![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 22:03 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כוונה טובה? דיון שלום לכם משתמשים ומשתמשות, מה קורה? איך עבר היום? אני מקווה שבסדר. אז בדיון של היום רציתי לדבר על הדרך שבה הארי מגיע להוגוורטס. הוא מקבל מלא מכתבים, הדודים שלו מתנהגים מוזר, ואז בחור גדול מגיע, אומר לו שהוא עם כוחות קסם ומשכנע אותו ללכת למקום שהוא לא יודע עליו כלום? ועוד כשהבחור הגדול הוא בחור זר לגמרי? לדעתי, זה לא מסר חינוכי, שפשוט בחור זר לוקח את הארי לעולם הזה. נכון שהוא הוכיח לו את כל עניין הקסם לפני שהוא לקח אותו להוגוורטס, אבל השאלה היא האם התהליך לא היה מהיר מדיי, ועוד במיוחד בשביל ילד. מוזר מדיי כדי להאמין? ועל זה בדיוק אנחנו הולכים לדבר היום. נשמע מעניין, כבר מחכים להשתתף! תודה רבה! אז כפי שכבר הבנתם הדיון היום יתעסק בהאם זה בסדר כל התהליך שדרכו הארי הכיר את עולם הקוסמים, האם זה בסדר הקטע שפשוט הארי הולך עם בן אדם זר למקום לא מוכר, האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה, והכי חשוב, האם הקטע הזה השפיע איכשהו על הארי, לטובה או לרעה. שאלות מנחות: האם התהליך שבו להארי נודע שהוא קוסם היה בסדר? האם הוא היה מהיר ומפתיע מדיי? האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? איך הקטע שבו האגריד מגלה להארי שהוא קוסם השפיע על הארי? האם לא יכלו להכיר לו את עולם הקסמים בעזרת מישהו שהוא מכיר (כמו למשל שכנתו,ארבלה פיג)? בהצלחה, דיון פורה ונעים (: -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 08:46 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם התהליך שבו להארי נודע שהוא קוסם היה בסדר? האם הוא היה מהיר ומפתיע מדיי? לדעתי זה היה מהיר ומפתיע, אבל איך ג' קי רולינג כבר יכלה לספר לו על זה?
האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? אני חושבת שיכול להיות, אבל זה לא שהארי היה מוכן פשוט ללכת לכל מקום, עם אנשים זרים ואפילו אם הוא לא יודע דבר על המקום- זה פשוט כי הוא רצה להאמין שהוא קוסם ויוכל לברוח לאיזו פנמייה ולא להיות עם הדרסלים ולהפוך אותם לעכבראשים. הוא רצה שזה יקרה, הוא רצה להאמין בזה, וזה היה כמו התקווה האחרונה שלו- זה מזכיר קצת את הספר החמישי שהארי קיבל מכתבים מאנשים שלא רוצים להאמין שולדמורט חזר- לפעמים אנשים מאמינים בדברים אך ורק כי הם היו רוצים שהם יקרו. איך הקטע שבו האגריד מגלה להארי שהוא קוסם השפיע על הארי? זה משפיע עליו אחר כך- הוא נהיה מאד פזיז ועושה דברים בלי לחשוב בהשפעת זה. למשל איך שהוא הרג את סיריוס. האם לא יכלו להכיר לו את עולם הקסמים בעזרת מישהו שהוא מכיר (כמו למשל שכנתו,ארבלה פיג)? זה היה יכול להיות נחמד, כן, האמת- זה הרבה יותר עדיף. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 16:00 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושב שהתהליך היה יותר מדי מהיר, מבחינה ספרותית.
האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? אני חושב שתכלס כן, אבל בספר מבינים שלהארי לוקח כמה דקות להבין את הסיטואציה שהוא קוסם ולהשלים איתה. זה לא קצת מחשיד שדווקא בסיטואציה הזאת עם האגריד בבקתה פטוניה מוציאה את כל הקנאה שלה על לילי? עוד דבר שיכול לתרום להארי להאמין להאגריד ולעזוב את הדרסלים. תכלס מאוד הגיוני ונכון שפיג תספר לו בנקודת מבט מציאותית אבל בתור ספר זה יותר מסקרן שזה יבוא משום מקום ומפתיע, כמו הקטע עם האגריד, ואם פיג תספר לו, אני חושב שזה ירגיש די לא מעניין בתור קורא ואם נכנס לתוך הראש של הארי - אני חושב שהוא יחשוב שפיג קצת משוגעת, אם היא תספר לו. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 23:31 PM
|
||
![]() מוגל |
האם התהליך שבו להארי נודע שהוא קוסם היה בסדר? האם הוא היה מהיר ומפתיע מדיי? ברור שכן. האגריד לא ציפה בחיים שלהארי לא יהיה מושג שהוא קוסםף ולדעתי הוא פשוט אילתר משם... והארי די שיתף פעולה. בואו לא נשכח שדוד ורנון השתגע רצח וגם לפני זה הוא לא היה בדיוק אדם נעים. הארי ראה מישהו בצד שלו, אולי בפעם הראשונה בחיים שלו, והלך עם זה. אם כבר מבאס שאנחנו חיים בעולם שאי אפשר לסמוך על אנשים וזרים בעיני אבל זה כבר דיון אחר לגמרי האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? זה די מובן מאליו, לא? לדראסלים הייתה היסטוריה של לא לכבד את הארי כבן אדם, ברגע שאיחסנו אותו בסוג של מחסן (?) ונתנו לחפצים יחס יותר טוב מזה שנתנו להארי עצמו איך הקטע שבו האגריד מגלה להארי שהוא קוסם השפיע על הארי? האם לא יכלו להכיר לו את עולם הקסמים בעזרת מישהו שהוא מכיר (כמו למשל שכנתו,ארבלה פיג)? איך? הרי גם אם פטוניה וורנון היו מגלים להארי שהוא קוסם, ארבלה לא הייתה יודעת על כך. פטוניה וורנון בטוח לא היו מספרים לה וגם להארי הם היו אומרים לא לגלות לאף אחד, וארבלה אמרה שהיא לא יכלה שיהיה להארי כיף אצלה, כי אם היה לו כיף הדרסלים לא היו נותנים לו להגיע הרבה... ראית איך הם הגיבו למכתב מהוגוורטס - איף הם היו מגיבים אם מישהו היה מנסה להגיע ולהכיר להארי את העולם? -------------------- הנני נשבעת בזאת חגיגית שאני מחפשת צרות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2020, 00:33 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
האם התהליך שבו להארי נודע שהוא קוסם היה בסדר? האם הוא היה מהיר ומפתיע מדיי? לפי דעתי זה בהחלט היה מהיר ומפתיע אבל זה לא בכוונה ככה- כלומר דמבלדור לא תכנן שזה יהיה כך- הוא ציפה שהדרסלים יספרו לו כשיגדל
האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? ייתכן שככה זה היה קורה אבל זה לא המקרה פה- פה המקרה זה שהוא מגלה את עולם האמיתי שלו ויש לו הוכחות שזה אמיתי זה העולם של אביו ואימו- פטוניה אומרת בעצמה שאחותה היתה מכשפה והוא ידע שזה לא בדיחה עליו שהדרסלים עושים- הוא מקבל הוכחות (הקסמים שהאגריד עושה- והוא ידע שזה לא בדיחה על חשבונו שהדרסלים עושים כי הם אף פעם לא היו עושים לדאדלי זנב חזיר) איך הקטע שבו האגריד מגלה להארי שהוא קוסם השפיע על הארי? אני מניח שזה השפיעה עליו בצורה משמעותית כי הוא תמיד חשב שההורים שלו מתו בתאונת דרכים. ובכלל הוא היה בהלם וכנראה כעס על הדרסלים שלא גילו לו שהוא קוסם האם לא יכלו להכיר לו את עולם הקסמים בעזרת מישהו שהוא מכיר (כמו למשל שכנתו,ארבלה פיג)? יכול להיות שארבלה פיג בכלל לא ידעה שהוא לא ידע שהוא קוסם אלא חשבה שהוא מסתיר ממנה את זה כי הוא חשב שהיא מוגלגית. או בגלל שהיא קיבלה הוראה מדבלדור לא לדבר עם הארי אלא רק להשגיח עליו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2020, 11:08 AM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם התהליך שבו להארי נודע שהוא קוסם היה בסדר? האם הוא היה מהיר ומפתיע מדיי? נראה לי שזה באמת היה מהיר ומפתיע, אבל הייתה הכנה מוקדמת בעזרת כל המכתבים שהגיעו בדרכים משונות אליו. האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? כן, בהחלט. לולא זה הוא היה עלול להישאר בביתו וכל ההיסטוריה הייתה משתנה. איך הקטע שבו האגריד מגלה להארי שהוא קוסם השפיע על הארי? השפיע עליו גם לטובה וגם לרעה. לטובה שהוא היה שמח, לרעה כי הוא היה כל כך מופתע והוא גילה שזה נכון, וזה גרם לו להאמין לדברים ביתר קלות. האם לא יכלו להכיר לו את עולם הקסמים בעזרת מישהו שהוא מכיר (כמו למשל שכנתו,ארבלה פיג)? בוודאי שיכלו, אבל אם לא היה מגיע מישהו גדול מדרך הטבע עם מטריה מדליקה אש הוא לא היה מאמין. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2020, 13:50 PM
|
||
![]() מוגל |
האם התהליך שבו להארי נודע שהוא קוסם היה בסדר? האם הוא היה מהיר ומפתיע מדיי?
אני חושבת שהתהליך שנודע להארי שהוא קוסם אולי היה מעט מהיר, אבל מצב שני בעולם הקוסמים הם היו בטוחים שלפחות סיפרו לו שהוא קוסם, או מי היו ההורים שלו ואיפה הם למדו לעשות את מה שעשו, וכשהאגריד הבין שהארי א יודע כלום הוא היה חייב לומר לו שהוא קוסם. האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? כמו שכולנו יודעים, להארי היה לא טוב בכלל אצל הדרסלים. הוא לא היה מקבל תמיד ארוחות, היה מקבל בגדים משומשים, גר בתוך ארון פצפון מתחת למדרגות, והיה צריך להכין אוכל ולבשל כשהיה ילד קטן, ואף פעם לא קיבל מתנות או דברים כאלה. איך הקטע שבו האגריד מגלה להארי שהוא קוסם השפיע על הארי? כמו שהארי סיפר לנו במחשבותיו כשהיה צריך לחשוב על זיכרון חיובי כשלמד התגוננות מסוהרסנים עם לופין, זה היה הרגע המאושר בחייו. הוא גילה שהוא קוסם, ושהוא הולך לעזוב את הדרסלים. הוא גילה שיש לו המון המון כסף בעולם הקוסמים, והוא קיבל המו דברים. ארוחות גדולות, והיו לו לשם שינוי המון המון חברים, וכולם ידעו מי הוא. האם לא יכלו להכיר לו את עולם הקסמים בעזרת מישהו שהוא מכיר (כמו למשל שכנתו,ארבלה פיג)? אנחנו כבר יודעים שהארי לא מחבב במיוחד את גברת פיג והחתולים שלה, וחושב שהיא גם קצת משוגעת. אני חושב שאם גברת פיג הייתה מספרת לו שהוא קוסם הו אהיה חושב שהיא התחרפנה, כי בגלל שהיא סקיבית היא לא יכולה להוכיח לו שיש כזה דבר, כמו שהאגריד הוכיח לו, בכך שהדליק את האש באח בעזרת המטרייה שלו וכישף לדאדלי זנב.. -------------------- נ.ב אם אתם רוצים לעשות מצווה ולתרום לנזקקים, אז אני אשמח לתרומות חרמשים :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2020, 14:33 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושבת שהתהליך היה מהיר מדי. איך היו יכולים להאט את זה הרבה יותר?
הארי לא ידע כלום על הקוסמים, אז היו צריכים להסביר לו על זה מהתחלה. אבל הוא דווקא לא האמין בזה מהתחלה, אז זה דווקא לא מהר מדי. זה היה נצרך שהוא יבין את זה מהר, כי הוא לא ידע שום דבר, אבל בסופו של דבר, האם זה לא ככה כל בני המוגלגים? גם הם לא יודעים כלום על זה עד ששולחים להם את המכתב! הרבה פעמים חשבתי אם היו אומרים לי את זה מה הייתי חושבת, והגעתי למסקנה שכנראה לא הייתי מגיבה כל כך שונה ממה שהארי עשה. בהתחלה כמובן אני לא אאמין, אבל אחרי שיראו לי הוכחות, אין לי ברירה כבר. אני לא יודעת כמה זה היה משנה זה שהדרסלים היו רעים אליו או לא, כי תחשבו על זה: אם היו אומרים לכם שאתם קוסמים, ויכולים לעשות כאלה דברים מגניבים, לא הייתם רוצים ללמוד על זה? לפחות קצת לדעת על זה יותר, לראות מה עושים בהמשך? אני הייתי רוצה לראות איך זה להיות בבית הספר הזה. אמנם כנראה הוא היה מבקש את רשותם של הדרסלים, אבל הם היו בכל מקרה מסכימים לו - כי הם הרי היו נחמדים אליו, ובכלל מספרים לו כבר לפני כן על הקוסמים... אז זה עוד יותר היה מדרבן אותו ללכת. אני מבינה מה אתם אומרים שזה שהיה לו רע, גרם לו לרצות לברוח, אבל לדעתי זה בכל מקרה היה קורה. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2020, 16:02 PM
|
||
האם התהליך שבו להארי נודע שהוא קוסם היה בסדר? האם הוא היה מהיר ומפתיע מדיי? הוא היה בסדר, דווקא היה בסדר להכניס את הקטע מהר. הרי ככה יש פחות זמן להשתעמם ממוגלגים ולהכנס לעולם מהר. גם אני אוהבת הפתעות בספרים. זה כיף לעבור כל קטע מהר ולהגיע מהר למקומות חדשים, זה מסקרן.
האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? אממ... אני חושבת שהוא מעדיף את העולם שהוא היה אמור להיות בו מההתחלה, אבל אם יש מקרה סכנה, עדיף לו להשאר עם הדרסלים. איך הקטע שבו האגריד מגלה להארי שהוא קוסם השפיע על הארי? אני לא יכולה להגיד במדויק, אני לא קוראת מחשבסות אבל אני חושבת שהיה לו קשה להכנס למציאות הזאת (אני הייתי צורחת ובורחת. אני מבינה למה הוא גריפינדורי) אני לא חושבת שהוא האמין בכלל. אוף, אני לא יודעת מה הוא חשב. יכול להיות שהוא היה מופתע, בהתחשב לזה שהוא יוצא מהמציאות האמיתית והרגילה. גם כשידע, לא נראה שהוא רצה להאמין, זה אחד הדברים שכדי להכריח את עצמך שזה לא קרה. האם לא יכלו להכיר לו את עולם הקסמים בעזרת מישהו שהוא מכיר (כמו למשל שכנתו,ארבלה פיג)? לא. שיקוי פולימיצי זה מסוכן מעל כל גבול. כל אחד יכול להיות מתחזה. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 14:26 PM
|
||
אתם יודעים מה? שיניתי את דעתי.
האם התהליך שבו להארי נודע שהוא קוסם היה בסדר? האם הוא היה מהיר ומפתיע מדיי? לא, זה היה בסדר גמור. האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? כנראה, זה בטח עזר להחלטתו. איך הקטע שבו האגריד מגלה להארי שהוא קוסם השפיע על הארי? שימח אותו בעיקר, הפתיע. האם לא יכלו להכיר לו את עולם הקסמים בעזרת מישהו שהוא מכיר (כמו למשל שכנתו,ארבלה פיג)? לא, זה היה גורם לו לא להאמין כי זה מישהו מהעולם שלו. ברגע שהגיע מישהו משונה משום מקום זה עזר לו להשתכנע. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 15:28 PM
|
||
![]() מוגל |
מיס פיג היא סקיבית, לכן היא לא הייתה מסוגלת לגרום להארי להאמין לה
התהליך היה כזה: מכתבים מגיעם בדרך בלתי אפשרית, הדודים שלו נלחצים מאוד, ואז מגיע בחור גדול בצורה לא אנושית, באמצע סופה, לאי, וזה קצת בלתי אפשרי. בנוסף האגריד הוא היחיד שמתארים בתור נחמד להארי, אז זה מובן למה הוא הלך איתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 15:47 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה שיש כאן דעה אחת בתגובות אז אני אוסיף את מה שאני לחשוב.
יש מצב שהתהליך עצמו לא היה מהיר מדי, אבל הוא כן היה לא ריאליסטי לחלוטין. גם בתור נער רגיל, העובדה שמכתבים מציפים לך את הבית, דוד שלך משתגע וענק שפורץ לבית שלך והופך את בן דוד שלך לחזיר היה גורם להלם טוטאלי, אבל יש גם להחשיב את נסיבות החיים שלו. מאז שהוא זוכר את עצמו הוא גר אצל דודים שמתעללים בו, כל האנשים שהוא הכיר רק עשה לו רע (בבית ספר, ואפילו השכנה הסקיבית שעשתה לו בייביסיטיר גרמה לו להרגיש רע ולא בנוח), ולכן קשה מאוד להאמין שהוא אשכרה ילך בשניות אחרי מישהו שנראה כל כך מסוכן ברושם ראשוני, וזה לא באמת חשוב כמה קשה היה לו אצל הדרסלים. אתם צודקים, האגריד באמת מוכיח להארי שהוא יכול לעשות קסמים, אבל מה נראה לכם יותר הגיוני: ילד נורמלי לחלוטין ואפילו לא כזה צעיר שיאמין לכל דבר רואה ענק עושה קסמים ומאמין לו, או ילד נורמלי לחלוטין רואה ענק עושה קסמים ובטוח לגמרי שהוא השתגע? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 16:06 PM
|
||
וואלה נכון, הייתי חושב שהשתגעתי. או שזה חלום מציאותי.
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 20:08 PM
|
||
האם התהליך שבו להארי נודע שהוא קוסם היה בסדר? האם הוא היה מהיר ומפתיע מדיי? הוא היה מאוד מהיר, אבל עדיף ככה.
האם להארי היה כל כך רע אצל הדרסלים שהוא היה מוכן ללכת לכל מקום לא משנה מה? לא, הוא לא היה מוכן ללכת לאזקבאן או מקום נוסף מהסוג הזה. איך הקטע שבו האגריד מגלה להארי שהוא קוסם השפיע על הארי? אין לי תשובה האם לא יכלו להכיר לו את עולם הקסמים בעזרת מישהו שהוא מכיר (כמו למשל שכנתו,ארבלה פיג)? הוא לא ממש הכיר את גברת פיג, ועדיף שהוא יכיר מישהו בהוגוורטס לפניי שהוא מגיע לשם -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 15:49 PM
|
||
![]() מוגל |
צודק
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |