האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (2) [1] 2  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אשכול יומנים \\ איתמר
פורסם ב: Oct 15 2020, 07:52 AM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 150597
מגדר:male
משתמש מספר: 61386
חפצי המשתמש: צפה

אז פה אני הולך לפרסם את כל היומנים של דמויות בדיוניות שעולים לראשי\שיש פעילות עליהם ואסור לי להשתתף.
אני אפרסם פה את כל היומנים עד שמישהו יגיד לי שאסור לעשות את זה וצריך באשכולות נפרדים. לא שמישהו באמת מכיר את החוקים. XD

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

כותב/ת היומן: קולין קריווי
אחד בספטמבר

זה לא אמיתי! זה לא ייתכן. זה בטח חלום - לא, זו פנטזמה.
ההורים שלי אף פעם לא יאמינו לי כשאני אספר להם את זה.
יומן יקר, זה היום הראשון שלי בהוגוורטס. אחרי שקיבלתי את מכתב הקבלה להוגוורטס, זה היה כמו לקבל את החתיכה האחרונה של פאזל שאף פעם לא הצלחתי לפתור! אני לא אלוף העולם במטאפורות, אבל נראה לי שצלחתי עם האחד הזה.
ההורים שלי הביאו אותי לסמטה הקסומה הזאת שקוסמים קונים בה דברים קסומים. קניתי שם כמה ספרים שייתנו לי רקע על העולם הזה. אני לא חובב גדול של קריאה, אבל נשארתי ער כל הלילה שלפני היום הראשון ללימודים וחרשתי עליהם.
עכשיו אני כותב אליך בתוך סירת עץ קטנה; איזה ענק אחד כישף את הסירות האלה והן שטות בכוחות עצמן.
אני חושב שבקרוב ימיינו אותנו בין הבתים של הוגוורטס. קראתי על זה קצת אתמול בלילה, אבל לא ממש הבנתי את זה לגמרי.
מקווה שאני אתמיין לבית מגניב!

שלום יומן!
אני כותב לך את זה אחרי המיון!
איזה אישה גבוהה נתנה לנו הסבר על הבתים, ואני חושב שהבנתי!
התמיינתי לגריפינדור - נראה לי שזה הבית של המגניבים שלא אוהבים חוקים.
אני לא רוצה להסתבך יותר מדי עם מורים, אבל אני יכול לעשות קצת שטויות מדי פעם.
אבל זה לא מה שהדהים אותי! כן, הבית הזה נראה מדהים וחדר המועדון של גריפינדור נראה ממש נוח.
אבל אחרי המיון, נחש את מי ראיתי בחדר המועדון - הארי פוטר!
קראתי עליו אתמול, וגם ילדים מחדר השינה של תלמידי השנה הראשונה סיפרו לי עליו עוד קצת כשהעליתי את הנושא. הוא בערך הקוסם הכי מפורסם עלי האדמות; כשהוא היה רק בן שנה הוא נלחם בקוסם הכי רשע עלי האדמות, והביס אותו! כל מה שנשאר מהקוסם הרשע זה שום דבר, וכל מה שהוא השאיר על הארי פוטר המפורסם זה שריטה על המצח! שריטה!
לא היה לי ממש אומץ לפנות אליו, אבל מחר אני הולך לצלם אותו בהזדמנות הראשונה שתהיה לי. לא סתם הבאתי את המצלמה שלי.
נראה לי שאני אתלה את התמונה שלו מעל המיטה שלי. מעריץ מספר אחת של מפורסם מספר אחת בעולם הקוסמים יוצא לדרך.
לילה טוב יומן. מקווה שיהיה מחר מוצלח.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בעיקרון האשכול הזה מתייחס להוראות הפעילות של רחלי אבל בגלל שלהנהלותים אסור אני כותב את זה בנפרד מהפעילות ובלי קשר אליה. בכל מקרה, ממליץ לכם להשתתף בפעילות הנחמדה שלה, שבה צריך לכתוב את היומן באשכול עצמו (מה שאני לא עשיתי כי אני לא יכול).

--------------------

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Oct 15 2020, 08:40 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 2982
משתמש מספר: 72017

חחח יפה.
אהבתי.

--------------------
HEARTSTOPPER FOR LIFE

תתעלמו מהשם משתמש

תומס👍👍💗🤍💙

---------
פורסם ב: Oct 15 2020, 08:42 AM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 66032
מגדר:
משתמש מספר: 73118

אהבתי גם!
ממליצה לך לפרסם כפאנפיק.

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 15 2020, 08:46 AM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש

תודה. ^^
לפי דעתי זה קצר מכדי להיות פאנפיק.
ואני מעדיף להשאיר את זה בבלוגוורטס, ולא לחזור על עצמי במקומות שונים.

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 04:53 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 3714
מגדר:female
משתמש מספר: 73520

נכון... זה ממש חמוד אבל זה לא ארוך מספיק לפאנפיק... אבל זה באמת חמוד.. אולי תשקלי להארך את זה לפאנפיק

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 13:57 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש

כותב/ת היומן: לונה לאבגוד
4 בפברואר

יומן.
כן, דיברתי אליך יומן. אני יודעת שעם כל התלמידים פה מסביב יכולתי לדבר גם אל כל אחד אחר.
אבל אני פונה אליך. לפני כמה ימים יצאתי עם שאר בית הספר לטיול ביפן.
רוצים להכיר לנו את הקוסמים המקומיים שם ולערוך לנו סיור בבית הספר, אבל אבא קיווה שיהיה לי זמן גם לחקור קצת את החיות הקסומות שם. הוא שמע שהנרגולים נפוצים באזור של יפן. אני לא יודעת אם זה נכון אבל אני מקווה לא לאכזב אותו.
נראה לי שדמבלדור אמר לנו לכתוב יומנים, אבל אני הייתי כותבת בכל מקרה. זה כיף לתעד דברים, במיוחד תוך כדי הליכה או מתוך שינה. אני זוכרת שתיעדתי את החלום שלי מתוך שינה. זה היה מוזר אבל התוצאה הייתה שווה את זה. התיעוד ממוסגר לי על הקיר של החדר. אני אדבר איתך אחר כך יומן. אם יהיה לך כוח.

6 בפברואר

אני מתחילה לחשוב שיפן באמת שורצת בנרגולים.
מצאתי אחד מתחת למיטה אחרי שהתעוררתי. הוא ברח משם לפני שהצלחתי לתפוס אותו.
וגם ראיתי אחד מקפץ על המדרכה כשהלכנו לטירת מאריוקו. נדמה לי שהוא היה ורוד. לא יצא לי לראות הרבה ורודים.
מאריוקו זה המקום שבו מלמדים את הקוסמים היפנים קסמים. אימא סיפרה לי שהיא פעם ניסתה להתקבל לשם כי היא ידעה קצת יפנית. היא נכשלה בראיון כי המילה היחידה שהיא הבינה הייתה '冷蔵庫' שזה מקרר ביפנית, אבל היא לא הבינה איך מקרר קשור לראיון שלה אז וויתרה על זה. הייתי בת תשע כשהיא נפטרה. אז הגענו לטירת מאריוקו. היא נראתה מרשימה.
כמה ילדים שם שיחקו בחצר עם דרקונים קטנים. הטירה נראתה גדולה ועתיקת יומין - בניין אחד גדול עם גג רעפים מסוגנן העפיל מעל השאר, ושני הבניינים האחרים שהיו קטנים וגבוהים יותר היו מחוברים אליו עם גשרים צרים ומיטלטלים. פרופסור מקגונגל סיפרה לנו שהבניין הגדול משמש ללמידה, ושני הבניינים האחרים שימשו למגורים.
בית הספר עצמו לא נראה גדול כל כך אבל כשנכנסנו היה אפשר להבין שפעל עליו לחש הרחבה סמוי.
אבא תמיד מביא איתו תיק קטן עם הלחש הזה למסעות כדי שיהיה לנו מקום להביא איתנו הרבה דברים בלי יותר מדי מאמץ.
היה נחמד לראות את בית הספר של היפנים.
יצאנו מהטירה מאותה דרך סודית שבא הגענו, מבעד למפל נאצ'י. נדמה לי שראיתי שני אנשים קופצים אל מותם בדרך הלוך, לפני שעברנו דרך המפל. אני מקווה שהם לא מעכו שם את הצפרדעים. חזרנו לעיר, וכעבור כמה שעות התחלתי לכתוב בך שוב.
אני מקווה שדמבלדור לא יגיד לי שזה קצר מדי. אולי אני אכתוב מחר. להתראות בינתיים יומן.

נכתב בהשראת היומן המטייל. בגלל שאסור לי להשתתף אני כותב פה. אשמח לתגובות. smile.gif

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 14:01 PM
צטט הודעה

ההאלהה בפנינו

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית מערכת הפאנפיקים
חרמשים: 10768
משתמש מספר: 61382

נפלא באופן פנטסטי. אני אוהבת את לונה. אני שמחה שהיא עשתה חיים. אבל דרקונים זה לא קטע סיני?

--------------------

סאחים וחננות חייבים למות
(אופס אני שניהם)

פרק חדש!
בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא!

אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה.

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 14:09 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש

זה שדרקונים זה קטע סיני לא אומר שלארצות אחרות אסור להשתעשע עם דרקונים.

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 16:30 PM
צטט הודעה

מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן

פרטי משתמש
חרמשים: 19966
מגדר:
משתמש מספר: 73678

היי גם אני עשיתי על לונה

--------------------
User Posted Image

אבידג - פרשתי

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 17:13 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש

מה אני אגיד
לונה היא פשוט דמות מושלמת. af48944b.gif

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 17:16 PM
צטט הודעה

מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן

פרטי משתמש
חרמשים: 19966
מגדר:
משתמש מספר: 73678

כן אבל אני כתבתי קודם..

--------------------
User Posted Image

אבידג - פרשתי

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 17:17 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש

QUOTE (פרופסור וגשל @ Oct 18 2020, 17:12 PM)
כן אבל אני כתבתי קודם..

אז מה.
כתבנו על דברים שונים.
את כתבת על לונה באלבניה ואני כתבתי על לונה ביפן.
מה שאומר שלונה הייתה צריכה לפצל את עצמה.
זה טיפה משונה, אבל נסתדר עם זה. smile.gif

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 17:22 PM
צטט הודעה

נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס

פרטי משתמש
חרמשים: 66098
משתמש מספר: 72606

QUOTE (Cookie Monster @ Oct 15 2020, 07:48 AM)
אז פה אני הולך לפרסם את כל היומנים של דמויות בדיוניות שעולים לראשי\שיש פעילות עליהם ואסור לי להשתתף.
אני אפרסם פה את כל היומנים עד שמישהו יגיד לי שאסור לעשות את זה וצריך באשכולות נפרדים. לא שמישהו באמת מכיר את החוקים. XD

אחד בספטמבר

יומן יקר, זה היום הראשון שלי בהוגוורטס. אחרי שקיבלתי את מכתב הקבלה להוגוורטס, זה היה כמו לקבל את החתיכה האחרונה של פאזל שאף פעם לא הצלחתי לפתור! אני לא אלוף העולם במטאפורות, אבל נראה לי שצלחתי עם האחד הזה.
ההורים שלי הביאו אותי לסמטה הקסומה הזאת שקוסמים קונים בה דברים קסומים. קניתי שם כמה ספרים שייתנו לי רקע על העולם הזה. אני לא חובב גדול של קריאה, אבל נשארתי ער כל הלילה שלפני היום הראשון ללימודים וחרשתי עליהם.
עכשיו אני כותב אליך בתוך סירת עץ קטנה; איזה ענק אחד כישף את הסירות האלה והן שטות בכוחות עצמן.
אני חושב שבקרוב ימיינו אותנו בין הבתים של הוגוורטס. קראתי על זה קצת אתמול בלילה, אבל לא ממש הבנתי את זה לגמרי.

שלום יומן!
אבל זה לא מה שהדהים אותי! כן, הבית הזה נראה מדהים וחדר המועדון של גריפינדור נראה ממש נוח.
קראתי עליו אתמול, וגם ילדים מחדר השינה של תלמידי השנה הראשונה סיפרו לי עליו עוד קצת כשהעליתי את הנושא. הוא בערך הקוסם הכי מפורסם עלי האדמות; כשהוא היה רק בן שנה הוא נלחם בקוסם הכי רשע עלי האדמות, והביס אותו! כל מה שנשאר מהקוסם הרשע זה שום דבר, וכל מה שהוא השאיר על הארי פוטר המפורסם זה שריטה על המצח! שריטה!
לא היה לי ממש אומץ לפנות אליו, אבל מחר אני הולך מחר לצלם אותו בהזדמנות הראשונה שתהיה לי. לא סתם הבאתי את המצלמה שלי.
נראה לי שאני אתלה את התמונה שלו מעל המיטה שלי. מעריץ מספר אחת של מפורסם מספר אחת בעולם הקוסמים יוצא לדרך.

בעיקרון האשכול הזה מתייחס להוראות הפעילות של רחלי אבל בגלל שלהנהלותים אסור אני כותב את זה בנפרד מהפעילות ובלי קשר אליה. בכל מקרה, ממליץ לכם להשתתף בפעילות הנחמדה שלה, שבה צריך לכתוב את היומן באשכול עצמו (מה שאני לא עשיתי כי אני לא יכול).

סגול!
מה אני אגיד, לקוין יש כנראה ראש טוב לצבעים.
אה ושני היומנים מדהימים, וכתובים בצורה נפלאה לדעתי. לת"ב לך לרוונה, לא אליי.

--------------------
רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס

User Posted Image

לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך,
קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף!
צוות החונכים שקד לילי וזיו,
אחרון חביב הוא אורי המזניב!

נפצח בשיר קורע לב
על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב!
אורירון חונך אהוב
פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב
מנסח בטיל כל אשכול
לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול"
שולח תגמולים על כל פעילות
יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות
סובל את הפשלות שלנו בלי סוף
רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף
בזכותו עוד נגיב בבולד
נארוב למטריל ונהנה מאוד
בסוף הפרויקט נהיה מנהלים
בזכות אורי, מלך החונכים
החונך אורירון המדהים
האורייונים אותך אוהבים

אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף?

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 17:24 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש

QUOTE (סגולה @ Oct 18 2020, 17:18 PM)
QUOTE (Cookie Monster @ Oct 15 2020, 07:48 AM)

אחד בספטמבר

שלום יומן!
לא היה לי ממש אומץ לפנות אליו, אבל מחר אני הולך מחר לצלם אותו בהזדמנות הראשונה שתהיה לי. לא סתם הבאתי את המצלמה שלי.

סגול!
מה אני אגיד, לקולין יש כנראה ראש טוב לצבעים.
אה ושני היומנים מדהימים, וכתובים בצורה נפלאה לדעתי. לת"ב לך לרוונה, לא אליי.

יש תודההה. 06.gif

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 18 2020, 17:38 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש

כותב\ת היומן: קווירניוס קווירל
27 בספטמבר

ש-ש-שלום יומן.
א-אני יודע שאין באמת צורך שאני אגמגם ג-גם כשאני כותב, אב-אבל לורד וולדמורט אמ-מר לי שההצגה שלי היא מה שבסו-סופו של דבר יעזור למ-משימה לעבור בהצלחה.
א-אם מישהו ית-תחיל לקרוא את זה, הוא יראה שאני מג-מג-מג-מגם גם פה, ולא יחשוד בי. אבל אני אח-אחביא את היומן הזה ב-בכל מקרה.
אז מ-מ-מאז שאדון האופל החל לשכון ב-בצידו השני של ראשי, הרגשתי כאילו אני ש-ש-ש-ש-לם יותר עם עצ-עצמי. אוקיי אני אפסיק עם הגמגום, זה כבר נהיה מתסכל.
אמנם הנחרות של וולדמורט ממש חזקות בלילה והרבה פעמים אני מאוד מתקשה לישון, אבל סך הכול השהות שלו נעימה לי.
אוי אופס - וולדמורט אמר לי שאני כותב בצורה רועשת מדי. אני אכתוב יותר בזהירות.
אתמול וולדמורט גולל בפניי את התוכניות שלו. בליל כל הקדושים, עוד חודש, אני הולך ליצור הסחת דעת שתאפשר לי לקחת את האבן. הוא מחפש משהו שלא יצור יותר מדי מהומה מחד גיסא, אבל גם יהיה עלוב מדי מאידך.
אני הצעתי להכניס לטירה דרקון בוגר, או לשפוך קריסטל מנטה על תלמיד בטעות.
לגבי הדרקון הוא היה מסופק, ולגבי הקריסטל מנטה, הוא הסביר לי שיש פיקוח על הכנסת חומרים רדיואקטיביים לטירה.
אנסה למצוא משהו אחר, כמו נגיד להרחיף את המגדל של גריפינדור לחלל או כלב מצורע. אחד מהם בטוח יספק הסחת דעת טובה מספיק. נדמה לי שוולדמורט בהפסקת צהריים, אז אני אספר לו בערב. זה הכול יומן; קצת מוזר שאדם מרושע כמוני כותב יומן. נראה לי שמחר אני אשרוף אותך.

עונה לפעילות דמויות משניות של סופי. smile.gif

--------------------

User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (2) [1] 2  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025