![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 10:26 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שוחררו טריילרים חדשים לסדרות "מארוול" עתידיות פרסום ![]() ענקית המדיה והבידור דיסני הודיעה אתמול בלילה (11.12) על מגוון רחב של תכנים שיעלו בחודשים הקרובים לשירות הסטרימינג שלה, דיסני פלוס, הזמין בארצות הברית (נכון לעכשיו). בין התכנים הבולטים שנחשפו שוחררו גם טריילרים רבים לסדרות החדשות של היקום של מארוול, בהם ישתתפו ברובם שחקנים מהיקום הקולנועי, שיחזרו לתפקידיהם. כמובן שכל הטריילרים פה יכולים להכיל ספויילרים ליקום הקולנועי וכיו"ב. בין הסדרות המדוברות ששוחררו להם טריילרים: WandaVision - וונדהוויז'ן המיני-סדרה המסקרנת בכיכובם של אליזבת' אולסן ופול בטאני בתפקיד וונדה ו-וויז'ן ששבים לגלם את תפקידיהם מהסרטים. תקציר על העלילה עדיין לא שוחרר, אבל מה שבטוח, הטריילרים מאוד מבלבלים. הסדרה תכלול 6 פרקים ותעלה ב-15 בינואר 2021. Loki - לוקי מיני-סדרה המתרכזת בדמותו של לוקי, אחיו של ת'ור, במציאות חלופית שבה לוקי יוצר קו זמן חדש. טריילר רשמי שוחרר, והסדרה תעלה בסביבות מאי 2021. הסדרה תכלול 6 פרקים. The Falcon and The Winter Solider - הפלקון וחייל החורף מיני-סדרה נוספת שתתרכז בפלקון (אנתוני מאקי) ובאקי בארנס, חייל החורף (סבסטיאן סטן), מתמודדים עם ההשלכות והאירועים של "הנוקמים: סוף המשחק". לפניכם הטריילר, והסדרה תעלה ב-19 במרץ 2021. הסדרה תכלול 6 פרקים. ?...What If - מה אם.. סדרת אנימציה מסקרנת מבית מארוול שבבסיסה ניצבת השאלה: "מה היה קורה.. אם?" הסדרה תנסה לחקור מצבים שונים ביקום הקולנועי שבהם דברים ייראו קצת שונה (הדוגמאות בטריילר). חלק נכבד של השחקנים מהיקום הקולנועי חוזר לדבב את תפקידיהם בסדרה המצוירת. הסדרה תכלול 10 פרקים, תעלה בקיץ 2021, והסדרה כבר חודשה לעונה שנייה. כרגע לא ידוע תאריך יציאה לסדרות הללו בישראל, משום ש"דיסני פלוס" עדיין לא זמין בארץ, אבל יש מצב לא קטן שהשירות הזה יהיה גם פה בקרוב. בארץ ניתן לצפות בדיסני פלוס דרך VPN שונים, אך לא בטוח שיש תרגום לעברית. מה אתם חושבים על הכתבה? לאיזו סדרה אתם הכי מצפים? שתפו אותנו בתגובות! -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 10:31 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ דיסני פלוס זמין בארץ, אבל יכול להיות שצריך להשתמש במשהו שמשנה את כתובת הIP או משהו כזה...
אני רק יודעת שלאבא שלי יש מנוי לדיסני פלוס... -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 11:14 AM
|
||
![]() אל תסתכל בתנור אלה במה שיש בו. ![]() ![]() ![]() |
צריך לשנות כתובת IP
אז אני כנראה לא אוכל לראות את הסדרות חוקית :( וממש רציתי לראות את לוקי!! אני רוצה לוקי. בבקשה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 12:49 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה די מובן מאליו אבל - אזהרת ספויילרים כללית
ראיתי "מארווליסטים להתפקד" אז באתי. טוב, וואו. קודם כל על הסיקור עצמו - תקשיב עידו אני מאוד מעריכה אותך, אבל עכשיו אני אפילו יותר. יש לך ניסוח מקסים ויכולת עיצוב אדירה. תמשיך לעשות כאלה דברים, זה כיף לקרוא, זה מסודר בעין, והעי חשוב - לא מייאש על ההתחלה. במקום להכנס ולהיות כזה "אוף זה ארוך" אשכרה המשכתי לקרוא. זה אדיר. כל הכבוד 3> ועכשיו לסדרות האלה. אני אישית (וזה באמת אני אישית כי אני כזה מאוד מוזרה עם הדעות שלי על דברים) הכי מצפה לפלקון וחייל החורף. עכשיו, כן כן, אני יודעת שזה מוזר לומר את זה בזמן שממש לידו מחכה הטריילר של לוקי, אבל האמת היא שאני מתה לדעת מה קורה אחרי אנדגיים. כלומר, שניים מהגיבורים הכי חשובים כבר לא ממש נמצאים (איירון מן מת וקפ כזה... מזדקן), ואז העולם צריך להתמודד עם זה. ומה זה אומר בכלל "אחרי אנדגיים"? כאילו, מי הנבל עכשיו? נגד מי נלחמים? אז כן הייתי שמחה לתשובות, ובשונה מוונדהוויז'ן, אני מצפה שפלקון וחייל החורף באמת יתנו לי כמה. וגם היה לי חשוב להתייחס ל"מה אם...?" שזו סדרה שנראית לי סבבה בסך הכל, ואני כן מצפה לראות אותה, אבל יש לי חששות פה ושם שהם עומדים להרוס לנו כמה מהגיבורים הטובים ביותר של מארוול. האם זה יהיה ככה? נחיה ונראה. טוב חפרתי :) תמשיך להוציא דברים כאלה עידו, זה מקסים 3> ביייי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 15:46 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מת על הרעיון של מיני סדרות - האמת שקיוויתי שלוקי, וונדה-ויז'ן והאחרים יהיו סרטים, מה שטיפה הוריד לי את הציפיות. יהיה קצת קשה יותר לעקוב אחרי היקום הקולנועי, ויהיה אפשר לסמוך קצת פחות על העקביות של הפרקים (מה ששונה מסרט, שבו יש פשוט תאריך קבוע, שבמקרה הכי גרוע יכול להידחות). אני כמובן אראה את זה בכל מקרה, כי אני מת על לוקי, וכי אני רוצה לדעת האם חייל החורף וחברו יתאימו לנעליים הענקיות של קפטן אמריקה. בכל מקרה, ניסוח מקסים, ועיצוב מקסים לא פחות. צל"ש!
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 16:22 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב עידו, אתה לא צריך אותי כדי לדעת שאתה כותב, מנסח ומעצב מקסים, אבל מחמאות אף פעם לא מזיקות^^
בכל מקרה, כמו שאיתמר אמר- אני לא מתה על הרעיון של סדרה, ולא כי אני לא אוהבת סדרות (מאוד אוהבת סדרות ליתר הדיוק), פשוט כי מארוול הרגילו אותי כבר לסרטים שלהם ואני מפחדת להתאכזב מכל העניין הזה אחרי הציפייה הרבה. לוקי- מצפה כמובן. הפלקון וחייל החורף- טוב אני חולת קפ, אז קצת לא בא לי בטוב שסוג של מחליפים אותי. מה אם- לזה אני דווקא פחות מצפה כי לא הלהיב אותי במיוחד, אבל הרעיון נחמד וזה יכול להפתיע לטובה. חוץ מזה על תשכחו את בלק וידואו שעומד לצאת בקרוב ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |