעבדנו עליהם, היו נעלמים! בכל מקרה, כן, זה לא קשור עכשיו. בעצם, זה קשור חלקית. אתם מבינים, לפעמים כשאני לבד עם עצמי, אני אוהבת לדמיין את עצמי עם אנשים שאני אוהבת בכל מיני סיטואציות מעניינות. ובתחרות הזו, בכל חודש, גם אתם תקבלו סיטואציה כזו - אבל זו לא תהיה סתם סיטואציה מגניבה, אלא אחת שתצטרכו לפתור ולהיחלץ ממנה, ממש כמו איבוד המחברת! או אולי קצת יותר מעניינת ממחברת ניסוחים אבודה, כי אתם בכך זאת תצטרכו לשרשר עליה יותר מכמה משפטים. (לא שאני מזלזלת במחברות ניסוחים, הן מאוד חשובות!) אז ככה בעצם תלך התחרות שלנו: 1. בכל חודש, תתפרסם באשכול הזה סיטואציה שתצטרכו לשרשר עליה במהלך החודש. אם ברצונכם להשתתף - עליכם לפתוח בפורום שרשור על הסיטואציה הזו עם חבר/ה, ולקשר אותו בטופס שמחכה לכם למטה (רק אחד מבני הזוג צריך לקשר, ומוזמנים לקשר אותו מתי שנוח לכם - גם לפני שהוא גמור זה בסדר. העיקר שיקושר כאן עד ה-31.8 בערב). שימו לב - כל תגובה בשרשור הזה צריכה להיות בת משפט אחד מלא לפחות, ולא ספאם כמובן! 2. בסוף החודש, הזוג שיגיע להכי הרבה תגובות בשרשור - ינצח ויזכה בפרס שיפורט עוד מעט! 3. אך לא מספיק רק להגיע למספר התגובות הגדול ביותר - על מנת לנצח, תצטרכו גם לפתור את הסיטואציה עד סוף החודש. כלומר, אם עליכם למצוא מחברת ניסוחים שאבדה - אז עד סוף החודש, תצטרכו להגיע למצב שמצאתם אותה בשרשור. 4. כפי שאולי כבר הבנתם מהכותרת או מסיפור הרקע, השרשור הזה יהיה מעט שונה משרשור רגיל. לתחרות שלנו, לא תשרשרו כדמויות - אלא תשחקו את עצמכם! כלומר, הדמויות בשרשור יהיו אתם; אתם תחוו את הסיטואציה ותחלצו ממנה יחד עם חברכם לשרשור! נשמע טוב! אז אנחנו בעצם עומדים להיות תקועים וירטואלית על אי בודד יחד עם חבר או חברה מהפורטל? בדיוק, הבנתם את הרעיון! והנה גם התגמול שלכם: כל זוג שיגיע ל-5 עמודים לפחות בשרשור עד סוף החודש (ללא ספאם, כמובן, ועם תגובות של משפט לפחות), יזכה ב-100 חרמשים ו-5 נקודות בית הישר לכיס של כל אחד מבני הזוג! כמו כן, השרשור המנצח לכל חודש - השרשור בעל מספר התגובות המקסימלי שאף יגיע לפתרון הסיטואציה - יזכה את כותביו בבונוס של לא פחות מ-200 חרמשים! שווה, נכון? בהחלט! אז יאללה, מה הסיטואציה שלנו החודש? הסיטואציה שלנו לחודש אוגוסט היא... אתם נמצאים במרכז מבוך יחד עם חבר/ה מהאתר, והשעה היא חצות - כך שאינכם יכולים לראות כלום. אין לכם פנס, ועליכם לצאת מן המבוך עד הזריחה. בין היתר, אתם נתקלים בדרקון עצבני בדרך. בהצלחה! קדימה, מחכה לראות מי יהיה הזוג המנצח שלנו החודש! בתחילת החודש הבא, יפתח אשכול בו יוכרזו המנצחים של השלב הנוכחי, יחד עם האתגר הבא! הנה הטופס:
* ההרשמה לתחרות תעשה בזוגות בלבד, לא בשלשות. ** הזוגות הם לחודש הנוכחי ולא חייבים להיות קבועים, ניתן להחליף בכל חודש. עם זאת, בכל חודש ניתן להשתתף עם שרשור אחד בלבד. *** אתם כמובן מוזמנים להמשיך את השרשור גם לאחר סוף החודש, להנאתכם. עם זאת, רק ההתקדמות בחודש הנוכחי תיחשב בספירת התגובות לתחרות. והכי חשוב, תיהנו! ואם יש לכם שאלות, מוזמנים לשאול בהודעה פרטית ![]() -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:24 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: אלה, ShToTaVesper, הפלפאף
שם + כינוי + בית של בן/בת הזוג: רוזנ, נוב מצוי, גם הפלפאף הקישור לשרשור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=158067 הערות/שאלות/בקשות/דרקונים: :)) הודעה זו נערכה ע"י ShToTaVesper ב Aug 27 2020, 19:28 PM -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:00 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: אם קיי, another Crazy Little Thing, רייבנקלו
שם + כינוי + בית של בן/בת הזוג: נגה, ㅂㅈㄷㄱ쇼ㅕㅑㅐㅔ, גריפינדור הקישור לשרשור: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=53&t=158076 הערות/שאלות/בקשות/דרקונים: -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:30 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: אור, wolverininja, גריפינדור
שם + כינוי + בית של בן/בת הזוג: יעלי , yaeliiii, רייבנקלאו הקישור לשרשור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=158073 הערות/שאלות/בקשות/דרקונים: -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 16:12 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: אריאל, Magical Me, רייבנקלו.
שם + כינוי + בית של בן/בת הזוג: רוונה, Brilliant Blunders, רייבנקלו. הקישור לשרשור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=158082 הערות/שאלות/בקשות/דרקונים: פופ -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 19:17 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: שירה, קיץ מתעורר, גריפינדור
שם + כינוי + בית של בן/בת הזוג: ריין, Finger Gun, רייבנקלו הקישור לשרשור: בופ הערות/שאלות/בקשות/דרקונים: -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 20:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: ירחוני+, ירחוני, סלית'רין
שם + כינוי + בית של בן/בת הזוג: happy unicorns' , עדי, הפלפאף הקישור לשרשור: השירשור שלנו [B]הערות/שאלות/בקשות/דרקונים: דרקונים! -------------------- 𝓒𝓪𝓹𝓽𝓪𝓲𝓷 𝓙𝓪𝓬𝓴 𝓢𝓹𝓪𝓻𝓻𝓸𝔀 ![]() ![]() חתימה משותפת עם דניאל! נבלימים שטן שחור מלאך לבן אזז שלום לעוד חתימה שאני כותבת בה תנחשו של מי היא הפעם, טוב נו אתם רואים זה לא הוגן אבל בכל זאת אם לא שמתם לב הגעתי לחתימה של... ירחוני! אז ירחוני את מדהימה ללא ספק ואת חמודה ממש ואת חופרת ואני אוהבת חופרות (אני אוהבת אותך בלי קשר אבל...) וקיצור את מושלמת (מה אני יעשה שאין לי זמן?) אז כפרה עלייך חיים של סבתא שלך נשמה טהורה ועוד אלף ביטויי אהבה אני מתה עלייך וממש כיף לי לדבר איתך ואנשים שרואים וקוראים את מה שאני כותבת אז תדעו שיש כאן מישהי שכדאי לכם להכיר אז איך אפשר בלי המשפט הזה: תפוח אדמה זה מושלםםם אוהבת אותך מילונים+ יאללה הייתי כאן אה ותערכי את זה יפה כזה כמו שאר החתימה שלך קבלו את הפריצה הראשונה שלי והיא בחתימה של....ירחוני! אז ירחוני מה יש לי להגיד עלייך חוץ מזה שאת כותבת מדהים, משרשרת מושלם ושמאוד כיף לי לדבר איתך? יש לך שם משתמש חמדמד ואני מקווה שיהיו לשתיהן מספיק חרמשים בשביל כינוי משותף. לסיכום ירחוני היא מהממת ונכון שאתם רוצים לתרום לה חרמשים? אני רק השאיר לה פה לבבות ואלך לי 🖤🖤 אז שלום שלום לחתימה של ירחוני. אז ירחוני מדהימה מצחיקה ומעניינת. כמעט כמוני. כיף לחפור לה ולחפור איתה ולהחפר איתה. בקיצור, כל מה שקשור לח.פ.ר היא כותבת מדהים ומצחיקה בטרוף. יש לה רעיונות טובים. ויש לה טעם טוב בשחקנים. ואם אתם לא מכירים אותה-הפסדתם בגדול! 😈 האמוג'י הזה הוא בגלל הכינוי... לצערי גנבו לי את הצבע.... אוהבת אותך! 😇😇😇 אז הנה הפריצה הראשונה שלי והיא... לחתימה של ירחוני+! אוקי אז רק באתי להגיד לך להתחבר יותר גם בבוקר כי בבוקר את לא מחוברת בכלל! וגם שאני מה זה הולכת לנקום בך על הדו קרב אז תיזהרי! וגם את הקטע הרגיל של את אדם מדהים וכו' ושאת ממש נחמדה וכל הקטע הזה שאת נחמדה, כי זה ממש נכון לגבייך למרות שזה נדוש אז כן, את אדם מדהים ושמחתי מאוד ובי הייתי כאן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 14:51 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: ליאור,בצד, גריפינדור שם + כינוי + בית של בן/בת הזוג: הודיה, היפייפיה הנרדמת, גריפינדור הקישור לשרשור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=158138 הערות/שאלות/בקשות/דרקונים: -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 00:21 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל, מחר יפתח אשכול עם הזוכים והאתגר הבא :) כל הכבוד על ההיענות הגבוהה!
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |