![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2020, 15:40 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: תם, ניקו די אנג׳לו
הקישור לחלק שכתבתי היום: לא היום, אבל אנחנו מתקרבים לשם!! 17-18.11: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8500406 19.11: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8501956 מספר המילים שכתבתי היום: גם לא היום :)) 17.11: 1915 18.11: 2006 19.11: 2287 סהכ: 6208 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? חלק 2, פרק 5 ו6 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): הודעה זו נערכה ע"י Nico di Angelo ב Nov 25 2020, 00:54 AM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2020, 22:15 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אור בצד
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8501647 מספר המילים שכתבתי היום: 238 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? 4, חלק 2 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2020, 23:17 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: וריאן, rainmaker
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8501813 מספר המילים שכתבתי היום: 356 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 8 חלק א הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): לכתוב זה קשה :< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 10:06 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ג'יני, ג'יני 337
הקישור לחלק שכתבתי היום: קישור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8502032 מספר המילים שכתבתי היום: כתבתי 328 מילים מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? כתבתי את החצי השני של פרק 4 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 10:40 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוני, חולמני הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8502099 מספר המילים שכתבתי היום: 799 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק רביעי חלק ב הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): למען האמת זה החלק של אתמול וחלק ממנו כתבתי אתמול וחלק היום. חוץ מזה, זה לא היה פשוט אבל הכנסתי שני דיאלוגים. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 11:19 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ריין, בצד
הקישור לחלק שכתבתי היום:https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=43&t=159861&st=0#entry8502150 מספר המילים שכתבתי היום: 1290 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? כל הפרק הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 14:07 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: יעל, הרמיוני445
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...5entry8500428 מספר המילים שכתבתי היום: 237 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 4, חלק 2 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 15:51 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שימי לב שעלייך לערוך את התגובה עם מספר המילים בחלק שכתבת, אחרת לא אוכל להחשיב לך אותו :) 📖 יום מספר 9: 📖 • היעד היומי: לכתוב את החצי הראשון של פרק 5 בסיפור שלכם (זה בסדר גם אם זה לא יהיה בדיוק חצי, כל עוד יהיו 200 מילים לפחות. אבל שימו לב שמחר תצטרכו לסיים את הפרק, כך שככל שתכתבו פחות היום - תהיה לכם יותר עבודה למחר!). • הטיפ היומי: והפעם בפינת הטיפים שלנו, טיפ מהסופר המצליח ג'ק לונדון (כתב את הספר "פנג הלבן", אישית לא יצא לי לקרוא אבל אולי לכם כן): "אינך יכול לחכות להשראה. אתה מוכרח לרדוף אחריה עם מקל." - ג'ק לונדון. טוב, לא נראה לי שזה דורש הסבר. • האתגר היומי (מיועד בעיקר לכותבים שלא תכננו שלד עלילה מלא): בחלק שאתם כותבים היום, הכניסו את המילים: משקה, ספסל וענן (גם עננה במקום ענן זה בסדר). שימו לב - החלק שתפרסמו ותקשרו היום, יהיה תקף למשימה של היום בלבד! אם פספסתם משימות קודמות, זה בהחלט בסדר להתחיל לכתוב עכשיו - אך לא תקבלו תגמול על משימות שלא ביצעתם בזמן. לכן, אין להגיב כאן עם טפסים המיועדים למשימות של ימים קודמים. ניתן לקשר את החלק שכתבתם היום גם אם הוא לא הפרק המופיע ביעד היומי, כל עוד הוא כולל 200 מילים לפחות. המשימה הבאה תתפרסם מחר בבוקר, ואז כבר לא תוכלו לבצע את המשימה הזו. אז קדימה, מהרו לכתוב - היום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 22:22 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוני, חולמני
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8503515 מספר המילים שכתבתי היום: 400 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק חמישי חלק א הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): הכנסתי ענן, ספסל ומשקה :) -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 23:25 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: וריאן, rainmaker
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8501813 מספר המילים שכתבתי היום: 378 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 8 חלק ב הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): איכס אני להידרדר -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 23:47 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: תם, Nico di Angelo
הקישור לחלק שכתבתי היום: וואף לא היום :// אבל זה נכתב ב20-21.11: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8503786 מספר המילים שכתבתי היום: ב20.11 זה 1946, ב21.11 זה 1879, סהכ זה 3825 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? חלק 2, פרק 7 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): ווהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2020, 09:14 AM
|
||
יש לכם עד 12:30 לפרסם ולקשר את המשימה של אתמול, מהרו!
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2020, 11:44 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: יעל, הרמיוני445
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=43...15#entry8504196 מספר המילים שכתבתי היום: 200 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 5, חלק 2 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2020, 13:29 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אור בצד
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8504374 מספר המילים שכתבתי היום: 200 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? 4 חלק 1 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2020, 13:43 PM
|
||
📖 יום מספר 10: 📖 • היעד היומי: לסיים את כתיבת הפרק החמישי בסיפור שלכם, אותו התחלתם לכתוב אתמול (גם אם לא כתבתם אתמול בדיוק חצי פרק והיום נשאר לכם קצת יותר או קצת פחות מחצי פרק לכתוב, זה בסדר. כל עוד תכתבו היום 200 מילים לפחות ותקשרו כאן - זה ייחשב לאתגר). • הטיפ היומי: טוב, נמשיך עם המסורת של טיפים מסופרים? הפעם זה גם סופר שיצא לי לקרוא חלק מהסיפורים שלו (מאוד ממליצה) ואפילו להיות בהרצאה שלו. אז הנה לכם, טיפ מאתגר קרת! אהוב את הדמויות שלך. בשביל שדמות תהיה אמיתית חייב שיהיה בעולם הזה לפחות מישהו אחד שמסוגל לאהוב ולהבין אותה, גם אם הוא לא מקבל אותה או את המעשים שלה. אתם האמא והאבא של הדמויות שאתה יוצר. אם אתם לא תוכלו לאהוב אותן אף אחד לא יוכל. - אתגר קרת. • האתגר היומי (מיועד בעיקר לכותבים שלא תכננו שלד עלילה מלא): הכניסו בחלק שאתם כותבים היום תיאורים של מזג האוויר. שימו לב - החלק שתפרסמו ותקשרו היום, יהיה תקף למשימה של היום בלבד! אם פספסתם משימות קודמות, זה בהחלט בסדר להתחיל לכתוב עכשיו - אך לא תקבלו תגמול על משימות שלא ביצעתם בזמן. לכן, אין להגיב כאן עם טפסים המיועדים למשימות של ימים קודמים. ניתן לקשר את החלק שכתבתם היום גם אם הוא לא הפרק המופיע ביעד היומי, כל עוד הוא כולל 200 מילים לפחות. המשימה הבאה תתפרסם ביום ראשון בבוקר, ובמהלך הסופ"ש האשכול הזה יהיה נעול. הוא יינעל מחר ב-12:30, יש לכם עד אז לבצע את המשימה של היום :) אז קדימה, מהרו לכתוב - היום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |