![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 12 2020, 19:33 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אשכול הרשמה "יצור, יצור, נובמבר מתקרב! אני צריכה עזרה!" קראה לילי אל דלפי, חברתה הטובה (ואחותה הגדולה). "נו, מה קרה?" שאלה דלפי בתגובה ממקומה על הספה. "תני לי לנחש, קשור לחודש הכתיבה." "כמובן." לילי אישרה. "אני רוצה להפעיל בסס"ש אתגר מיוחד לחודש הזה, כמו בכל שנה." היא התחילה להסביר, ועצרה לקחת אוויר לשנייה - "אבל הפעם, אני רוצה לעשות אותו במתכונת קצת שונה." "יאללה, ספרי לי." דלפי הסתקרנה, ולילי המשיכה לספר. ומיד החלו השתיים לעבוד על אתגר מיוחד לחודש הכתיבה הלאומי 2020. שלום לכם, סס"שניקים מקסימים! מה שלומכם? כפי שכנראה הבנתם כבר מסיפור הרקע, גם השנה - כמו בשתי השנים הקודמות - החלטתי שראוי לציין את חודש הכתיבה הלאומי, NaNoWriMo, כאן בפורום סס"ש! אמנם חודש נובמבר כבר התחיל, אך לצערי לא יכולתי לפרסם את האתגר עד עכשיו - ובכל מקרה, כיוון שזהו אתגר של הפורום שלנו, אנחנו יכולים לעשות אותו בזמן שלנו! ולכן, אנחנו נתחיל את חודש הכתיבה שלנו ממש עכשיו! או ביום ראשון הקרוב, האמת, אבל ההסבר על זה יגיע עוד מעט. ולמקרה שאתם לא ממש יודעים מה זה NaNoWriMo ועל מה אני מדברת בכלל - הנה, ויקיפדיה תשמח לתת לכם הסבר קצר:
- תודה לויקיפדיה. ייאיי, NaNoWriMo! אנחנו מכירים את החודש הזה, תמיד רצינו להשתתף! אבל אוי, אין סיכוי שנספיק לכתוב 50,000 מילים בחודש אחד, יש לנו גם לימודים. אל דאגה, משתמשים! בדיוק בשביל זה אנחנו כאן! היה בסדר בשנים הקודמות, זוכרים? אז אל תדאגו, יהיה בסדר גם השנה. והנה האתגרים של שנת 2018 (לחיץ) ושנת 2019 (לחיץ גם כן), אם אתם רוצים להעיף מבט. אבל השנה, אנחנו בהחלט עומדים להתקרב לאתגר של חודש הכתיבה האמיתי אפילו יותר מאשר בשנים הקודמות! כבר מנחשים מה נעשה הפעם? אממ, אז השנה כן נכתוב 50,000 מילים? אבל אמרנו שאין לנו זמן! לא נו, אתם לא טובים בניחושים. לא סיכמנו כבר שאין מה לדאוג? אני מתחשבת ומקסימה (סתם, סתם, אבל תנו לי להאמין) ולא עומדת לדרוש מכם דרישה שאין לכם זמן לעמוד בה! אז כפי שלא ניחשתם (או אולי אתם, אלו שקוראים את האשכול, כן) - השנה, במקום לכתוב קטעים נפרדים כמו בשנתיים הקודמות, תצטרכו לכתוב סיפור בהמשכים! למי שלא יודע, זהו סיפור ארוך, בעל מספר פרקים - ממש כמו ספר! וגם, ממש כמו ב-NaNoWriMo האמיתי. הפעם, בניגוד לשנים הקודמות, לא יהיה יעד מוגדר של מילים - אלא המטרה תהיה לסיים את הספר שלכם עד סוף החודש. הו, מגניב! רגע, אז בשביל מה האשכול הזה, בעצם? הו, שאלה טובה! כאן אתם בעצם תרשמו לפרויקט, ותקשרו את כל הטפסים שלכם. כן כן, מה ששמעתם - יש טפסים! השנה, כדי להירשם לפרויקט NaNoWriMo בפורום שלנו, תצטרכו למלא טפסי דמויות ושלד עלילה לסיפור שלכם. אם הסיפור שלכם מתרחש בעולם שונה משלנו, מומלץ מאוד למלא גם טופס על העולם שבו מתרחשת העלילה. בכל זאת, אתם עומדים לכתוב סיפור ארוך, ממש ספר - כדאי לארגן לעצמכם את הדברים מראש, אתם לא חושבים? בעיקר אם אנחנו רוצים להצליח לארגן את הזמן כך שתספיקו לסיים עד סוף חודש הכתיבה שלנו! אכן כדאי לארגן! אז איפה נמצאים הטפסים האלו? יש לכם שאלות ממש מצוינות היום! הנה, קישורים לאשכולות עם הטפסים: 📖 חודש הכתיבה הלאומי || בניית שלד עלילה 📖 (מהרו למלא את הטופס!) 📖 חודש הכתיבה הלאומי || בניית דמויות 📖 (מהרו למלא את הטופס!) 📖 חודש הכתיבה הלאומי || בניית עולם 📖 (מהרו למלא את הטופס!) אתם מוזמנים למלא אותם באיזה סדר שתרצו. בנוסף, לא חובה להאריך בטפסים - תוכלו לכתוב כמה שתרצו. אחרי הכל, הם נועדו בעיקר בשבילכם: כדי לארגן את המידע שאתם צריכים לכתיבת הסיפור שלכם, ועל מנת שיהיה לכם קל יותר לסיים אותו עד סוף חודש הכתיבה שלנו (וגם כדי לעשות לשאר הסס"שניקים ספוילרים, כמובן! סתם, סתם). *הטופס האחרון רלוונטי בעיקר לעולמות ששונים מהעולם שלנו, אך ניתן לרכז בו פרטים על מקום התרחשות העלילה גם אם העלילה כן מתרחשת בעולם שלנו. בכל מקרה, טופס זה איננו חובה למילוי. ייאיי, אנחנו כבר רצים למלא! רגע, אבל אמרת שכאן נרכז את הטפסים שלנו, לא? איך נעשה את זה? צודקים בהחלט! בתחתית האשכול הזה, מחכה לכם טופס הרשמה, בו בין היתר תרכזו את כל הטפסים שלכם. אתגר חודש הכתיבה שלנו עומד להתחיל ביום ראשון הקרוב, ה-15.11! כדי שתוכלו להשתתף בו מההתחלה, עליכם לסיים למלא את טופס ההרשמה ואת הטפסים הנלווים עד לתאריך זה. שימו לב - האשכול הזה יישאר פתוח במשך כל חודש הכתיבה שלנו, עד ה-14.12, כך שתוכלו להירשם בכל שלב במשך החודש ולהתחיל מהאמצע. אם אתם מתחילים מהאמצע ורוצים בכל זאת לסיים את הסיפור שלכם עד סוף החודש, תרגישו חופשי לפנות אליי בהודעה פרטית לעזרה. נוכל לנסות לארגן לכם יחד את הזמנים בהתאם לזמן ההתחלה שלכם. נחמד נחמד. אז יאללה, נרשמים? אכן נרשמים! והנה טופס ההרשמה שלכם:
*למען הנוחות, אתם יכולים למלא את טופס ההרשמה גם לפני מילוי הטפסים האחרים, ולערוך בו עם הקישורים לאחר שאתם ממלאים גם את שאר הטפסים. **אם אתם רוצים להשתתף עם סיפור שכבר התחלתם לכתוב לפני החודש הזה, פנו אליי בהודעה פרטית בבקשה. ***אם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים בשמחה לשלוח לי הודעה פרטית או לשאול באשכול השאלות של הפורום. כדי לשמור על הסדר, אל תשלחו כאן תגובות ללא טופס בבקשה. מאחלת לכם בהצלחה החודש, וקודם כל - בהנאה! מקווה לראות המון המון כותבים מקסימים! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 12 2020, 19:43 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רינג, רינג
שם הסיפור שלי: התגלות מחדש קישור לטופס שלד העלילה שלי: עלילה קישור לטפסי הדמויות שלי: דמות א' קישור לטופס העולם שלי: עולם סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): כל מה ששלחתי לפה גמור הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: בהצלחה לכולם -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2020, 20:07 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: שירה, True Colors
שם הסיפור שלי: לא חובה לכתוב, רק אם כבר יש לכם רעיון לשם. קישור לטופס שלד העלילה שלי: עלילה קישור לטפסי הדמויות שלי: גָאיַה, פַּנֵי, סוּפַה ודֵנַה סֵרְגַד קישור לטופס העולם שלי: נַארִיקַה סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): טופס העולם גמור! הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: פורומ"ת. דיי. אני מניחה שזה יעזור לי ליצור את העולם..? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2020, 20:27 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: וריאן, rainmaker
שם הסיפור שלי: בן הכוכבים (בנתיים לפחות) קישור לטופס שלד העלילה שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8475040 קישור לטפסי הדמויות שלי: לילי אישרה לי בפרטי ואני מעריכה אותה מאוד .^. קישור לטופס העולם שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8471669 סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): כנראה שכן גמורים אז האהא הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: כן טוב אני פחדתי שעשיתי אאוטליינינג לחינם. אני לא להבטיח לסיים בחודש אבל כי אני להשקיע *פרצוף של צ'יאקי נחושה* -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2020, 21:19 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רחלי, סגולה
שם הסיפור שלי: תמיד עדיף למצוא שם רק אחרי שמסיימים את הספר/הסיפור קישור לטופס שלד העלילה שלי: קישור לטפסי הדמויות שלי: קישור לטופס העולם שלי: סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2020, 22:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: נגה, בצד
שם הסיפור שלי: משחק מילים. קישור לטופס שלד העלילה שלי: כאן קישור לטפסי הדמויות שלי: לה לה לה קישור לטופס העולם שלי: פופס סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): שלד העלילה- גמור. דמויות- לא גמור. עולם- לא גמור. הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 08:45 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אור בצד
שם הסיפור שלי: בצד השני של החלום קישור לטופס שלד העלילה שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8476459 קישור לטפסי הדמויות שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8472955 קישור לטופס העולם שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8473030 סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): גמורים גמורים, אמממ כן הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 09:14 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוני, חולמני
שם הסיפור שלי: צלילי הקסם קישור לטופס שלד העלילה שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8480243 קישור לטפסי הדמויות שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8473389 קישור לטופס העולם שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8473003 סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): גמורים הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: יש! הודעה זו נערכה ע"י חולמני ב Nov 16 2020, 20:37 PM -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 10:29 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ג'יני 337
שם הסיפור שלי: לילה יעל מורג והעלה המוזר קישור לטופס שלד העלילה שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8476552 [color=LightSkyBlue][b]קישור לטפסי הדמויות שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8473096 [color=Sienna][b]קישור לטופס העולם שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8473090 [color=LightSkyBlue][b]סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): כן הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: ספר בחודש! איזה כיף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 12:28 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ריין, Fire Served Cold
שם הסיפור שלי: טפרים (??) קישור לטופס שלד העלילה שלי: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=43...=0#entry8479081 קישור לטפסי הדמויות שלי: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=43...=0#entry8473115 קישור לטופס העולם שלי: סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): גמור הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: נקווה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 12:36 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר :(
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 23:54 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:קורן, בצד
שם הסיפור שלי: כוחה של הרוח. קישור לטופס שלד העלילה שלי: קישור לטפסי הדמויות שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159800&st=0# יעודכן עוד מעט. קישור לטופס העולם שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159795&st=0 סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): לא גמורים הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2020, 00:17 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: תם, Nico di Angelo
שם הסיפור שלי: דממת השחת (סיפור על השם! זה מתוך שיר של טשרניחובסקי על שאול ובעלת האוב בעין דור, כי הסיפור שלי הוא על!!!!! רוחות!!!!!!) קישור לטופס שלד העלילה שלי: הנה! קישור לטפסי הדמויות שלי: הנה! קישור לטופס העולם שלי: אין צורך כי אנחנו בעולם שלנו פשוט עם רוחות סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): טופס שלד עלילה לא גמור מבחינת אאוטליין אבל כל הדברים ההכרחיים נמצאים שם, טופס דמות גמור! הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: כבר התחלתי ב1.11 לול יש לי ברגע זה 24,869 מילים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2020, 21:32 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף לראות כזו היענות! שימו לב שטופס שלד העלילה פורסם, מהרו למלא אותו :)
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 03:42 AM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: תומר motivation
שם הסיפור שלי: נשמות תאומות. קישור לטופס שלד העלילה שלי: הנה ^^ קישור לטפסי הדמויות שלי: קשרו את התגובה שלכם באשכול של בניית הדמויות. קישור לטופס העולם שלי: קשרו את התגובה שלכם באשכול של בניית העולם. אם לא מילאתם את הטופס הזה, השאירו את הסעיף ריק. סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): כל עוד יש לכם טופס שלד עלילה ולפחות טופס דמות אחד גמורים, אתם יכולים לכתוב שהטפסים שלכם גמורים. אם יש טפסי דמות נוספים שאתם רוצים למלא, מומלץ מאוד מאוד למלא גם אותם לפני תחילת הכתיבה - אך אפשרי גם בהמשך החודש. הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: מקווה שאצליח לכתוב ולהשתתף ^^ -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |