![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 20:53 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מי שכותב "בצד" ישב בשולחן המעפן ויקבל שניצל עם סחוס עדי הכינוי במקומו מונח
הערות/שאלות/נשף!!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 20:57 PM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: דרקון, חתול הצ'שר הערות/שאלות/נשף!!: הו כן. יש לי המון דברים לומר. א. בתור נשף מקצועית, אני רוצה להעיר ש:
זה ממש לא מדוייק. לפני שנה, בנשף הקודם, אני ועוד מספר משתמשים התחלנו לומר, כמו שאתה קורא לזה, "נשףףףף!" בעיקבות העובדה שאתה מגיע, אבל לא רק בגלל זה. מאז, קורה הרבה פעמים שכאשר יש התרגשות ממשהו מסויים או סתם מתרגשים בלי סיבה נראית לעין, אפשר לומר "נשףףףףף!" בלי שום קשר אליך. רוצה לבדוק? אני מוכנה ללכת בשבילך ל"חיפוש בפורומים", לחפש את המילה "נשף(ףףף)" ולהראות לך כמה וכמה הוכחות שזה נכון. לא רוצה לבדוק? אז לא צריך. ב. כשאמרתי ב-א. שאני נשף מקצועית, התכוונתי, כפי שזכור לך, שקיבלתי ממך את תואר הנשף לפני בערך שנה. וכשאני אומרת "תואר הנשף", אני ממש לא מתכוונת למשתמש השנה. לנושא הזה אני אגיע ב-ג. אבל כרגע אני אתמקד בנושא של תואר הנשף. כן, אני מודעת לחפירה הנוראית שעשית לך שנה שעברה לגבי התואר הזה (שלחלוטין המצאתי, אבל זה לא קשור עכשיו), ואני רק רוצה לציין שאתה שיתפת פעולה עם זה ואכן הענקת לי אותו. הוכחה? הינה - https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7886299 ג. אני מבקשת ממך שהשנה (בשונה מבנשף הקודם) לא תתן לי את תואר משתמש השנה. אני מבינה את הבילבול שאולי הרגשת כשביקשתי תואר הנשף, ולכן הענקת לי את התואר הלא נכון, אבל אני דורשת שהשנה תדע להפריד בין השניים, ולא תעשה שטויות כמו בפעם הקודמת. ואני רוצה להבהיר לכולם (אם מישהו בכלל קורא את זה), שאני באמת לא מעוניינת ב ד. בבקשה, שיהיה גם אוכל צמחוני, טבעוני, פירותני ואוכל נטול גלוטן בנשף. אני לא קשורה לאף אחד מסוגי המאכלים האלה, אבל חסרה מעט התחשבות בתחום הזה. אז בבקשה, תרחיבו את התפריט שלכם. ה. טוב, לא יודעת איך להגיד לך את זה, אבל:
זה עדיין מטריד ועדיין מוזר. זהו. ביי. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 21:00 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יעל, הרמיוני445
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 21:03 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אורטל, Enola Holmes
הערות/שאלות/נשף!!: אה אשמח ממש להיות בשולחן עם הגר -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 21:05 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מי שכותב "בצד" ישב בשולחן המעפן ויקבל שניצל עם סחוס, נעה someday
הערות/שאלות/נשף!!: נשף נשף נשףףףףףףף -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 21:24 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: פה, ממש מעל התמונה שלי, מיקה
הערות/שאלות/נשף!!: לא בטוחה שאני אצליח להתחבר. דרך אגב לא אמרתם שאסור לכתוב "פה, ממש מעל התמונה שלי" (תדמיינו שיש כאן אמוג'י) -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 21:25 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רחלי, שוקולד זה החיים
הערות/שאלות/נשף!!: שיחקתי מונוםול עם המשפחה שלי אז לא הייתי פה קודם :( -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 21:37 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אבישי, אחת שיודעת הערות/שאלות/נשף!!: מעולם לא הייתה משתמשת יותר מיותרת ממני חחחחחחחח -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 21:47 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אלה, Vesper
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 22:05 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: שירה, True Colors
הערות/שאלות/נשף!!: אעעע -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 22:14 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: דויד, ילד האש הלבנה הערות/שאלות/נשף!!: פעם ראשונה שלי!! -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 22:28 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אלכס, Alex_Rain
הערות/שאלות/נשף!!: ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 22:57 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רינג, רינג, (בצד)
הערות/שאלות/נשף!!: חהחהחהחהח, רשמתי בצד, לא "בצד" אני מרושעעעעע ואיזה דילייייי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 22:59 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נועם, נקמת האלפקה
הערות/שאלות/נשף!!: נשף!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 23:10 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |