![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 19:22 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() בית הרוחות - משימה ראשונה "שלום לכל המשתמשים שנרשמו לתחרות בית הרוחות!" קרא ליאור לכל המתמודדים שהמתינו בכניסה לבית הרוחות. "אנחנו גאים להציג בפניכם את המשימה הראשונה," אמרה סופי. "המשיכו אחרינו." היא הלכה מעבר לדלתות הכניסה ונעלמה באפלה. המשתמשים רצו אחריה כדי לא לאבד את עקבותיה, אבל הם נעלמו בעצמם באפלת בית הרוחות ואיבדו את דרכם - עד שקול מחוספס וכבד נשמע בהד הרחב של הבית. "שלום לכם, משתמשים..." לא היה ניתן לראות את הדובר, אך קולו נשמע בעוצמה כזאת שסימרה את שערותיהם של האנשים בבית הרוחות. "כאן דרקולה מדבר. הרשו לי להציג בפניכם את המשימה הראשונה!" שלום לכם, משתמשים יופי, גאון. מה זאת אומרת בדיוק "ערפדים"? דברו בכבוד אל הרוזן דרקולה, בני אנוש נחותים! המשימה הזאת פשוטה כל-כך באופן שאפילו אתם תוכלו למלא עם הביצועים העלובים שלכם: כתיבת סיקור שקשור לערפדים. זה סיקור דמות על דמות שהיא ערפד? אין בעיה! סיקור סדרה שערפדים לוקחים בה חלק מרכזי? גם בזה אין בעיה! העיקר שיהיה קשור באמת לערפדים. ציפינו למשהו יותר מאתגר כבר. תגמול? ואני ציפיתי מכם לדבר אליי בכבוד כשאמרתי לכם לעשות את זה. על עבודתכם העלובה תקבלו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 08:52 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה כדי שלא תפספסו את האשכול :)
אגב, אם למישהו יש קשיים וכדומה עם הגשת הסיקור בזמן, הוא מוזמן לשלוח לנו ה"פ ונעזור לו ^^ הערה בעקבות ה"פ ששלחו אלינו: אם אתם רוצים לסקר משהו שכבר סוקר בעבר/יש לכם חשש שמישהו עובד על אותו סיקור שאתם עובדים עליו, אתם יכולים לשלוח את הסיקור לחלופין אלינו בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 09:12 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי + כינוי בן הזוג:הרמיוני445, m.r longbotom
קישור לסיקור:https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159538 [COLOR=DarkOrange]הערות:COLOR]אני לא מצליחה לעשות את הקישור לחיץ, תעשו העתק הדבק לגוגל,זה גם עובד -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 09:14 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזוגות למשימה הראשונה:
אור (Crazy Little Thing) ולילך (פנלופה גובינדר) קורן (קיףסנסן), ורוזנ (מי צריך בכלל כינוי) אבישג (קורן המלך.) והודיה (תפוחי אדמה) יודה (Baby Yoda) ודרקונית (סוד סודי) רינג (רינג) ונועם (נקמת האלפקה) יעל (הרמיוני445) ועידו (Mr. Longbottom) וריאן (rainmaker) וניב (number 5) רחלי (סגולה) וליאו (נוב ותיק) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 12:33 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי + כינוי בן הזוג: קורן+ רוזנ
קישור לסיקור:https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159546&view=getnewpost [COLOR=DarkOrange]הערות:COLOR] עבדתי על זה הרבה. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 12:52 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי + כינוי בן הזוג: עידו, הרמיוני445
קישור לסיקור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159548 הערות: עבדתי הרבה זמן על זה. ![]() -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 15:00 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי + כינוי בן הזוג: וריאן - ניב (פרובבלי)
קישור לסיקור: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=239&t=159552 [COLOR=DarkOrange]הערות:COLOR] זה לכמרי לא יהיה מפתיע אם עשיתי משהו לא נכון הכל כאן היה מבלבל אני עשיתי את מה שכל השאר עשו תודה וביי :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 20:58 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 21:35 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי + כינוי בן הזוג: נועם, נקמת האלפקה + רינג
קישור לסיקור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159564 [COLOR=DarkOrange]הערות:[COLOR] הייתי בטוחה שכבר יהיה עליו סיקור! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2020, 01:05 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כינוי + כינוי בן הזוג:סוד סודי, baby yoda
קישור לסיקור:https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159568 [COLOR=DarkOrange]הערות:[COLOR] -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2020, 17:03 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי + כינוי בן הזוג: בצד, אמממ משהו עם פנלופה (גובינדר או משהו כזה)
קישור לסיקור: בה''פ אצל סופי [COLOR=DarkOrange]הערות:[COLOR] בלה בלי ובלו -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2020, 19:15 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
CODE כינוי + כינוי בן הזוג:פנלופה גובינדר(שלי) carzy little thing קישור לסיקור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...C+%EE%EC%E5%EF# [COLOR=DarkOrange]הערות:,אין[COLOR/] -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2020, 19:31 PM
|
||
![]() מוגל |
סרט
-------------------- הוד סלע המלך
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2020, 20:06 PM
|
||
![]() אל תסתכל בתנור אלה במה שיש בו. ![]() ![]() ![]() |
כינוי + כינוי בן הזוג: נאמבר 5+וריאן קישור לסיקור: זה [COLOR=DarkOrange]הערות:[COLOR/] יצא לי גרוע אז... בהצלחה בהמשך וריאן!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2020, 20:42 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי + כינוי בן הזוג: קורן_המלך תפוחי אדמה
קישור לסיקור: ה"פ של ליאור [COLOR=DarkOrange]הערות:[COLOR/] -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |