![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 16:34 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להוסיף טיפה של קסם פעילות שלום משתמשים, מה שלומכם? היום שרשרתי קצת, והמשרשרת השנייה הציעה שאולי נגרום לשרשור להיות פנטזיה מגניבה, וזה נתן לי רעיון לפעילות. אה, אנחנו בפורום שרשורים ולא ידענו? לא, הרגע אמרתי פנטזיה. יש הרבה דברים נטולי קסם לחלוטין, ספרים, סרטים, סדרות, זה פשוט מבאס איך שהקסם בא לך מול העיניים ואתה לא לוקח אותו, מר סופר! אז אני חשבתי על לעשות פעילות כדי לשמוע את הדעה שלכם! אתם אוהבים פנטזיה? מבואסים מחוסר הפנטזיה בספרים וסרטים שאתם אוהבים? זה המקום בשבילכם! אני אסביר לכם את הפעילות: אתם תצטרכו לבחור פאנדום לא מד"פי ולהפוך אותו למד"פי, לפי הטופס שאתן לכם עכשיו. תצטרכו לכתוב הפאנדום שבחרתם, קודם כול. אחרי זה תצטרכו לבחור דמות אחת ולהעניק לה יכולת קסומה לבחירתכם. שימו לב שהפעילות היא על פנטזיה, לא על מדע בדיוני. אחרי זה תצטרכו לספר איך הכח יעזור לעלילה! מה יהיה בה מעניין יותר, איך צרות ייפתרו טוב יותר? את זה אתם תצטרכו לכתוב פה! אני חושבת שהסברתי, קדימה, תגיבו! וואו, מה זאת השכחנות הזאת. טופס ותגמול! כמובן! על השתתפות בפעילות תקבלו 200 חרמשים, אם תמלאו את הטופס הבא תוך שבוע:
בהצלחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 17:15 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפאנדום הלא מד"פי שבחרתי: מבחן קבלה
הדמות שבחרתי+הכוח שתקבל: בועז + בועז יקבל כוח חזרה בזמן איך הכוח יעזור לעלילה: הוא ינסה למנוע את התאונה שקרתה בתל אביב, ואם הוא לא יצליח הוא לפחות יוציא משם את כל מי שהוא יצליח לשכנע לצאת. זה ישנה לגמרי את העלילה ויחסוך גם מבועז וגם מסול הרבה מאוד כאב רגשי ופיזי, וגם כן לא יפגע באף אחד משום בחינה. הערות: מה עם שם וכינוי? -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 18:10 PM
|
||
![]() מוגל |
הפאנדום הלא מד"פי שבחרתי: סדרת במזל תאומים
הדמות שבחרתי+הכוח שתקבל: ריס, יקבל כוח לחזור בזמן/ ללכת קדימה איך הכוח יעזור לעלילה: א. זה יעזור לעלילה בכך שזה יוסיף לספר המון הומור ולדעתי יהיה נורא מצחיק לראות איך קלודיה וריס יגיבו שהם יראו מה העתיד צופן להם ב. בגלל שהכוח יהיה של ריס הוא יעשה המון דברים מטופשים עם הכוח במקום לעשות דברים מועילים וטובים באמת לדוגמה: ישבור בעתיד לקלודיה את הגיטרה בלי שהוא יהיה שם בכלל הערות: מה זה פאנדום ;) -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 11:52 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
הפאנדום הלא מד"פי שבחרתי: החמישייה המפורסמת (או הסודית, כך היא נקראת משום מה בגרסה המחודשת) הדמות שבחרתי+הכוח שתקבל: ג'וליאן, יכולת לשנות צורה איך הכוח יעזור לעלילה: זה יכול לעזור המון. קודם כל, זה יכול לאפשר בכך שהם לא יצטרכו כמעט לקרוא למבוגרים, כי ג'וליאן יהפוך את עצמו לשוטר מבוגר, ואז הפושעים כבר יפחדו מזה. חוץ מזה הוא יוכל הרבה פעמים להפוך את עצמו לאיזו חיה קטנה, וכשכולם תקועים או כלואים או משהו, יוכל לצאת ולהזעיק עזרה. זה גם יכול לעזור להם, כשהרבה פעמים אומרים להם שהם קטנים מדי, והם צריכים מבוגר, ואז ג'וליאן יהיה המבוגר האחראי שלהם, והם יוכלו לעשות מה שהם רוצים. הערות: כמעט כל הספרים שאני קוראת הם או מדע בדיוני או פנטזיה. חשבתי המון על ספר שקראתי שהוא לא זה ולא זה, ופשוט לא הצלחתי למצוא. בסוף אחותי הזכירה לי את הדברים האלה, בגלל זה זה ספר כזה של קטנים יחסית... אני פשוט חושבת שמד"פ זה הכי מעניין, מה לעשות. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 13:21 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אבישג, בצד
הפאנדום הלא מד"פי שבחרתי: אורה הכפולה הדמות שבחרתי+הכוח שתקבל:אבא שלהם:), לקרוא מחשבות איך הכוח יעזור לעלילה: *תחילת ספוילר* הוא ידע לקרוא מחשבות, הוא ידע מה קורה בראש של אורה כשרצתה לחתן בחזרה אותו עם אשתו, כך הם יתחתנו מהר ויהיה פרק המשך של מה שקורה ביחד ובפרק יולדו להם תאומים, כמו בפסקה האחרונה שאורה ולי ציפו לזה ולתאומים יהיה עלילה דומה, שהם יהיו ביחד עם הילדות, והם לא ידעו שזה אחיות שלהם, ולא ידעו כל-כך על האחיות ועוד פרק על איך שהם גדלו והולידו והם יתחתנו עם הילדות מהקייטנה שיהיה להם גם דברים לספר ורותי היא גם תגלה משהו ופשוט, אותו מבנה וכנראה לא יראו את האמא והאבא של לי ואורה כל כך הרבה כי הם כבר זקנים ואין יותר מדי מה לספר עליהם. *סוף ספוילר* הערות: א. כדאי לסמן ספוילרים ב. נועה שכחת להעתיק את סעיף שם וכינוי ג. אני כנל עם שני לא מצאתי לא מדפ ורציתי לעשות החמישייה המפורסמת אבל ראיתי שזה תפוס... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 14:21 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קדימה, מהרו להשתתף!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:50 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל, תגמולים יישלחו בקרוב :>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |