![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 11:29 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אשכול סיום "ליאור?" שאלה סופי בעדינות. "גם אתה עצוב?" "ברור," השיב לה ליאור. "אני פשוט... כל כך אהבתי את הספיישל שלנו.. ועכשיו... הכול נגמר. עד השנה הבאה הכול יהיה משעמם." "תתעודד! יהיו עוד חגים, ופעילויות, ומ"פים, וספיישלים בפורום הזה!" "מ-מבטיחה?" גמגם ליאור. "מבטיחה!" שלום לכם, משתמשים יקרים. אחרי הימים המהנים שהיו לנו בספיישל, מלאים בפעילויות מד"פלואיניות, הגיע הזמן לגמור את הספיישל המקסים. רגע, למה? למה שלא תמשיכו אותו גם אחרי האלווין? בבקשה? בגלל ששנה הבאה יהיה עוד פעם האלווין, וזה כבר לא יהיה כל כך מיוחד אם האלווין יהיה כל הזמן! למרות שתארו לעצמכם... כל החיים להסתובב במסכות מפחידות ולדרוש ממתקים... וואו. חלומי כל כך. בייחוד כשדמויות המד"פ האהובות מתרוצצות סביבנו! אוקיי, אוקיי, הצלחתם לשכנע אותנו. התחפושות מהספיישל מתחילות לגרד. אבל... לא לזה התכוונו. כלומר, בהתחלה התכוונו לזה, אז בסדר. אוקיי, כנראה אנחנו צריכים ללכת לישון. אנחנו לא בפוקוס היום. פשוט תסבירו כבר למה נכנסנו לאשכול הזה! כן, להסביר. כן. צודקים. אנחנו צריכים להיות ברורים יותר. הספיישל נגמר. זהו. לא יהיו עוד פעילות על האלווין. הכול נגמר. אך כפי שהסברתי לליאור, זה לא נורא כל כך! יש לכם חפצים ותגמולים רבים שאספתם באחוזת הדלעת (בנק הספיישל), והגיע הזמן להמיר אותם לחרמשים ונקודות בית רבות :) שימו לב: משתמש שלא יגיב פה עד ה-16.11 יקבל אוטומטית חרמשים מהחפצים שלו.
ר.. רג.. רגע! מה עם מנצח הספיישל?! אויש, אתם צודקים! מצטערים. מוכנים לראות מי זכה בתואר מנצח הספיישל הגדול? טוב, אז המנצח הוא... היא.... רינג! רינג היה פעיל מאוד במהלך הספיישל והשתתף בכל הפעילויות שרק היה יכול. כל הכבוד לך! רינג זוכה בבית רוחות ששווה ל-600 חרמשים ו-25 נקודות בית! מוזמנים כעת לבקש את התגמולים שלכם, הבנק עודכן ממש לפני מספר דקות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 11:31 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם + כינוי: עומר, בצד החפצים שלי: סדין רוח רפאים (3), סלסלת ממתקים (2), ג'ק או לנטרן (3) חרמשים או נקודות בית: ניתן גם לחלק את התגמול :) אמ הכל לחרמשים הערות אחרות: -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 11:35 AM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:
![]() החפצים שלי:סדין רוח רפאים (4), סלסלת ממתקים (2), ג'ק או לנטרן (3), 110 חרמשים/ 6 נקודות בית חרמשים או נקודות בית: ניתן גם לחלק את התגמול :) מה שיותר שווה. הערות אחרות: חרמשים. למה לחלק יש 5 סדיני רוח רפאים? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 11:37 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אבישג, קורן_המלך
החפצים שלי: סדין רוח רפאים (6), סלסלת ממתקים (1), ג'ק או לנטרן (3) חרמשים או נקודות בית: ניתן גם לחלק את התגמול :) חרמשים הערות אחרות: מי זכה בסדין על המ"פ? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 11:37 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: עידו, Black Sheep
החפצים שלי: סדין רוח רפאים (5), ג'ק או לנטרן (3) חרמשים או נקודות בית: חרמשים :) הערות אחרות: היה ספיישל כיפי ומעולה! -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 11:38 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שימו לב שהיה עיכוב קצר בעדכון של הבנק ולחלק מכם נוספו חפצים, בבקשה תערכו כדי שיהיה לנו יותר נוח :) (למרות שזה בגללנו בערך אבל לא נורא, אופס)
אבישג - את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 11:46 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אתם יודעים ובצל
החפצים שלי: סדין רוח רפאים (4), סלסלת ממתקים (2), ג'ק או לנטרן (1) חרמשים או נקודות בית: יאללה חרמשמשים הערות אחרות: -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 12:12 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ג'יני 337
החפצים שלי: סדין רוח רפאים (3), סלסלת ממתקים (1), ג'ק או לנטרן (2) חרמשים או נקודות בית: חרמשים הערות אחרות: תודה! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 12:46 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:יעל, הרמיוני445
החפצים שלי:סדין רוח רפאים (4), סלסלת ממתקים (2), ג'ק או לנטרן (3), 30 חרמשים/נקודת בית חרמשים או נקודות בית: סדין רוח רפאים- נקודות בית, ג'ק או לנטרן- חרמשים, סלסלת ממתקים- חרמשים הערות אחרות: היה ספיישל מדהיםםם!!! -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 13:11 PM
|
||
![]() אל תסתכל בתנור אלה במה שיש בו. ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ניב+נאמבר 5 החפצים שלי: סדין רוח רפאים (4), סלסלת ממתקים (1), ג'ק או לנטרן (2) חרמשים או נקודות בית: ניתן גם לחלק את התגמול :) 2 סדין רוח רפאים נקודות בית כל השאר חרמשים הערות אחרות: היה ספיישל ממש ממש מגניב!! תודה רבה!! :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 13:35 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כמו חפץ, את יכולה להמיר אותו ל-30 חרמשים או לנקודת בית :) שמחים לשמוע שנהניתם בספיישל! נקווה לעוד הרבה כאלו במד"פ :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 14:59 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: וריאן, rainmaker
החפצים שלי: סדין רוח רפאים (3), ג'ק או לנטרן 02) חרמשים או נקודות בית: נ"ב לסלית'רין הערות אחרות: המממ היה נחמד האמת <: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 16:42 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רינג, רינג
החפצים שלי: סדין רוח רפאים (6), סלסלת ממתקים (4), ג'ק או לנטרן (4) חרמשים או נקודות בית: ניתן גם לחלק את התגמול :) 3 סדינים לנקודות בית וכל השאר חרמשים הערות אחרות: היה ממש ממש ממש ממש ממש כיף!!!, אני צריך לכתוב פה את בית הרוחות או שלא צריך? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 17:00 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: שיר, shir shaul
החפצים שלי:סדין רוח רפאים (3), סלסלת ממתקים (2), ג'ק או לנטרן (3) חרמשים או נקודות בית: ניתן גם לחלק את התגמול :) ג'ק או לנטרן אחד לנקודות בית כל שאר החפצים לחרמשים הערות אחרות: -------------------- נ.ב אם אתם רוצים לעשות מצווה ולתרום לנזקקים, אז אני אשמח לתרומות חרמשים :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 17:08 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:
![]() החפצים שלי: סדין רוח רפאים (6), סלסלת ממתקים (1), ג'ק או לנטרן (1) חרמשים או נקודות בית: ניתן גם לחלק את התגמול :) נאמ נאמ בוא נחשוב... לא. הכל חרמשים. הערות אחרות: היה כיף אדיר מקסים מדהיםםם תודה לכם! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |