![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (33) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 23 2020, 14:44 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המצחיקה
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביותר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 12:58 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני מחתן אישה בשם לפיד אז אני משיא משואה?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 16:04 PM
|
||
![]() מוגל |
המצחיקה ביותר
-------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 16:11 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא איש אחד הלך הלך הלך התעייף, אז התחיל לרוץ.
|
|
פורסם ב: Dec 1 2020, 23:43 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבדיחה
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2020, 01:39 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
המצחיקה ביותר
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2020, 01:44 AM
|
||
היא: סבא וסבתא זקנים אחדים התחילו לשכוח דברים, אז הם החליטו לכתוב כל דבר שהם אומרים.
יום אחד הסבא מבקש מהסבתא "את יכולה להביא לי גלידה מהמטבח?" "בטח!" עונה הסבתא, ומתכוונת ללכת למטבח. "רגע!" קורא הסבא בקול צרוד וזקן. "תכתבי את זה!" "אל דאגה, אני לא אשכח." אמרה הסבתא והלכה. כעבור כמה דקות היא חזרה עם מנת שווארמה. "את רואה? אמרתי לך שתשכחי!" קורא הסבא הזקן. "שכחת לשים לי קטשופ!" -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2020, 01:46 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבדיחה
------------------ איזו בדיחה, וואו -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2020, 01:47 AM
|
||
המצחיקה ביותר
-------------------------------------- כן, הברקה שעלתה לי הרגע. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2020, 09:21 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא:
יש שלושה אנשים, לאחד קוראים "נימוסים" לשני קוראים "צרות" ולאחרון קוראים "סתום ת'פה" יום אחד הם החליטו לשחק מחבואים. צרות היה הסופר, נימוסים התחבא על העץ, וסתום ת'פה חיפש מקום להתחבא בו. כשהוא חיפש איפה להתחבא, שוטר עצר אותו ושאל: "איך קוראים לך?" "סתום ת'פה" "איפה הנימוסים?" שאל השוטר שוב "על העץ" "תגיד לי, מה אתה מחפש צרות?!" "לא, צרות מחפש אותי" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2020, 09:23 AM
|
||
הבדיחה
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2020, 15:29 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המצחיקה ביותר
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Dec 2 2020, 15:29 PM
|
||
היא
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |