![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 14 2020, 21:27 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() בניית שלד עלילה שלום לכם שוב, כותבי סס"ש המוכשרים! בין אם אתם זוכרים או לא, היום התכנסנו כאן לשם NaNoWriMo - חודש הכתיבה הלאומי (הלאומי של ארצות הברית, אבל עזבו את זה. הוא כבר די הפך לבינלאומי). מוזמנים להיכנס לקישור הזה אם עוד לא ראיתם אשכול ההרשמה. בכל מקרה, באשכול הזה, אתם למעשה תצטרכו לכתוב את שלד העלילה של הסיפור שלכם. תידרשו לחשוב על עלילת הספר לפרטים, ולכתוב מה עומד להתרחש בו בעזרת הטופס שמחכה לכם למטה! ספר עלילתי, כשמו כן הוא, מבוסס על עלילה. בניית שלד עלילה מראש הינו דרך טובה לוודא שיש לסיפור שלנו עלילה מסודרת, ברורה והגיונית. במקרה שלנו, תכנון העלילה ובניית השלד יסייעו גם לתכנן את הזמנים, על מנת שתוכלו ביתר קלות לסיים לכתוב את הספר שלכם תוך חודש אחד בדיוק. שימו לב - חודש הכתיבה שלנו עומד להיות מותאם לספרים עם 11 פרקים מבחינת קצב הכתיבה עליו יומלץ באתגרים. לכן, גם הטופס מתוכנן לספרים עם כמות כזו של פרקים. אם אתם מתכננים לכתוב ספר עם כמות פרקים שונה, זה בסדר גמור ואתם בהחלט מוזמנים להוסיף/להוריד פרקים מהטופס. עם זאת, ממליצה מאוד לפנות אליי בהודעה פרטית במקרה כזה, על מנת שנוכל לארגן יחד את הזמנים. זאת במטרה להקל עליכם לסיים את כתיבת הסיפור שלכם תוך חודש בדיוק. מעדיפים לא לתכנן מראש את כל עלילת הסיפור? אל תדאגו, יש פתרון :) אני יודעת שישנם כותבים שמעדיפים לא לתכנן מראש את עלילת הסיפור במלואה. אישית אני מאוד ממליצה כן לעשות זאת הפעם - כי גם להתנסות בדברים חדשים בכתיבה זה חשוב ומצוין, וזה יקל עליכם לסיים את כתיבת הספר בזמן - אבל אתם לא חייבים. סעיפי החובה היחידים הם משפט מפתח, תקציר, סיום ומספר הפרקים בסיפור. סעיפים אלו חשובים מאוד ונחוצים כדי שתוכלו לדעת באיזה שלב בכתיבה אתם נמצאים בכל רגע, זאת על מנת שתצליחו לסיים את כתיבת הספר שלכם תוך חודש אחד. והנה הטופס לו חיכיתם:
האשכול יישאר פתוח בשבילכם עד סוף החודש. תיהנו! מוזמנים לפנות בהודעה פרטית לכל שאלה, בקשה או הבהרה שתצטרכו. אבל באשכול הזה, רק טפסים בבקשה! *אם אתם רוצים להשתתף עם סיפור שכבר התחלתם לכתוב, יש לבקש אישור לכך בהודעה פרטית. **אם נוח לכם יותר לעבוד עם טופס אחר ולא עם הטופס שנמצא כאן, מוזמנים בהחלט לעשות זאת. חשוב שיישארו סעיפי החובה שציינתי, אבל מלבד זאת אין בעיה להוסיף, להוריד ולשנות. כן ממליצה לפעול לפי המבנה הזה אם הוא מתאים לסיפור שלכם, ובעיקר ממליצה למלא את הפירוט על כל פרק - אבל אם לסיפור שלכם יש מבנה שונה, בהחלט אפשר לשנות את הסעיפים בהתאם. ***אתם מוזמנים לסמן חלקים בצבע לבן או לשלוח לי את הטופס בהודעה פרטית אם אתם חוששים לעשות ספוילרים למשתמשים. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2020, 21:57 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): גזע הדנדיליאונים, שעד עכשיו עבר מכוכב לכוכב והשתלט עליו כדי להשיג עוד שטח לאכלס את הכמות ההולכת וגדלה שלהם, מגיע לכדור הארץ במטרה לכבוש גם אותו.
תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): הדנדיליאונים, גזע בעל אוכלוסייה גדולה למדי, הקדיש את אלפי השנים האחרונות כדי לכבוש כוכבים שבהם יוכלו לאכלס עוד ועוד מבני מינם. כעת הם מגיעים לכדור הארץ, וספינת האם שלהם מרחפת מעל ראשיהם של בני האדם הממתינים לגורלם המר. אך עד מהרה יגלו הדנדיליאונים שלא די בטכנולוגיה המתקדמת שברשותם והאסטגרטיה שהלכה והתפתחה עם השנים כדי להביס את הגזע האנושי, שנראה כאילו מתעקש לשרוד לא משנה כמה הם מנסים... אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): הסיפור מתחיל על סיפונה של ספינת האם של הדנדיליאונים. ספינת החלל העצומה בגודלה מוצאת את דרכה אל כוכב משונה שכחול ברובו, עם תלאים ירוקים פזורים עליו. הדנדיליאונים מכנים אותו כוכב 2229, על פי הספירה של הכוכבים שהם ישתלטו עליהם עד עכשיו, אם כי במהרה מתברר להם ששמו הרשמי של הכוכב הוא "ארץ". כעת, דנדיליאון מספר אחת, השליט של הגזע, צופה מרחוק בכוכב 2229; אחרי התבוסה שלו במלחמה נגד האקסוליתים, הוא מעט פחות בטוח בעצמו, אך נחוש לרקום את התוכנית שתבטיח לו הפעם, כיבוש מלא של הכוכב. אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): לפעמים זה כשל בתוכנית, או ביצוע לא מושלם, או ברצינות - כמו שהדנדיליאונים יגלה במהרה - כל מיני דברים יקרו רק כדי למנוע מהם להצליח סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): יהיו הרבה יותר משני סיבוכים, כי הסיפור הזה הולך להיות מלא בסיבוכים ותוכניות שנכשלות. באופן כללי, הדנדיליאונים כל פעם ימצאו את התוכנית שנראית ממבט ראשון כמושלמת, אם כי מעט משונה; התוכנית תיכשל כל פעם מסיבה טיפשית אחרת, הדנדיליאונים בקושי יצליחו להשיב את הכול על קנו, ודנדיליאון מספר אחת יחזור כל פעם, נואש יותר ממקודם ומעורער יותר ממקודם. סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): *ספוילר רציני* חה חה. מי אמר שסיפור חייב להיגמר בסוף טוב? הדנדיליאונים בסוף ישמידו בטעות את הכוכב במקום להשתלט עליו, ככה שהוא לא יהיה ראוי למגורים. זה יהיה הקש האחרון.*ספוילר רציני* פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): מיקומים עיקריים: ספינת האם של הדנדיליאונים. נקודת מבט: שלוש. תקציר: ספינת האם מגיעה לכדור הארץ ושלוש מתחיל להחזיר את גלגלי המוח שלו לפעולה ולחשוב על המצאה חדשה שתעזור להם בכיבוש. פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: מיקומים עיקריים: ספינת האם של הדנדיליאונים, לונדון (אנגליה). נקודת מבט: שתיים. תקציר: הדנדיליאונים יורדים אל רחובות לונדון במטרה לכבוש את כדור הארץ באמצעות מתקפה חזיתית פשוטה. פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: מיקומים עיקריים: ספינת האם של הדנדיליאונים, ווהאן (סין). נקודת מבט: אחת. תקציר: הדנדיליאונים מנסים הפעם להפיץ מחלה שתחליש את בני האדם כדי לאפשר להם לשעבד אותם בקלות רבה יותר. פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: מיקומים עיקריים: ספינת האם של הדנדיליאונים, סלבדור (ברזיל). נקודת מבט: שלוש. תקציר: צבא הדנדיליאונים מגיע לסלבדור במטרה להתגנב כבלתי נראים ולחטוף בני ערובה כדי לשכנע את בני האדם למסור את השליטה לידיהם. פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: מיקומים עיקריים: ספינת האם של הדנדיליאונים, קופנהגן (דנמרק). נקודת מבט: שתיים. תקציר: לאחר שנשלח שלוש למסע מחקר, שמים שתיים ושלוש את פעמיהם אל בירת דנמרק, ושם הם מתכננים לכבוש את העיר באמצעות רובוטים רצחניים. פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: מיקומים עיקריים: ספינת האם של הדנדיליאונים, פריז (צרפת). נקודת מבט: אחת. תקציר: הדנדיליאונים מסתננים אל המערכת התקשורתית של בני האדם כדי לשדר את אחת בטלוויזיה, שם ימסור איום על הצרפתים שיפוצץ את פריז אם לא יתנו לו בעלות על המדינה. פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: מיקומים עיקריים: לסוטו, פריז (צרפת). נקודת מבט: שלוש. תקציר: אחרי שיצא למסע המחקר שלו, מגיע שלוש ללסוטו, שם מסתבך עם אחד המקומיים ונתקע שם. לאחר מכן מצליח שלוש להגיע לפריז במטרה להמשיך את המחקר שלו. הניסיון נכשל גם שם, כאשר הוא כמעט נופל קורבן לטילים של הדנדיליאונים. פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: מיקומים עיקריים: ספינת האם של הדנדיליאונים, וושינגטון די. סי (ארצות הברית). נקודות מבט: שתיים, אחת. תקציר: לאחר לא מעט כשלונות, הדנדיליאונים פונים בביטחון אל הבית הלבן, שם הם זוממים לחפור סביב המבנה מתחת לאדמה ולכלוא את כל מי שבגבולות המלכודת. המבצע נכשל ולוכד הזמן נהרס. פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: מיקומים עיקריים: ספינת האם של הדנדיליאונים. נקודות מבט: שלוש, שתיים. תקציר: אחת מחליט לצאת למבצע כיבוש לבדו. שתיים ושלוש נשארים על הספינה, וכל אחד פונה לענייניו. שלוש מסתגר רוב הזמן במעבדה שלו, ונראה כי הוא בעיצומו של פרויקט גדול שיעפיל על כל הכיבושים הקודמים. פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: מיקומים עיקריים: ספינת האם של הדנדיליאונים, תל אביב (ישראל). נקודת מבט: אחת תקציר: בניסיון אחרון מחליטים הדנדיליאונים לשלוף את הנשק הגדול ביותר שלהם, שכנראה יבטיח להם ניצחון. את תוצאות התוכנית הזאת מוזמנים כולכם לראות בסיפור עצמו. ![]() מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): 10 מספר מילים כולל בסיפור: 10,890 מילים. הערות: אני אוהב את הסיפור שלי עוד לפני שהתחלתי אותו. האם הטופס גמור? כן. הודעה זו נערכה ע"י Dolphin ב Dec 14 2020, 13:08 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2020, 22:10 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): החיים של אליזבת' מאייר, תיכוניסטית רגילה, עומדים להשתנות כאשר היא מגלה עולם נסתר ונורא.
תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): אליזבת' מאייר לא תיכננה את אותו יום נורא, אבל הגורל החליט שבימי שני הוא מתעלל באנשים (למקרה שתהיתם, בימי שלישי הוא משחק טניס). אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): 20? color=Sienna]הערות:[/color] האם הטופס גמור? לא. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2020, 22:18 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): יליד כוכבים מגניב שעושה מעשים מטומטמים בניסיון לעזור לסוג של אבא מאמץ שלו אבל לא
תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): אחרי שגילה שאופיוקוס, כוכב לשעבר שנפל מהשמיים, שומע קולות המורים לו לצאת למסע אל המזרח, יליד הכוכבים ג'מי שחי איתו מאז שנפל מחליט ללכת לגלות את המקור של הקולות ולעזור לאופיוקוס. אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): ג'מי מצליח! סוגשל! פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): יותר משבע זה בטוח. משהו כמו עשר ומשהו או עשרים ומשהו. נראה אם לא יעלו לי עוד רעיונות באמצע. הערות: אני אההה ספויילרים אאוטליינינג כלום לא מסתדר לי :< האם הטופס גמור? כנראה האהא אלא אם כן את רוצה להתווכח איתי על התשובה הלא ברורה במספר הפרקים -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 00:39 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אתםן אשכרה מתענייניםות בסיפור הזה אז!!!!! יש פה ספויילריםish!!!!!! והם לא מסומנים!!!!!! כי מאוחר לי
משפט מפתח: אלישע, הדרך להתמודד עם המוות של החבר שלך היא *לא* לנסות לזמן רוחות תקציר עלילה: החבר של אלישע (ששמו מיכה) מת (ריפ) ואין לו עם מי לדבר על זה כל כך כי גם הוא וגם מיכה שלו היו בארון אז רק חברים שלהם יודעים, הוא חוזר הביתה ורואה את סבתא שלו מסתכלת החוצה מהחלון. הבעיה היא שסבתא שלו מתה כבר חמש שנים. מפה והלאה מתחיל מסע מעניין מאוד של לנסות לזמן את הרוח של מיכה! אקספוזיציה: כמו שאמרתי, אנחנו מתחילים בלוויה של מיכה, שאלישע מוזמן אליה בתור כזה חבר של המפקד (ששמו עומר והוא אחד מתוך שני האנשים ששידכו אותם). המשפחה של מיכה לא מכירה אותו למרות שהוא שמע עליהם סיפורים, מה שהופך את כל הסיפור לקצת יותר מסובך. חברה טובה (ליזי!) מחזירה אותו הביתה, והוא מדבר קצת עם הרוח של סבתא שלו שסתם כזה החליטה להופיע לו בסלון. אף אחד אחר לא רואה אותה. הוא ממשיך בשגרה הרגילה שלו קצת - הולך לבסיס, מדבר קצת עם ההורים שלו - ואז העלילה מתחילה להתקדם ככל שהוא מדבר יותר עם סבתא שלו. אירוע מחולל: עוד בהלוויה של מיכה, עומר נותן לאלישע פתק כזה והוא אומר לו שזה אמנם לא פייר אבל מיכה ביקש שאם משהו קורה לו אז לתת את זה לאלישע. האירוע המחולל הוא הרגע שאלישע קורא את הפתק הזה, ומחליט שהוא הולך לנסות להחזיר את מיכה. סיבוך ראשון: בעיקרון, הסיבוך הראשון הוא האירוע המחולל והעובדה ש, כאילו, לא לאלישע ולא לליזי יש שמץ של מושג איך מזמנים רוחות. סיבוך שני: אוקיי, זה אחד קצת יותר מסובך. הסיבוך השני הוא כשאלישע מבין שהוא פשוט לא הולך להשיג את הרוח של מיכה אף פעם. העניין הוא שעד אותו רגע הוא משוכנע שאם הוא ינסה מספיק חזק הוא יצליח לשחרר את מיכה ממה שמונע ממנו להופיע, אבל ברגע הזה הוא מבין שיש שתי אפשרויות - או שמיכה בכלל לא קיים בתור רוח והוא לגמרי מת, או שהוא לא רוצה להופיע. שיא: אני ממשששששש לא טוב.ה בלבנות רגעי שיא כי בדרך כלל יש לי כזה אחד בכל חלק, אבל נלך על זה ככה: רגע השיא בחלק הראשון הוא הקריאה של המכתב של מיכה, בחלק השני זה הרגע של ההבנה שמיכה לא הולך לחזור, ובחלק השלישי אלה הרגעים של לנסות לצאת מהדיכאון ולהשלים עם הסיטואציה. התרה: בעיקרון יש כמה קווי עלילה אז אני לא אפרט על כולם, אבל הרעיון של ההתרה הוא השלמה וקבלה שאמנם דברים הם לא מושלמים אבל הם גם לא גרועים כמו שאפשר לטעות ולחשוב שהם. סיום: הסיום הוא הרגע של ההתנצלות והרגע של ההשלמה, והוא קורה בדיוק שנה אחרי הסצנה הראשונה באזכרה הראשונה של מיכה. נמצאות שם אותן דמויות שהיו שם בהתחלה (בתוספת ליזי) אבל הכל שונה - כל דמות עברה תהליך בין אם מול אלישע ובין אם בלעדיו, והוא בעצמו הצליח להשלים עם הסיטואציה הבלתי נתפסת שנמצאת מולו. **note: אני מסדר.ת לי את העלילה לפי סצנות ולא לפי פרקים, והמטרה היא סצנה ביום.** חלק 2 (כי את חלק 1 כבר סיימתי) חלק 2, סצנה 4: בנסיעה לבסיס, הודעות עם ליזי, מנסה ממש שסבתא תופיע חלק 2, סצנה 5: מנסה לעשות גוגל על בעלת האוב בעין דור, שוב מייבש קצת הודעות מאור, אבא מופיע, לא ממש מדברים חלק 2, סצנה 6: בבסיס, הילי מציעה שכולם יסגרו שבת ויעשו סיאנס, חושב על סבתא חלק 2, סצנה 7: חזרה מהבסיס באותו יום, רכבת, שיחת טלפון עם ליזי, היא קצת מודאגת מהלהיטות אבל זורמת חלק 2, סצנה 8: בסיס, שבת, החבו ״עושים סיאנס״ ואלישע מנסה לקרוא ספר. לבד בדד. מחליט שהולך להשיג את מיכה בכל מחיר חלק 2, סצנה 9: יציאה לפגישה עם ליזי, מוכן לדבר רק על זה, היא מנסה לשנות נושא אבל לא עובד לה, לוקחת משימה על עצמה חלק 2, סצנה 10: בית, ארוחת ערב שקטה, מרגיש לא שייך, הולך לחדר וקורא את הפתק של מיכה, ממשיך חיפוש חלק 2, סצנה 11: נסיעה חזרה מהבסיס, סבתא, ״אני לא חושבת שאתה צריך לעשות את זה״, ריב והיא נעלמת חלק 2, סצנה 12: חלק 2, סצנה 13: נפגש עם ליזי ומקווה לקבל תשובה לגבי המשימה שלקחה על עצמה. רגע שיא - הם רבים והיא הולכת חלק 2, סצנה 14: יום אחרי זה, ערב, בית, ליזי לא דיברה איתו. שולח הודעות, מנסה להתנצל אבל לא באמת חלק 2, סצנה 15: סצנת אקסטרה - ליזי. אצל סיוון, מקבלת ממנו שיחה. יום אחרי סצנה 14. מדברות. חלק 3 חלק 3, סצנה 1: שבת, בית, קורא את הפתק של מיכה, מחשבות חלק 3, סצנה 2: בסיס, חבו, בדאון ממש, מיכל שמה לב אבל לא אומרת כלום חלק 3, סצנה 3: משפחה, ערב, ארון, אומרים משהו שמזכיר לו את מיכה חלק 3, סצנה 4: מתקשר לאור, ״ליזי לא סיפרה לי מה קרה אבל זה כנראה רע אם היא ככה לא מדברת איתך״, לא ממש מספר מה קרה אבל כן מדבריםish חלק 3, סצנה 5: בסיס, חבו, רואה את רעות בלי תכנון מראש, ״יש מצב שנדבר?״, מיכל רואה מרחוק חלק 3, סצנה 6: בסיס, רעות, כל הרקע בלי החלק של הרוחות, ״אתה צריך להתחיל בלהתנצל באמת״ חלק 3, סצנה 7: חלק 3, סצנה 8: חלק 3, סצנה 9: מתקשר לליזי בערב, ״יש לך שתי דקות״, מציבה גבולות חלק 3, סצנה 10: קידוש, משפחה, מדברים על היום שלהם, רוצה ממש להגיד משהו אבל לא חלק 3, סצנה 11: לאור: היי אפשר את המספר של עומר, לעומר: היי אפשר את המספר של ההורים של מיכה, מספר והם מבקשים להיפגש חלק 3, סצנה 12: פגישה עם אמא של מיכה, סיפורים, חושב להראות את הפתק אבל לא חלק 3, סצנה 13: נפגש עם ליזי, שיחה קצת זהירה אבל בכיוון הנכון, מדברים על מיכה ועל זיכרון חלק 3, סצנה 14: בסיס, רעות, אור בקצה המנהרה. אחרי זה מיכל, לא אומרת הרבה אבל כן מעריכה את הפרוגרס חלק 3, סצנה 15: סצנת אקסטרה - מיכה. אחרי שנה, אזכרה. הורים, אלישע, הורים של אלישע מספר הסצנות בסיפור: 30, כי אנחנו כותבים ב30 ימים! הערות: ווהו האם הטופס גמור? לא, כי השעה 11 וחצי בלילה ואני עייףה בקטע לא רגיל אז את שאר האאוטליין אנחנו נסיים אחכ הודעה זו נערכה ע"י Nico di Angelo ב Dec 6 2020, 13:27 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 01:05 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יכיל הרבה מאוד ספויילרים. ספויילרים רציניים.
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): אני עדיין לא סגורה על זה, אבל אני חושבת שזה ידבר על האלים - פני, גאיה, דנה וסופה ועל כל ההתרחשויות שקרו וזה אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): כשהעולם נוצר. אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): החלוקה לממלכות, המיקומים... סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): העובדה שגאיה קיבלה מקום מאוד פורה ופני קיבל הרים וקרח. סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): מערכת היחסים בין גאיה ופני?- שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): כשגאיה תהיה בהיריון כי אני ממש רוצה שיהיה משהו כזהההה התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): לא סגורה על זה סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): המ, אני לא יודעת >< הערות: אני אערוך אחר כך. האם הטופס גמור? ממש לאאאאא -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 02:49 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזרינג.
הודעה זו נערכה ע"י פרח נתתי לנורית ב Jan 1 2023, 00:54 AM -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 04:13 AM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכיל ספוילרים רציניים אם מישהו בכלל מעוניין בדבר ההזוי שאני אנסה לכתוב. מהאירוע המחולל הכל ספוילרים!!!
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): "כמה חלל נצטרך לחקור כדי שתבין שאני אוהב אותך ללא גבולות?" תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): שני הומואים, אחד מהם אובססיבי לאסטרולוגיה ומנסה לחקור את הזוגיות שלהם דרך הפלנטות, והחבר שלו מצטרף אליו כשהם מגלים אחד את השני במהלך המסע בחלל. אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): הסיפור מתחיל בחדר של ההומו האובססיבי, שם הוא מתוודה בפני בן זוגו שהוא אובססיבי לאסטרולוגיה. בן הזוג תופס בידיים שלו ואומר שאם זה מה שישמח אותו, הם יברחו ביחד אל החלל ויחקרו אחד את השני ביחד. אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): ההומו השני נתקע על אזור מסוים ומסתיר אותו מפני האובססיבי, שמרגיש שהוא פספס משהו מסוים. סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): האזור מתגלה והם מתחילים לריב. סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): האובססיבי פורץ את הפרטיות של בן זוגו וחוקר את המקום בלי להתחשב ברצונותיו. בן הזוג בורח לאזור מסוכן. שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): האובססיבי מוצא אותו באזור המסוכן והם מתחילים להתחרפן, מנסים לרצוח אחד את השני ולנצל את החולשות הכי גדולות שלהם. התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): ברגע אחד של צלילות בן הזוג מבין שאסור לו לתת לתכונות הרעות שלו לגבור על האישיות שלו ולהאפיל עליה, אז הוא מנסה לרפא את הכאב שנגרם לשניהם. בסופו של דבר הוא מצליח להתחיל תהליך ריפוי של בן זוגו האובססיבי, כשבן זוגו האובססיבי מתחיל תהליך ריפוי בשבילו. סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): הם חוזרים לכדור הארץ ומשם מתחילים את תהליכי הריפוי אחד של השני בדרכים הכי טובות שאפשר לנסות לרפא. פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): ביקור ראשון של בן הזוג, הם מדברים על האובססיה של האובססיבי, הם מתחילים את המסע. פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: שמשות, ירחים, אופקים. פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: מרקורי, ונוס. פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: מאדים. פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: יופיטר, שבתאי. פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: אוראנוס, פלוטו, צומת ירח. פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: משבר, תקלה במסע פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: אסטרואיד לילית חלק 1 פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: אסטרואיד לילית חלק 2, כירון פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: נפטון. פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: הביתה. מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): נגיד ש11? הערות: (אני ההומו שאובססיבי לאסטרולוגיה 👁👄👁) אני ככ עומד לשנוא את זה איכסה זה יצא נורא :,( האם הטופס גמור? לא ממש? כאילו נתתי את הנושאים העיקריים בכל פרק ואין. -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 10:24 AM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): שני בני אדם ושני רוחות רפאים חיים את החיים שלהם, עד כמה שאפשר לומר רוחות רפאים "חיים", ומגלים שקיימים ביניהם קשרים מיוחדים יותר משציפו.
תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): קצת ספויילר אלרט אבל לא נורא. רום מגיע לדבורה במסגרת ההתנדבות הזאת שחובה להשלים בשביל לקבל תעודת בגרות, והם מתקרבים. במקביל, מתוודעים גם לסיפור ההיכרות של הרוחות (שעדיין חסרות שם). תוך כדי לומדים גם על העבר של כל אחת מהדמויות, עד שבסוף מגלים איך כל אחת מהדמויות קשורה לאחרת - כן, גם הרוחות לבני האדם החיים. אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): יש סוג של שתי אקספוזיציות - במימד הרביעי והחמישי. המימד הרביעי, הסיפור מתחיל עם רום שבא לבית האבות של דבורה בירושלים במסגרת ההתנדבות ומכיר אותה שם. במימד החמישי, הסיפור מתחיל כשהרוח הבן (אני באמת צריכה שמות אוף) מגיע לרחוב בירושלים שבו הרוח הבת מתה. שתי האקספוזיציות מתרחשות פחות או יותר במקביל, בזמנים של היום (רק בלי קורונה). סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): ספויילר אלרט עוד יותר רציני. בגדול, בסוף מבינים איך כולם קשורים לכולם, וכולם יהיו באותו מקום בו זמנית. אני עדיין לא סגורה על האם אני רוצה לסיים את הסיפור הזה שם, בזה שהרוחות עוברות לגלגול הבא או בזה שדבורה מתה, אבל אחד מהם (לפחות) בטוח יקרה. פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): אקספוזיציה חיים פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: אקספוזיציה רוחות פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: חיים וסיפור של רום פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: מתים, סיפור של רוח בן וקישור רוח בן לרום פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: חיים והמשך סיפור של רום (אחרי שהוא בודק כמה דברים בעקבות פרק 3) + התחלה סיפור של דבורה פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: מתים וסיפור של רוח בת פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: חיים וסיפור של דבורה פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: מתים וקישור של דבורה לרוח בן פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: חיים וקישור של דבורה לרוח בת פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: מתים וקישור של רום לרוח בת פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: סיום ומפגש הערות: האם הטופס גמור? כן -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 10:49 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם למישהו יבוא לקרוא את הסיפור הזה שיוותר על הטופס הזה
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): "יש מקום, הוא קצת מעבר לחלום, ורק מיוחדים יודעים איך להגיע אליו." תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): מישהי חולמת חלום מוזר על מקום לא ידוע, אחרי כמה ימים החלום חוזר וכאשר היא מתעוררת היא מגלה שהיא בעולם ההוא, היא מנסה לחזור לעולם שלנו אך מסתקרנת מהעולם ואיך שהוא פועל. אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): הסיפור מתחיל עם חלום ויער וריצה. אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): החלום סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): ההתעוררות במקום זר ביקום זר סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): בסופו של דבר היא מתעוררת לגמרי ומגלה שהיא הייתה לכודה בתוך חלום פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): אממ 11? הערות: האם הטופס גמור?נראלי -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 11:02 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
* אם אתם תרצו לקרוא את הסיפור שלי אני ממליצה לכם לא לקרוא סעיפים מסוימים משלד העלילה.
סעיפים שלא ההיתי ממליצה לכם לקרוא, אסמן כך: * בתחילתם. אה, כן, כמובן שאם תרצו עדיף שתקראו כמה שפחות גם מהאלה הלא מסומנים, אבל אז בכללי לא תרצו לקרוא את הסיפור שלי. אז אם בשלב מסוים הבנתם שאתם רוצים לקרוא את זה, אני ממליצה לכם להפסיק לקרוא את השלד. (דברים שהם בין לבין, כלומר לא לגמרי יהרסו את הסיפור אבל מומץ להימנע מלקרוא אותם את אתם מתכונים לקרוא את הספר שלי, אסמן כך: * סעיף לדוגמא עם סימון: בלה בלה בלה בלה, בלה בלה בלה בלה? בלה בלה בלה בלה: *בלה בלה בלה בלה, בלה בלה בלה. בלה בלה בלה, בלה בלה בלה בלה בלה? בלה בלה בלה בלה, בלה בלה בלה בלה. משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): סיפור די רגיל... יש מישהו מרושע ומישהי טובה שמנסה לעצור אותו בעזרת דמות משנה. תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): הו, אני אוהבת את החלק של התקציר! כמו תקציר מגב הספר! אז ככה: היה זה יום גשום אחד. נערה הלכה ברחוב. ואז היא נעלמה. לילי אף פעם לא תארה לעצמה שהיא תיקלע לפרשייה מסובכת כמו זאת. היא חייבת, פשוט חייבת, להשיג את הכל. האם תצליח? אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): נגמר בית הספר, לילי יוצאת ממנו והולכת. השעה 3:30 אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): לילי מוצאת עלה שלכת מוזר שמביא אותה למקום מיסתורי. סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): לילי מגיעה למקום מוזר, היא לא יודעת איפה היא ומנסה להתמצא, חוטפים אותה והיא מנסה להימלט מציפוניו של ארטמיס. סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): *לילי מנסה לעצור את ארטמיס ממעשיו. שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): *1. דמות חסרת שם שבקרוב אחליט את שמה, מבינה את מטרותיו המרושעות של ארטמיס ומנסה לעצור אותו. היא מצליחה לשחרר את לילי. סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): *לילי מצליחה לעצור את ארטמיס, ונשארת בעולם שאליו הגיעה. פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): פורולוג: סיפורה של יעל. פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות:לילי הולכת ברחוב, בקור, ולפתע יורד גשם זלעפות. לילי מתישבת תחת עץ, עד שהגשם יחלש קצת, ואז רואה עלה שלכת מוזר. פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: לילי מתעוררת על מיטה במקום מוזר, לא יודעת לאן הגיעה. יעל מסבירה לה את כל מה שהיא צריכה לדעת, ואז מביאה אותה אל ארטמיס. פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: *לילי פוגשת את ארטמיס ומגלה את כוונותיו. הוא כולא אותה ויעל מצילה אותה. פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: *לילי מנסה לעזור ליעל למנוע מארטמיס לבצע את תוכניתו המרושעת, אך ארטמיס חוטף את יעל. פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: *לילי מנסה לעצור בעד ארטמיס, ולא מצליחה כל כך. פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: *לילי מגלה את כוחותיה, ומנסה שוב בעזרתם עצור בעד ארטמיס. הפעם היא מליחה להתקדם. (יש מצב שאני אשנה את זה אחר כך והיא תצליח להתקדם ללא הכוחות) פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: *לילי משיגה את כל מרכיבי השיקוי,והולכת לארטמיס כדי לעצור בעדו. פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: *לילי פנים מול פנים עם ארטמיס פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: * לילי מנצחת את ארטמיס, ומנסה לגלות איך יש לה את הכוחות שלה פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: * לילי מגלה איך יש לה את הכוחות שלה וסיום מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): מספר הסעיפים הוא 11, יש סיכוי שבקרוב אשנה את זה ל-10 הערות: כמה חרמשים מקבלים ועל מה? האם הטופס גמור? כן! סוף סוף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 12:22 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכיל ספוילרים לסיפור משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור):ילדה בשם אמה מגלה שנוצר בינה לבין פיה בשם אטגון חיבור מיוחד בגלל תאריך הלידה שלה, מכשפה אכזרית רוצה להפוך את עולם הפיות לאימפריה של מכשפות אופל, הפיה (אטגון) ואמה צריכות לעצור אותה. תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): במן חגיגות 600 שנה ליומה של אטגון, אמה מרגישה משהו חם על החזה שלה. היא מסתכלת ורואה שהתליון שלה מתחיל לזהור. (הסבר- אמה נולדה עם תליון כסוף על הצוואר. עד היום הרופאים לא יודעים להסביר את זה.) אמה נוגעת בתליון והוא מביא אותה לארמוון מוזהב, שנמצא בארץ הפיות. בארמון גרה אטגון- הפיה שעזרה למתיישבים הראשונים (פירוט בטופס בניית עולם), ואמה שמה לב שלה ולאטגון יש תליון זהה. שתיהן לא יודעות להגיד למה, אז הן הולכות אל ריטה, פיה שיש לה את כל התשובות. ריטה אומרת שבין שתיהן יש חיבור מיוחד. כאשר אחת מהן בסכנה, התליון של השנייה מתחיל לזהור. אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): הסיפור מתחיל כשמספרים על הכפר והסיפור שלו. אחר כך עוברים לספר על הדמות הראשית- אמה, מספרים על המשפחה שלה ועל התליון המוזר שהיא נולדה איתו. אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): ארץ הפיות מתחילה להתפורר סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): טיאגון מתחילה להרוס את ארץ הפיות סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): אטגון מאבדת את כוחות הקסם שלה. שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): ארץ הפיות מתחילה להתפורר. אטגון מאבדת את כוחות הקסם שלה. התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): אמה ואטגון משתמשות באבן כדי להציל את ארץ הפיות, אבל לבעיה של אטגון אין פתרון, היא נשארת חסרת כוחות ועוברת לגור עם אמה. סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): אטגון עוברת לגור עם אמה, אחרי שאיבדה את כוחות הקסם שלה. פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות: החיים של אמה וסיפור הכפר פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: חגיגות יומה של אטגון, בפרק מסופר על החגיגות בכפר, ועל זה שהתליון של אמה מתחיל לזהור. היא נוגעת בו ונכנסת לשער המעבר בין הכפר לארץ הפיות. פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: ההגעה של אמה לארץ הפיות. פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: אטגון ואמה מגלות שיש בינהן חיבור קסום- שתיהן נולדו באותו התאריך, ואמה נולדה באותו המקום שבו עזרה אטגון למתיישבים הראשונים בכפר (פירוט בטופס בניית עולם), וגם שאטגון וארץ הפיות כולה בסכנה.פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: הפיה ואמה הולכות לטירה האפלה של טיאגון, אחותה המרשעת של אטגון, והיא תוקפת אותן. פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: הקצוות של ארץ הפיות מתחילים להיות שחורים ולהתפורר- הקסם של טיאגון פועל. אטגון נפצעת מהקסמים של אחותה. פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: ריטה מגלה שיש אבן מכושפת שיכולה להציל את ארץ הפיות, אבל כבר השתמשו בה לפני שנים, וכוחות הקסם שלה נגמרו. הפיה האחרונה שהשתמשה בה, לא רצתה שהיא תתגלגל לידיים הלא נכונות, והטילה עליה כישוף- הפיה הבאה שתיגע באבן- כוחות הקסם שלה ייעלמו לנצח, אבל ייכנסו אל תוך האבן והיא תפעל שוב. הפיה הניחה שאף קוסם רשע לא יסכים לוותר על הכוחות שלו- וצדקה.פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: אמה ואטגון מנסות למצוא פתרון להשיב את כוחות הקסם של האבן. אטגון מנסה עליה כישופים, אבל בטעות קצה האצבע שלה נוגע באבן המכושפת, וכל כוחותיה מתנקזים לתוכה. פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: אמה משתמשת באבן כדי להרוג את טיאגון ולהחזיר את ארץ הפיות לקדמותה, בעוד אטגון מנסה להשיב את כוחות הקסם שלה. פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: אטגון נאלצת לקבל את המצב החדש, ועוברת לגור עם אמה בכפר. הן נעשות חברות טובות, וכמובן לא מספרות לאיש על עברה של אטגון. פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: 18 שנים אחר כך מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): 11 הטופס גמור -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 17:44 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכיוון שאני ממש נחמד.ה אליכם אני פשוט לא אמלא את הדברים שיהיו ספויילרים. שיהיה ברור שהם כן רשומים אצלי בפרטי :>
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): "אני נערת זאב שבסך הכול רוצה לחזור הביתה אבל אני צריכה לעזור לאידיוט הזה שהחליט שהוא משחרר אותי בתמורה לעזרה." תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): מדיסון נכלאה ושוחררה על ידי אותו הנער, מה שלדעתה זה טיפשי להחריד. הוא מבקש ממנה לעזור לו למצוא יצורים קסומים ברחבי הארץ, במטרה למצוא את אחותו ש... נאבדה? ננשכה? הוא לא מדבר על זה, ומדיסון בסדר עם זה. גם היא לא סומכת עליו. אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): הסיפור מתחיל ביער שליד הבית של מדיסון, כשהיא שומעת ציידים. אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): מדיסון נכלאת ונזרקת אל רכב שמביא אותה אל מפקדה של הממשלה. סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): אחותו של דאנקן שנעלמה, ושצריך למצוא אותה. סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): שמתחילים לרדוף אחריהם. שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה , לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): ספויילריםםם מדיסון הרגה את דאנקן. גופתו נמצאת ליד השניים. מדיסון בוכה ומחבקת את מייקל, מבטיחה לו שהם יחזרו הבייתה. פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): מדיסון נכלאת פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: דאנקן משחרר אותה והם בורחים פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: גונבים ונהנים פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: פוגשים ילד ג'ינג'י חמוד פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: מכירים ילד ג'ינג'י חמוד פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות:יואו קסם פיו פיו ומדיסון היא באדאס פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: מכשפות זה לא מגניב. דאנקן המסכן :< פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: מגיעים לשם! פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): color=Sienna]הערות:[/color] האם הטופס גמור? הממ כן! -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 23:01 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): צליל בן עשור, ילד מעולם אחר, מגלה שיש דרך לעשות קסמים גם אם אין לך כישרון מוזיקלי.
תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): ארץ רון נמצאת מעולם אחר משלנו, ויש בה קסם רב. יצורים שונים משתמשים בו בדרכים שונות, ובני אדם משתמשים בקסם באמצעות מוזיקה, ומחוללים קסמים באמצעות כלי נגינה ושירים. על צליל, נער צעיר ורם מעלה, נובא שיש בו כישרון קסם גדול, אך מעולם לא הצליח לבטא אותו. בעקבות התסכול שלו מחוסר יכולתו להגשים את כוחו, צליל יוצא למסע עם חברו רונן כדי שצליל יוכל סוף סוף ללמוד לעשות קסמים. במהלך המסע קורות להם תקריות שונות ומשונות, ויש מכשולים בדרך, אבל בסופו של דבר צליל מפתיע את כולם ובעיקר את עצמו כשהוא לומד לעשות קסם בדרך שאף אחד בארץ רון לא מכיר. אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): הסיפור מתחיל בעיר גדולה בארץ רון, העיר בו גדל הגיבור הראשי צליל, ומציג אותו כתינוק יחד עם הוריו המאמצים. מלבד הדמויות מתגלה גם בקצרה מתגלה העולם, שנראה מעט מיושן, אבל יש בו קסם שאנשים מפעילים על ידי נגינה ושירה. מתגלה גם הסיבה לכך שהתינוק נבחר על ידי הוריו: יכולת הקסם הגבוהה שטמונה בו, גבוהה בהרבה משל האדם הממוצע. בחלק הבא של האקספוזיציה צליל מוצג מחדש, לא כתינוק בעל יכולות גבוהות אלא כילד כמעט בוגר שלמרות כל מאמציו לא מצליח לבצע קסמים. בנוסף מופיע גם חברו רונן. אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): הסיפור נגמר בזה שצליל לומד דרך חדשה-ישנה לעשות קסמים, ומחליט לנדוד בארץ כדי ללמד אנשים את הדרך הזאת ולהפוך את העולם למקום יפה יותר. יום אחד כשיהיה מיומן מספיק, הוא שוקל להתמודד במבחנים שמכתירים את השליט החדש של הארץ. פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): 11 color=Sienna]הערות:[/color] האם הטופס גמור? כן הודעה זו נערכה ע"י חולמני ב Nov 16 2020, 20:27 PM -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2020, 10:33 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*שימו לב! מכיל ספוילרים רצינים לסיפור! כל שלד העלילה הוא ספוילר!
משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): קלאוז מנסה לברוח מכלאו. תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): ליז היא מכשפה בסתר. היא יוצרת לעצמה ספר צללים ומסתתרת מהאנשים הרודפים אחר מכשפות. אך יום אחד היא מגלה שקלאוז- הנבל של הסיפור, שפעם היה ה"טנרק" של ורלט וורד, באותה התקופה שנקראה קלאוז האונה, מנסה לברוח מכלאו. היא יוצא למסע יחד עם חברתה אנני במטרה למצוא אותו ולחתום את כלאו. גם לאנני יש סוד: היא ציידת מכשפות. כל חיי לימדו אותה שמכשפות מרושעות, ובכל חייה אימנו אותה להרוג מכשפות, ולפיכך היא מניחה שמכשפה מנסה להבריח מהכלא את קלאוז. היא אינה יודעת שליז מכשפה, וגם ליז אינה יודעת שהיא ציידת מכשפות, ולכן כשהן יוצאות למסע הן חושבות כל אחת שהשנייה נערה רגילה. ג'יימי הוא בנו של קלאוז, אך הוא אינו מגלה זאת לאף אחד. הוא מכריח את פול המסכן, באמצעות איומים לחייו ולחיי קרוביו, שיעזור לו לשחרר את קלאוז מהכלא. האנה היא אשתו של קלאוז. הוא כישף אותה באמצעות שיקוי אהבה, כי הוא יודע שהיא מכשפה חזקה מאד ובעת שהיה טנרק רצה לוודא ששלטונו ילך כראוי. אך כעת שנכלא האנה עדיין מאוהבת בו, אבל משכנעת את עצמה שלא תתגנב לכלאו כי תגרום רק רע לעצמה, וכי שמעה בסוודי סודות ששלטונו של קלאוז היה השלטון האפל והנורא ביותר. אבל קלאוז תמיד מצליח לשכנע את אהובתו, וכשלידייה מגיע ספר הצללים הישן שלה, אשר נכתב בעזרתו של קלאוז, ובתוכו טמון מכתב מקלאוז עצמו, היא מרגישה שהא חייבת, פשוט חייבת לנסות להציל אותו. אך הסוד הכי גדול עדיין מוסתר, וזה הוא: ליז היא גם ביתו של קלאוז והאנה, ואחת הסיבות שהאנה לא רצתה להציל את קלאוז מראש היה כי חששה לשלומה של ביתה. אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): ליז ואנני מוצאות מכתב בתיבה סגורה במעמקי המקלט של בית הספר, בו קלאוז לאלמוני על כוונתו לברוח. סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): ליז ואנני מוצאות מכתב בתיבה סגורה במעמקי המקלט של בית הספר, בו קלאוז לאלמוני על כוונתו לברוח. סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): ליז ואנני נלחמות בפול וג'יימי בעוד הבנים לובשים מסכות, והבנים מביסים אותם, אך לפני שאנני מורידה את המסכה מפניו של פול, שאגב הייתה מאוהבת בו. שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): הרגע שבו ליז משתמשת בכישוף ואנני מגלה שהיא מכשפה. התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): בקרב הגדול פול נלחם בג'יימי והורג אותו, אך ג'יימי פוגע בפול חזק וגורם לגסיסתו. קלאוז מצליח לאת מכלאו אבל האנה- בדמעות- הורגת אותו, כי גילתה את האמת. פול אומר את מילותיו האחרונות (לא בטוחה מה הן) וליז ואנני שעד כה גם נלחמו בגלל מוצאן נשברות ומחבקות זו את זו, ומכריזות שלעולם לא ילחמו זו בזו שוב. לאחר מכן ליז מחבקת את אמה, שהרי דבר קיומה התגלה לה אך לפני רגע קט, וכך נגמר הסיפור. סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): באפילוג ליז והאנה קוראות את כל המכתבים שהאנה שלחה לליז במרוצת השנים, וליז מנסה ללמד את אנני כישו. לאחר מכן (ולאחר הלוויה של פול) מחליטות כולן, יחד עם בוב- בעלה החדש של האנה- ועם ספנר- שהתחבר אל ליז והברר שעקב אחריהן (לבסוף הוא גם עוזר להאנה להביס את קלאוז)- לצאת למסע נוסף במטרה לעצור עוד את כל מאמינו של קלאוז. הסוף. פרולוג - פירוט התרחשויות עיקריות: בפרולוג רואים את ליז, מתייסרת ברגשות אשם על כך שפיצוץ אחד של שיקויים הרגה פעם את סבתה. פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): ליז ואנני נמצאות בבית ספר ופוגשות את ספנסר. הן נרשמות לכל החוגים אחר הלימודים (קצת מסובך, יובן בפרק) ואז מתחילות- תוך התנהגות כנערות סטנדרטיות לגמרי- לפטפט על לימודי כישוף. אחרי שיחתן הן מתכוננות ללכת הביתה, אבל אז אנני קוראת לליז למרתף בית הספר, כי מצאה שם משהו מוזר... פרק 2- פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות): בפרק הזה פוגשים את פול וג'יימי, שמתארגנים לקראת בריחתם מהבית ספר ומכל חייהם המוכרים, במטרה להציל את קלאוז. פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות: פוגשים את האנה, המתחילה להתרגל לחיים רגילים, אבל זה קשה לה מאד. כשיום אחד היא חוזרת הביתה היא מוצאת בספר הצללים הישן שלה... פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות: אננני וליז מוצאת את המכתב, מגלות מה קורה, מכינות את עצמן ויוצאות למסע. פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות: ליז ואנני נכנסים לעיירה שבה כולם מושלמים ויפי נפש, וזה מרגיש להם מוזר. הן מסתובבות עוד זמן מה, אבל לבסוף מגלים שהאנשים "מרוקנים" מנשמה אמיתית והם למעשה כמו "בובות" שנשלטות מרחוק, על ידי ראש הכפר החביב, ששומר אצלו אוסף של נשמות. הוא רוצה לעשות זאת גם להן, אך הן מצליחות לברוח ומשחררות את הנשמות. בדרכן החוצה הן לוקחות עלה מעץ דרדק. פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות: ליז ואנני מגיעות לארץ הפיות ובנות הים, אך נראה שהן לא טובות כמו באגדות. הן דורשות מס מעבר בגלל שהבנות היו בשטחן, אך הן להן את הכסף הדרוש לכך ולפיכך הן רוצות להרוג אותן. ליז ואנני מגלות שהחולשה הכי גדולה של פיות זו___ ובעזרת כך ניצלות. הן לוקחות איתן מעט מים קדושים. בחלקו השני של הפרק, רואים את האנה במסעה אל קלאוז. פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות: ליז ואנני משוטטות במדבר. הן צמאות, עיפות וחלשות, ואז הן פוגשות אישה מסתורית. היא מובילה אותן לביתה שבאמצע המדבר. ליז מרגישה הרגשה מוזרה ומתעוררים בה חשדות, אבל היא משכנעת את עצמה שהכול בסדר והולכת בעקבות האישה. הן נכנסות לביתה שנראה גדול יותר מבפנים מאשר מבחוץ, ומבריק ונקי לחלוטין, אך אין בו אף אחד. האישה מובילה אותן דרך ביתה לגן טרופי עצום, ונראה שכבר אין זכר למדבר. אבל אז הן מגלות שהיא בעצם מכשפה מרושעת, והיא הייתה שמחה להשתמש בהן כמרכיבים לשיקוי או להפוך אותן לשפחותיה, כמו שעשתה לרבים לפניהן שעדיין חיים בודדים אצלה, אך למזלם או לצערם זה לא מה שיקרה. מתברר שמישהו שילם למכשפה כדי שתתין לו להרוג אותן. פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות: פול וג'יימי מטיילים במדבר ולבסוף הולכים לביתה של המכשפה. שם הם מתגלים כאלה שרוצים להרוג את אנני וליז, כדי שלא יפריעו להם לשחרר את קלאוז. הם לובשים מסכות כדי שלא יגלו מי הם, ונלחמים בבנות. לאט לאט המלחמה גולשת לתוך הבית, ולבסוף למדבר. בביתה של המכשפה ליז ואנני לקחו כמה מרכיבים לשיקוי, ולכן הן נלחמות במרץ רב כי הן יודעות שאולי גורלה של ורלט וורד תלויה בכך. הבנים מתחילים להביס אותן, אבל אז אנני מושכת את המסכה מעל פניו של פול, ופול שגם הוא היה גם ככה די מאוהב באנני נבהל ובורח. ג'יימי מבין שהלך עליו ובורח גם הוא. פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות: אנני והאנה נפגשות בעת שליז ישנה, והאנה נלחמת באנני כי היא יודעת שאנני רוצה למנוע מקלאוז לברוח מהכלא. ליז מתעוררת ומכשפת האנה, שנאצלת להתגונן ולברוח מהן. פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות: אנני חשדנית לליז, אך היא אינה מגלה לה מה היא ומה היא חושבת עליה. היא מחליטה שכנראה ליז עושה את עצמה רוצה למנוע מקלאוז לברוח מהכלא, שלמעשה בפועל כשהיא תגיע לשם היא תשחרר אותו. הן משיגות את המרכיב האחרון- אבקת תפוז ורוד ומגיעות לכלא. פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות: הפרק כנראה יחולק לשלושה חלקים כי הוא די ארוך. ברגע שאנני וליז מגיעות לכלא הן קולטות שהגיעו למארב. ג'יימי ופול נמצאים שם, עם כלי נשק חזקים. במהלך שיחה שהן מדברות עם פול וג'יימי ועם קלאוז במטרה למשוך את זה הזמן, הוא מספר להן שהשקה את האנה בשיקוי אהבה, אבל הוא לא יודע שהאנה נמצאת בין הצללים ושומעת הכול. הבנות מנסות זרוק את השיקוי המוכן לכיוון הכלא כדי למנוע מקלאוז להשתחרר, אך ג'יימי תופס את השיקוי ומנפץ אותו לרסיסים. האנה יוצאת ממחבואה ומתחילה להילחם בבנה, ג'יימי, אך מרגישה שאינה מסוגלת. היא מותירה את העבודה לפול ואז נאצלת להתחיל להילחם באהובה, קלאוז, שהצליח לצאת מהכלא ועדיין צריך לגבש את כוחותיו, אך בכל זאת מאד חזק. באותו הרגע מתהפכת אנני ומתחילה להילחם בליז, שלא יודעת מה הרע שעשתה ורק מנסה להתגונן, ולא להילחם. אך כשהיא רואה את הקעקוע על ידה השמאלית של אנני כל זכרונותיה חוזרים אליה. היא מבינה שאנני הייתה בעצם זו שהרגה את סבתה, אמו של קלאוז כי חשבה שהיא מרושעת בגלל בנה, מה שלא היה נכון. מכיוון שהייתה קטנה כל כך היה קל לאנני לעשות לה שתיפת מוח באותה העת, ולספר לה שהיא מכשפה והיא גרמה למותה של סבתה. אנני לא הייתה מוכנה להרוג ילדה צעירה כל כך, גם היא מכשפה, ולכן בגיל שמונה חזרה למגוריה של ליז במטרה להרוג אותה- אבל ליז כבר עברה דירה ולכן אנני לא ידעה על כך. היא נלחמת באנני, דומעת, אך מלאת כעס. באותו הזמן פול מביס את ג'יימי והורג אותו, אף על פי שגוסס. האנה מרוכזת לשניה בניצחונו של פול, וקךאוז מביס אותה. הוא מציע לה להגיד מילים אחרונות, והיא אומרת שהיא הייתה אמא גרועה ומתחננת בפני ליז שתסלח לה. רק באותו הרגע מבינה ליז שהאנה היא אמה, והיא מפסיקה להילחם ואנני מצמידה אותה לקיר. קלאוז מצמיד חרב לגרונה של האנה, ובאותו הרגע קופץ ספנסר, כמו משום מקום, תוקף את קלאוז בהפתעה, ובכוחות משותפים עם האנה הוא הורג את קלאוז. מתברר שעקב אחר ליז. אך ליז ואנני במצב של מוות וחיים, בעוד סכינה של אנני מוצמדת לגרונה של ליז, אבל היא לא מסוגלת לעשות את המעשה. ליז מדבררת עם אנני, ומתחננת בפניה של תעשה זאת, מזכירה לא שוב ושוב שלעולם לא פגעה בה, ולבסוף, שכנראה שאנני עומדת להרוג את ליז, היא שומטת את סכינה והן מתחבקות. פול אומר את מילותיו האחרונות ומתנצל על כל מה שקרה, ליז מחבקת את אמה ומגלה את כל מה שקרה, ובכך נגמר הפרק האחרון. מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): 11. הערות: האם הטופס גמור? כן. -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |