האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

הסילוק של האגריד מהוגוורטס || דיון
פורסם ב: Dec 9 2020, 23:58 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 70001
מגדר:female
משתמש מספר: 71976
חפצי המשתמש: צפה

הסילוק של האגריד מהוגוורטס
ופתיחת חדר הסודות

היי כולם!
אני סתם ישבתי במחשב היום ואז עלתה לי המחשבה על כך שהסילוק של האגריד היה נורא לא הוגן. כן, אני יודעת שכולכם או לפחות רובכם חושבים ככה ואני לא מחדשת כלום, אבל תכלס, למה מסלקים מישהו מבית ספר - וזה לא סתם בית ספר מוגלגי שזה לא ביגדיל - רק בגלל שאיזה ילד אהוב יחסית על המורים טוען שזה הוא? הם לא יכלו קצת יותר לחקור? חוץ מזה, אם הם כבר חושדים בו, למה הם לא שואלים אותו שאלות על חדר הסודות? ואם הוא לא מוכן לדבר, זה עולם הקוסמים, בכל זאת, מה עם וריטסרום? זה לא הגיוני להעניש על סמך כלום.
חוץ מזה, אין כבר חוקרי חיות פלא שיבינו שעכבישים מסוג אקרומנטולה לא יכולים להרוג פשוט ככה, כמו אבדה קברה, וצריכים לתקוף את הבנאדם? ומה עם איבון, ממתי הם יכולים לאבן?
אגב, מה שמודגש הן השאלות המנחות.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 10 2020, 10:31 AM
צטט הודעה

מסדר מרלין

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 590
מגדר:male
משתמש מספר: 73543

למה הם לא שואלים אותו על חדר הסודות: כי הם לא חשבו על זה. די טיפשי, אבל מה לעשות.
מה עם וריסטרום: הם לא ניסו להוציא ממנו מידע, שזה באמת ממש מטופש, ולכן הם לא השתמשו בוריסטרום.
אין כבר חוקרי חיות פלא שיבינו שעכבישים מסוג אקרומנטולה לא יכולים להרוג פשוט ככה, כמו אבדה קברה, וצריכים לתקוף את הבנאדם: ההסבר לזה הרבה יותר פשוט. בפעם הראשונה שטום רידל פתח את חדר הסודות אף אחד לא התאבן, אלא רק מתו. זה שבמקרה בפעם השניה אף אחד לא מת זה סתם מזל.

--------------------
אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר

ה' עימך גיבור החיל!

חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明...

---------
פורסם ב: Dec 10 2020, 11:07 AM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 30813
משתמש מספר: 23826

ידעו שיצור כלשהו הרג את הילדה.
הם לא חשבו על חדר הסודות, וכל מה שהדאיג אותם היה לתת תשובה והסבר איך דבר כזה קרה בשטח בית הספר.
כל מה שעניין את דיפט המנהל שלפני דמבלדור היה לסגור את התיק ולא לבדוק את העובדות - שזה לא מופרך ומשהו שקורה לעיתים קרובות מדי בכל העולם.
והנה, האגריד הילד המוזר החצי ענק שחושב שמפלצות הן חיות מחמד נעימות שגידל ייצור לא ידוע בתוך ארון.
התאים כמו כפפה ליד. אז חייו של ילד אחד ייהרסו, מה זה משנה?
זה האקלים הפוליטי כמעט בכל בית ספק בעולם.

--------------------
User Posted Image

אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה

---------
פורסם ב: Dec 10 2020, 11:55 AM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17700
משתמש מספר: 62302

הם לא ידעו שדיברו על חדר הסודות, הם ידעו שתלמידה מתה ומישהו אחראי לזה. נראה לי קצת אבסורד להשאיר חשוד לרצח שהתחרש בבית ספר בתוך הבית ספר. אולי לא לשבור לו את השרביט כי הוא עדיין רק חשוד, ובכל זאת.
חוץ מזה, זאת דילמה ענקית, את יודעת. למי את חושבת שיאמינו, מישהו שנראה כמו עבריין שטוען שניסו לרצוח אותו, או ילדה פופולארית מהממת עם יד שבורה שטוענת שהוא הרוצח. מן הסתם תאמיני לילדה. (כן נתתי דוגמה מדאנגאנרונפה ש ק ט). אז כן, כן הגיוני שיעיפו חצי ענק רק בגלל שחביב המורים אמר שזה הוא.
בסופו של דבר, אני אפילו לא לחשוב שהסילוק שלו היה לא פייר. כאילו, כן, לא אמורים לעשות את זה, אבל אני לגמרי להבין למה הם עשו את זה. במיוחד אחרי שאף אחד לא מת מאז שהוא נעלם.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Dec 10 2020, 17:21 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 7031
מגדר:
משתמש מספר: 73986

למה הם לא שואלים אותו שאלות על חדר הסודות? לא נראה לי הם רוצים לדעת דברים על חדר הסודות, זה מלחיץ, וגם יכול להיות שמישהו התחפש להאגריד עם פולימיצי, וזה לא כל כך טוב. גם הם לא יודעים כל כך על חדר הסודות. יכול להיות שהאגריד ישקר כי הוא יפחד (אפילו שלא מתאים לו).
מה עם וריסטרום? זה שיקוי דיי יקר, אבל כמו שהזכרתי, יכול להיות שזה טום רידל בפולימיצי, ואז ככה טום היה בצרות (צרורות). באמת, זה אפשרות מוזרה להיות עם שיקוי פולימיצי, וטום יכול לשקר שנגמר הוריסטרום, ואז יאמינו לו כי הוא תלמיד ממש טוב כזה שאי אפשר לחשוב שיש בו תכונה רעה.
אין כבר חוקרי חיות פלא שיבינו שעכבישים מסוג אקרומנטולה לא יכולים להרוג פשוט ככה, כמו אבדה קברה, וצריכים לתקוף את הבנאדם? זה לא שאלה כלכך קשורה לדיון, אבל אם היה חוקרים כאלה, כמו רוב העולם, הם כל כך יחשדו בהאגריד וטום הוא יהיה 1% בשבילם, לא יצטרכו. וגם לא נראה לי יש חוקרים לעכבישים כאלה, נראה לי האגריד הוא היחיד שיכול להעז להסתכסך עם העכבישים האלה.

לסיכום, נראה שהיה להאגריד סיכוי להנצל, אבל לטום כמעט לא היה סיבה שיחשדו בו, הוא נראה לי 5%. פשוט, נראה לי שהספר היה אמור להשאר עם ה"פשע" של האגריד. זה מעיד על זה שרולינג בטח עושה את הדברים שיותר סבור שיקרה.

---------
פורסם ב: Dec 19 2020, 16:54 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
חרמשים: 36632
מגדר:
משתמש מספר: 74451

טוב...
הם מטומטמים.
בכל הספרים אפשר לראות שמשרד הקסמים מטומטם ובכללי הקוסמים בדרך כלל משתמשים בקסמים לדברים מרושעים/חסרי תועלת...
לכן אני מסכימה עם דמות שאני לא זוכרת מי היא שאמרה שדמבלדור הוא הדבר הכי טוב שקרה להוגוורטס, וכועסת על דמבלדור שהוא לא נענה להצעות להיות שר הקסמים.

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 21 2020, 12:43 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 50999
משתמש מספר: 73558

אני ממש מסכימה עם אחת שיודעת. הם פשוט לא רצו לעשות מזה סיפור. יש את הילד המקובל והחתיך לעומת הילד הענק והמוזר - ברור שהם יקשיבו לראשון. ברגע שאמרו להם תיאוריה, מיד הם הסכימו לה. כי הם מאד נבהלו מכל העניין הזה של המפלצת ורצו למצוא לזה הסבר, ברגע שיש, הם לא בדיוק בדקו אם זה טוב ואם זה מדוייק, אלא שמחו שיש משהו שהוא הסיבה להכל והטילו על זה את כל האחריות.
אז ברור גם שהם לא ישתמשו בוריטסרום שחוץ מזה כמו שמישהו אמר כבר זה מאד יקר ומאד קשה להכין אותו, הם גם לא העלו בדעתם שהוא משקר, במיוחד הילד הזה שהוא מאד אהוב על כולם. והאמת גם לא היה להם מאד אכפת. הם רצו לגמור את העניין וזהו.
ולגבי העכבישים שתוקפים, אני פשוט לא חושבת שהם רצו לחשוב על זה יותר מדי. ברגע שהיה להם תירוץ הם מאד שמחו עליו ולא ביררו מדי את הפרטים. חוץ מזה זה יכול להיות אולי איזה ארס, במקום קטן ואז לא יראו יותר מדי את התקיפה, וזה יראה בדיוק כמו אדם שמת מאברה קדברה...

--------------------
User Posted Image

שני | קוראת מנוסה | 23 | בטאית ומתרגמת | עברית | לוקווד ושות' | כלל העוגיות

כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️

---------
פורסם ב: Sep 4 2022, 15:51 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 3279
משתמש מספר: 84204

ביחס להאשמות זה מוצדק מאוד

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025