![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 20:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 20:55 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 09:32 AM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי הרבה יותר שטותניק.
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 09:57 AM
|
||
![]() "ציטוט אהוב הכנס כאן" ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 10:09 AM
|
||||||||
לא היה
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 11:38 AM
|
||
הארי פוטר
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 11:55 AM
|
||||||||
היו לי הרבה תאי זיכרון פנויים
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:03 PM
|
||
אילו
----------------- חחח -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:08 PM
|
||||||||
לא היה
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:08 PM
|
||
הארי פוטר
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:09 PM
|
||||||||
לא הייתי מחריבה את המטבח בניסיון להכין בירצפת
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:15 PM
|
||
אילו
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 15:22 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 15:42 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 15:44 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי עכשיו מקשיב ממש לשיעור למרות שאנ יכבר יודע את החומר
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |