![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 101 102 [103] 104 105 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 09:23 AM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי רואה כמה כוח באמת יש לשיראל...
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 09:25 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 09:29 AM
|
||
לא היה
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 09:33 AM
|
||
הארי פוטר
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 09:35 AM
|
||
הייתי בכיתה שלי, לומד גמרא.
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 09:51 AM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 10:06 AM
|
||
לא היה
-------------------- התמונת פרופיל שלך חדשה, לא? -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 10:09 AM
|
||
הארי פוטר
------ נכון יפההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 10:38 AM
|
||
אז שיראל לא הייתה מחליפה תמונת פרופיל ולא הייתי מגלה כמה כוח יש לה למרות שאני עדיין לא יודעת את זה
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 10:49 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 10:49 AM
|
||
לא היה
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 10:52 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 11:49 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה את האתר הזה ואז לא הייתי כותב את השיר ואז לא היו מתבבים ואז לא הייתי כותב את ההערה עוד רגע
![]() ____ יאאאא תודה על התגובות ג'יני ושנייייי אני עכשיו הולך לכתוב את ההודעההזו בכל המפים כדי שתקראוווו -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 12:02 PM
|
||
אילו
---------------------------------- חחח כן, ראיתי את ההערה (אבל דווקא במ"פ אחר קודם) -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 12:03 PM
|
||
לא היה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |