![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2020, 18:24 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: תם, ניקו די אנג׳לו
הקישור לחלק שכתבתי היום: שוב לא היום אבל אנחנו ממש מתקרבים לשם!! 22-23.11: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8504849 מספר המילים שכתבתי היום: 22.11: 1821 23.11: 1898 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? חלק 2, פרק 8 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): ווהו אנחנו מצמצים פעררר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2020, 20:14 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוני, חולמני
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8505010 מספר המילים שכתבתי היום: 734 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 5 חלק ב הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): הוספתי תיאור מזג אוויר -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2020, 12:37 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: וריאן, rainmaker
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8505513 מספר המילים שכתבתי היום: 815 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 9 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): ממוצע, סוף סוף! -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2020, 13:25 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: יעל, הרמיוני445
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...5entry8505566 מספר המילים שכתבתי היום: 205 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 5 חלק 2 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2020, 13:56 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ג'יני,ג'יני337
הקישור לחלק שכתבתי היום: קישור מספר המילים שכתבתי היום: כתבתי 381 מילים מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? את החצי השני של פרק 5 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): אני נורא מצטערת אבל במשימה הקודמת ההיתי עמוסה, הצלחתי רק בקושי למצוא זמן לכתוב את היעד, ושכחתי לקשר אותו. קישור אליו והוא בעל 328 מילים אני נורא מקווה שתוכלו להחשיב לי בכל זאת, כי עשיתי מאמצים והצלחתי לעמוד ביעד היומי פשוט שכחתי לקשר... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2020, 14:26 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לכולכם!
![]() ננעל למהלך הסופ"ש כדי שלא תקשרו דברים בטעות כשאין משימה. שבת שלום :) -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 15:13 PM
|
||
אחרי ביצוע המשימה הזו, אתם מגיעים לחצי של חודש הכתיבה שלנו! כל הכבוד, אלופים!
בערב תעלה תמונת מצב של מספר האתגרים בהם השתתפתם, כמות המילים שכתבתם עד כה וכמה נשאר לכם לסיום :) ובינתיים, לאתגר של היום: 📖 יום מספר 11: 📖 • היעד היומי: לכתוב את החצי הראשון של פרק 6 בסיפור שלכם (זה בסדר גם אם זה לא יהיה בדיוק חצי, כל עוד יהיו 200 מילים לפחות. אבל שימו לב שמחר תצטרכו לסיים את הפרק, כך שככל שתכתבו פחות היום - תהיה לכם יותר עבודה למחר!). • הטיפ היומי: והיום, טיפ מהאחד והיחיד - שעוד לא יצא לי לקרוא אף אחד מהספרים שלו, אופס - טרי פראצ'ט! "הזמינו את התחביר, את האיות ואת הפיסוק אל חייכם! גם הבלגן מלא-החיים והנפלא ביותר חייב להפוך למשפטים." - טרי פראצ'ט. כן כן, אנחנו אוהבים אותך פראצ'ט! לשון זה חשוב! אבל כן, הנקודה היא שחשוב להקפיד על ניסוח בהיר ועל פיסוק ואיות נכונים גם בכתיבה - כך הספר שלכם יהיה הרבה יותר נעים ונוח לקריאה. ואחרי הכל, אתם לא רוצים לעייף את הקוראים, נכון? מה שכן, יש כאן אבל - אם אתם יודעים שיש לכם בעיה עם הדברים האלו, זה ממש לא אומר שאתם לא יכולים לכתוב! קודם כל, אפשר לנסות להשתפר כמה שאתם יכולים, אני בטוחה שיש גם לא מעט מאמרים בנושא. וחוץ מזה, בשביל מה יש לנו בטאים מקסימים כאן באתר, ובשביל מה סופרים משתמשים בשירותיו של עורך לשוני? :) (אבל כמובן שאת השליחה לבטא אפשר בהחלט להשאיר לסוף, לשלב העריכה.) • האתגר היומי (מיועד בעיקר לכותבים שלא תכננו שלד עלילה מלא): בחלק שאתם כותבים היום, הכניסו מאכל מתוק כלשהו (ששש, אני בדיוק אוכלת אחד כזה אז זה מה שעלה לי בראש). שימו לב - החלק שתפרסמו ותקשרו היום, יהיה תקף למשימה של היום בלבד! אם פספסתם משימות קודמות, זה בהחלט בסדר להתחיל לכתוב עכשיו - אך לא תקבלו תגמול על משימות שלא ביצעתם בזמן. לכן, אין להגיב כאן עם טפסים המיועדים למשימות של ימים קודמים. ניתן לקשר את החלק שכתבתם היום גם אם הוא לא הפרק המופיע ביעד היומי, כל עוד הוא כולל 200 מילים לפחות. המשימה הבאה תתפרסם מחר ב-12:00 (ולא על הבוקר, כי קצת איחרתי עם המשימה של היום ורוצה לתת לכם מספיק זמן. טעות שלי, מצטערת), ואז כבר לא תוכלו לבצע את המשימה הזו. אז קדימה, מהרו לכתוב - היום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 17:28 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוני, חולמני הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8508426 מספר המילים שכתבתי היום: 426 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 6 חלק א הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): זה מספיק מתוק בשבילך? -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 22:34 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: תם, ניקו די אנג׳לו
הקישור לחלק שכתבתי היום: גם לא היום ועכשיו יהיה לי קצת קשה להשלים את הקצב איפ :(( 24.11: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8509720 25.11: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8509821 מספר המילים שכתבתי היום: גם לא היום 24.11: 1953 25.11: 1990 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? חלק 2, פרק 9 + סצנת אקסטרה לסיום חלק 3 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): ווהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 23:07 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: וריאן, rainmaker
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8509893 מספר המילים שכתבתי היום: 891 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 10 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): השתפר -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2020, 16:13 PM
|
||
![]() תמונת מצב שלום לכם, כותבים מתמידים ומוכשרים! הגענו לאמצע חודש הכתיבה שלנו, מאמינים? אז הגיע הזמן לתמונת מצב קטנה, שנדע איפה אנחנו עומדים: (אוי נו, לא התכוונתי שזה יהיה בחרוזים) וריאן - rainmaker: עד כה כתבת: 8331 מילים 10 פרקים כמו כן, ביצעת: 11/11 אתגרים אור - Crazy Little Thing: עד כה כתבת: 2875 מילים 4/11 פרקים כמו כן, ביצעת: 9/11 אתגרים שימי לב שחסרים לך עוד 7 פרקים לסיום הספר, למרות שלפי היעדים היומיים יש זמן לעוד 5.5. מוזמנת לפנות אליי בפרטי אם תרצי שנסדר לך יעדים שונים כדי שתספיקי לסיים בזמן (רק אם את רוצה, כמובן) :) בהצלחה! תם - Nico di Angelo: עד כה כתבת: 17841 מילים (נספרו אך ורק של המילים שנכתבו בימי האתגר) 19 פרקים כמו כן, ביצעת: 11/11 אתגרים ריין - Fire Served Cold: עד כה כתבת: 4077 מילים 4/8 פרקים כמו כן, ביצעת: 5/11 אתגרים יעל - הרמיוני445: עד כה כתבת: 2622 מילים 5/11 פרקים כמו כן, ביצעת: 10/11 אתגרים שימי לב שחסרים לך עוד 6 פרקים לסיום הספר, למרות שלפי היעדים היומיים יש זמן לעוד 5.5. מוזמנת לפנות אליי בפרטי אם תרצי שנסדר לך יעדים שונים כדי שתספיקי לסיים בזמן (רק אם את רוצה, כמובן) :) בהצלחה! רוני - חולמני: עד כה כתבת: 5849 מילים 5.5/11 פרקים כמו כן, ביצעת: 11/11 אתגרים ג'יני 337: עד כה כתבת: 3331 מילים 5/11 פרקים כמו כן, ביצעת: 10/11 אתגרים שימי לב שחסרים לך עוד 6 פרקים לסיום הספר, למרות שלפי היעדים היומיים יש זמן לעוד 5.5. מוזמנת לפנות אליי בפרטי אם תרצי שנסדר לך יעדים שונים כדי שתספיקי לסיים בזמן (רק אם את רוצה, כמובן) :) בהצלחה! רינג - רינג: עד כה כתבת: 3492 מילים 5/22 פרקים כמו כן, ביצעת: 5/11 אתגרים שים לב שחסרה לך כמות משמעותית של פרקים כדי להגיע ליעד שהצבת לעצמך. מוזמן לפנות אליי בפרטי אם תרצה שנסדר לך יעדים שונים כדי שתספיק לסיים בזמן (רק אם אתה רוצה, כמובן) :) בהצלחה! כל הכבוד לכולכם, גאה בכם מאוד! בהצלחה בהמשך החודש, ומקווה שאתם גם נהנים :) -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2020, 16:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ג'ני 337
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8510605 מספר המילים שכתבתי היום: כתבתי 391 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? חצי ראשון הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): המשימה היחידה שחסרה לי היא זאת של היום, שבכל מקרה עדיין מותר להגיש אותה, ואני מגישה אותה הרגע, כלומר- אם את קוראת את זה סימן שכן הגשתי אותה, אזזזז לא חסר לי כלום (: ועמדתי בכל המשימות לא? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2020, 16:36 PM
|
||
📖 יום מספר 12: 📖 • היעד היומי: לסיים את כתיבת הפרק השישי בסיפור שלכם, אותו התחלתם לכתוב אתמול (גם אם לא כתבתם אתמול בדיוק חצי פרק והיום נשאר לכם קצת יותר או קצת פחות מחצי פרק לכתוב, זה בסדר. כל עוד תכתבו היום 200 מילים לפחות ותקשרו כאן - זה ייחשב לאתגר). • הטיפ היומי: הפעם אני לא מכירה את הסופר, אבל בהחלט מסכימה עם הטיפ שלו: "הקורא הוא חבר, לא אויב, לא צופה מן הצד" - ג'ונת'ן פרנזן. או במילים אחרות - אתם רוצים שהקוראים יפיקו הנאה מקריאת מהספר שלכם; יקראו פרק וירצו להמשיך לפרק הבא. המטרה היא לא לגרום להם לסבול - אלא לגרום להם ליהנות מהקריאה ולאהוב את הספר, גם אם קורים בו בין היתר דברים קשים. אז גם אם בספר שלכם מתרחשים דברים עצובים או קשים, נסו לחשוב כל הזמן האם הקוראים יוכלו בכל זאת ליהנות מהקריאה ולרצות להמשיך - בין אם מסקרנות, מחיבה לדמויות או מכל סיבה אחרת. אל תראו את הקוראים שלכם כאויבים. הו, ובין היתר, גם להקשיב להערות מקוראים זה מעולה ויכול לעזור לכם להשתפר ולשפר את הספר! אבל על זה נדבר כבר בטיפ אחר ;) • האתגר היומי (מיועד בעיקר לכותבים שלא תכננו שלד עלילה מלא): בחלק שאתם כותבים היום, אני רוצה שיופיע אמצעי תחבורה כלשהו (בין אם אחד שקיים בעולם שלנו ובין אם לא. הו, והוא לא חייב להיות טכנולוגי, כמובן. כל אמצעי תחבורה שמתאים לסיפור שלכם, יהיה מעולה :)). הדמויות שלכם יכולות להשתמש בו או רק לראות אותו, מה שמתאים לכם. שימו לב - החלק שתפרסמו ותקשרו היום, יהיה תקף למשימה של היום בלבד! אם פספסתם משימות קודמות, זה בהחלט בסדר להתחיל לכתוב עכשיו - אך לא תקבלו תגמול על משימות שלא ביצעתם בזמן. לכן, אין להגיב כאן עם טפסים המיועדים למשימות של ימים קודמים. ניתן לקשר את החלק שכתבתם היום גם אם הוא לא הפרק המופיע ביעד היומי, כל עוד הוא כולל 200 מילים לפחות. המשימה הבאה תתפרסם מחר ב-12:30, יש לכם עד אז לבצע את המשימה של היום :) אז קדימה, מהרו לכתוב - היום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2020, 17:10 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: יעל, הרמיוני445
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8510666 מספר המילים שכתבתי היום: 209 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק שש, חלק 1 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): זה המשימה של אתמול, לא הספקתי לקשר... מחר אקשר את המשימה של היום. שם + כינוי: יעל, הרמיוני445 הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...5entry8511502 מספר המילים שכתבתי היום: 286 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 6, חלק 2 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2020, 17:20 PM
|
||||
אין בעיה, אבל שימי לב שכל טופס ייחשב לך ליום שבו את מפרסמת ומקשרת - אז הטופס הזה ייחשב למשימה של היום :) אם את כותבת היום פרק נוסף, את יכולה להוסיף גם אותו לטופס הזה כדי שלא תהיי באיחור של יום מבחינת כמות הפרקים ותספיקי לסיים את הספר בזמן ^^ -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |