![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 14:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיית פיצוצים מסוכנים למדיי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 14:31 PM
|
||
יכולת לנגן על ידי הגוף עצמו
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 14:52 PM
|
||
שליטה
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:05 PM
|
||
מה זה אומר שליטה? שליטה באנשים אחרים?
אז שליטה באנשים שיזיזו את הגוף שלהם, כך שזה ייצור מנגינה. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 17:29 PM
|
||
כן
-- העלמה (של כל דבר אפשרי, כולל אתצ מרקורי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2020, 14:03 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היעלמות
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 08:54 AM
|
||
להיעלם אם חפצים ביחד
|
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 23:19 PM
|
||||||||
לאכול בלי הפסקה
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 11:33 AM
|
||
קסם הסוואה (כמו הדבר הזה שהיה שהוא הופך להיראות כמו הרקע בהארי פוטר החמישי, לא זוכרת איך קראו לזה בדיוק)
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 11:48 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מה שאתה אוכל נעלם (מקווה שלא התבלבלתי בדברים)
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 11:54 AM
|
||
לא התבלבלת, אלא אם כן התכוונת לחבר את האוכל עם ההיעלמות, כי היית צריך לחבר את האוכל עם ההסוואה...
אני בכל מקרה חושבת שהכי כדאי שנכתוב ככה, וככה לא נתבלבל: משתמש א: אחד - *קסם כלשהו* משתמש ב: שניים - *קסם כלשהו* משתמש ג: שניהם - *השילוב של שניהם ביחד* או פשוט במקום זה, לכתוב: 1, 2, ו1+1 או 3 ------------------------------------------------------------------------------------------- אחד - אמפתיה (להרגיש את הרגשות של האנשים) -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:14 PM
|
||
שתיים - גמישות על טבעית (גברת גומי?)
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:19 PM
|
||
שניהם - הגמשת הרגשות של האנשים (מה שזה לא אומר...), אולי זה אומר למתן אותם קצת יותר, או בעצם זה אומר לשנות אותם בלי הגבלה
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:24 PM
|
||
אחד - להפוך לפרח
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:29 PM
|
||
שניים - לשכנע אנשים בקסם (כאילו, כמו פייפר מקלין, הקסמת דיבור או משהו, לא ממש יודעת מה הביטוי של זה)
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |