![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 13:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שילוב - ראיית רנטגן מתחת למים (כלומר, שיכולים לראות ממש טוב במים, גם במקומות החשוכים, וכל זה)
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 13:29 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי, אממממ
____ אחד - שינוי צורה לחיות -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 13:35 PM
|
||
שניים - לשלוט בצבא שלדים
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 13:41 PM
|
||
שילוב - לגרום לשלדים להשתנות לצבא של חיות חזקות ואז הם יהיו חזקים יותר
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 13:42 PM
|
||
אחד - להוציא אוצרות מהאדמה (כמו הייזל...)
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 14:58 PM
|
||
שניים- לעבור דרך עצמים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 11:53 AM
|
||
שילוב - לעבור דרך חפצים מהאדמה
אאוץ ____ יאאאא תודה על התגובות ג'יני ושנייייי אני עכשיו הולך לכתוב את ההודעההזו בכל המפים כדי שתקראוווו -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 12:12 PM
|
||
אחד - לעשות רעידות אדמה
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 22:14 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שתיים- להוריד ברקים (כמו תאליה)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 22:21 PM
|
||
שילוב - להוריד ברקים שמרעידים את האדמה
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 22:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אחד- לשחק במחשב
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 22:37 PM
|
||
שתיים - לירוק חומצה
-------------------------------------------- היי, לשחק במחשב זה לא קסם... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 00:17 AM
|
||
היא צודקת... לא משנה
לייצר משחקי מחשב שיורקים חומצה כשמפסידים בהם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 11:49 AM
|
||
אחד - לשתק (אנשים)
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 12:09 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתיים- ליצור מניפות ורודות שמפריחות פרחים
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |