![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 18:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם חשבתם באיזה בית פיבס המפחידן?
הפאלפאף- הוא לא ממש טוב לב. רייבינקלו- גם נראה לי שלא. נשאר גריפינדור וסלית'רין אולי הוא בסליתרין כי יש לו עורמה וגם אולי בגלל זה רק הברון המוגאל יכול להשתלת עליו. מה דעתכם? כתבו בתגובות! -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 19:11 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
רעיון יפה, לנסות להבין באיזה בית היו רוחות הרפאים, ואיך הם מתו (אולי כדאי להוסיף אצלך).
ובנוגע לפיבס, רולינג כתבה שהוא בכלל לא רוח רפאים, אלא יצור שנקרא 'רוח בית' או משו כזה, הוא היה מין חיית מחמד של השרת הראשון ולא למד בהוגוורטס בכלל. הוא יצור פלא, ולכן הוא יכול להפוך לשקוף לגמרי או למוצק לגמרי, ויכול לזרוק חפצים גשמיים (כמו מסטיק לעוס, לדוגמה) או לנעול דלתות. הוא מין יצור פלא כזה. זה בגדול מה שהבנתי. את כל זה לקחתי מהערך עליו בפוטרמור שנמצא ממש כאן (לחיץ, יהאפלפאף אחד). אבל, אם פיבס היה אנושי ותלמיד בהוגוורטס, אני חושב שהוא היה בגריפינדור, כמו פרד וג׳ורג׳, כי התעוזה לעשות מעשים שלא יעשו היא, בסופו של דבר, אומץ. לא? -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 10:34 AM
|
||
![]() מוגל |
הוא פולטרגייסט'
-------------------- לנכנס ברוך הבא
אך דבר אחד תדע: מי שבגזילה אשם כך או ככה ישלם; לא רק אוצרות תמצא כאן בבטן-אדמה. אזהרה היא לבאים: סוף גנב אינו נעים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 11:08 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ויינשטיין, שים לב שהאשכול שלך עובר על חוק התיוג.
ערכתי לך, אבל בפעם הבאה שאתה פותח אשכול מסוג מסוים, תוסיף קו מפריד כגון "\\" או "||" ואחריו כתוב את סוג האשכול - לדוגמה, "רון וויזלי \\ סיקור דמות" או "מי יותר גרועה - אמברידג' או ריטה סקיטר || דיון". ולעניין הדיון עצמו, כמו שאמר וויל, ההתנהגות השטותית והבוז שלו לחוקים בהחלט הייתה מושכת אותו לכיוון גריפינדור, וזה כמובן אם הוא היה תלמיד בבית הספר ולא פולטרגייסט'. רבים נוטים להתבלבל ולחשוב שהוא למעשה רוח, וזה אפילו מוזכר בויקיפוטר, אבל זו פיסת מידע שגויה בהחלט. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 13:06 PM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים לפני שראיתי בפוטמור ידעתי שהוא "רוח רועשת" בעברית
שזה רוח אבל שהיא יכולה להרים חפצים וגם לעבור דרכם והם ידועים בעיקר כטורקי דלתות ונראה לי שהוא היה אם הוא לא היה "רוח רועשת" בגריפינדור בגלל הבוז שצריך בשבילו אומץ -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 18:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לדעתי לפיבס יש גם צד סליתריני שהוא זבל שמציק לכולם וגם צד גריפנדורי בגלל האומץ הגדול שלו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 08:25 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל דיון ממש נחמד, ווינשטין. אף פעם לא חשבתי על זה:)
אני אגיב פה לכולם ובסוף אתן דעתי שלי. וויל - אומץ הוא לא אומץ לעשות מעשים שטוטיים אלא אומץ מהסוג שראינו בקרב נגד וולדמורט וכדומה. האומץ של פרד וג'ורג' התבטא בעיני שם, וזו גם הסיבה שהם מוינו לגריפינדור - לא בגלל ה-"אומץ" שלהם לבצע מעשי קונדס, ובגלל שזה ה-"אומץ" היחידי שהתבטא אצל פיבס אני חושב שהוא לא גריפינדור. דרדסאבא ו-kirigaya kazuto - אותה תשובה שנתתי לוויל קבלו גם אתם:) כפי שאולי הבנתם, אני פוסל את השתייכותו של פיבס לבית גריפינדור. ברייבנקלו הוא לא יהיה כי לא נראה שהחוכמה פורחת אצלו וכך גם לא בהפלפאף כי תשוקתו היחיד היא למתיחות וכלל לא ללימוד. מה שמשאיר את האופציה האחרונה שאני חייב להודות שאני לא מאוד שלם איתה אחרי שפיבס עשה כמה דברים טובים בחייו והיא סלית'רין. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 08:46 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא נחוש לעשות מעשי קונדס, והוא ערמומי מאוד. זה בול התכונות של סלית'רין. השתייכות אדם לבית סלית'רין לא אומרת בהכרח שהוא רשע....
-------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2020, 10:44 AM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי דעתי בכלל פיבס הוא רוח רפאים עתיק של הטירה מלפני שהיא הייתה בית ספר (כי לדעתי זו הייתה קודם טירה ואז בית ספר.)
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיבס יכול להתאים גם לסלית'רין גם לגריפינדור.
אני פוסלת את רייבנקלו והפלפאף, כי הוא לא נחמד או נאמן במיוחד, וגם אין לו כל כך הרבה שכל בראש. סלית'רין זה בית שמאוד יכול להתאים לו, בגלל הערמומיות וה(לדעתי) שאפתנות שלו. הוא יכול להתאים גם לגריפינדור בגלל האומץ שלו, הוא מעז להציק למורים ותלמידים למרות שהוא יודע שדמבלדור יכול לסלק אותו בשניות. אבל לפי מה שווילאים אגנס כתב, פיבס הוא בכלל לא רוח, מה שנשמע הכי הגיוני. הוא מסוגל לעשות דברים שרוחות הרפאים האחרות לא מסוגלות לעשות, כמו לזרוק קסתתות דיו, להכניס מסטיקים למנעולים, לזרוק דברים על הרצפה וכדומה. אבל אם פיבס היה בהוגוורטס, לפי דעתי הוא היה בסלית'רין. גם גריפינדור נשמע הגיוני, אבל יש לפיבס פחד לא מוסבר מן הברון המגואל, שלא יכול לעשות לו כלום מן הסיבה הפשוטה שהוא רוח רפאים. אני לא חושבת שהברון המגואל יכול לגעת בו, לזרוק עליו משהו, להכאיב לו באיזשהי צורה או בכלל לפגוע בו. אוליי הוא יצעק עליו, אבל לא יותר מזה. לסיכום, לדעתי, אם פיבס היה בהוגוורטס, הוא היה משתייך לסלית'רין. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 16:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני חושבת שפיבס הוא בסלית'רין...
במחשבה שניה, אולי הוא בהפלפאף כי הלגה לקחה את השאריות... בכל מקרה, אני ממש כועסת על במאי הסרטים שהורידו אותו (ביחד עם לודו וצ'ארלי :( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 14:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודעת מה אתם אומרים שם עם העניין שהוא לא רוח, אלא מפחידן. מפחידן זה פשוט סוג של רוח רפאים שיכולה להזיז דברים במציאות, בניגוד לרוחות הרפאים האחרות. כך זה גם מוסבר ככה בספרים של לוקווד ושות' אם קראתם אותם... אם הוא לא רוח? אז מה זה אומר שהוא מפחידן? שהוא אף פעם לא היה בן אדם אמיתי? אני לא חושבת שזה נכון.
בכל מקרה הרעיון של מידד שפיבס פשוט לא היה אף פעם בהוגוורטס, אלא לפני כן, נראה לי מעניין, אם כי הוא לא נראה לי נכון. הוא היה צריך להיות מאד מיושן אם כך, וזה לא ממש נראה לי ככה, הוא די מסתדר עם התקופה. לגבי הבית שפיבס היה בו, אני הייתי חושבת סלית'רין. אני מסכימה עם מה שרחלי אמרה. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2020, 16:32 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממממ
צודק, הוא לא רייבנקלו. הוא היה יכול למצוא תעלולים קצת יותר מתוחכמים אם כן. הוא לא הפלפאף, אין אפילו מה להסביר. סליתרין - לא ממש. סר ניקולס דה מימזי פורטיגון (אמרתי נכון...?) אמר פעם להארי "תחכום אף פעם לא היה הצד החזק של פיבס" אני מניחה שמה שנשאר זה גריפינדור... הוא לא מפחד מאף אחד ועושה מה שבא לו... אולי זה קשור? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2020, 16:55 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים איתך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 00:54 AM
|
||
![]() מוגל |
אני לא חושבת שהוא גריפינדור, גריפינדור הם אצילי לב, ואנשים שחברות חשובה להם (לפחות לרובם).
פיבס פועל יותר מעורמה ונחישות, ולכל נראה לי שהוא יותר סליתרין, אמנם הוא מאוד נועז, אבל נועזים יש גם בסליתרין, לא מעט (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |