![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 קפיצה לעמוד ![]() |
|
![]() |
||||
![]() סקיב ![]() |
נשףףףףףףףףףף!!!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 23:28 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ומה אם אני אכתוב נצנץ? סתם, לילי, Hot Chocolate
הערות/שאלות/נשף!!: יאא יהיה קסום ומנצנץ ביותר! מחכה לראות מה הכנתם לנוו -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 23:30 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מידד, מידד (שם מוזר, נכון?)
הערות/שאלות/נשף!!:אני לא כל כך אוהב להתחכם (זה לא נכון), אבל באמת לא ברור לי למה צריך שאני אכתוב את הכינוי שלי. למה מה קרה, מי שקורא את זה הוא בעל עצלנות בירוגרפית פוטוגנית? הא? מישהו יכול להסביר לי מה זה עצלנות בירוגרפית פוטוגנית? -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 23:50 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ליל Supercorp הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2020, 13:32 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה כל כך הרבה רשומיםםםםם בחיים לא נעמוד בהנחיות התו הסגול!!!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2020, 13:41 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נעם, Calum Scott
הערות/שאלות/נשף!!: שאפו למור על הלוגו המדהים! ובהצלחה בנשף 3> -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||||
![]() מוגל |
אישתו של האריייי (שי השווה רוצה) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||
![]() סקיב ![]() |
שם וכינוי: יובל, honey3548
הערות/שאלות/נשף!!: זו פעם ראשונה שלי!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2020, 12:43 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: SIRIUSBLACK2 אביב מי שכותב "בצד" ישב בשולחן המעפן ויקבל שניצל עם סחוס הערות/שאלות/נשף!!: אני לא מכירה אף אחד אז לא ממש משנה איפה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2020, 13:40 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ליבי, Queen of Narnia
הערות/שאלות/נשף!!: נשף!! -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2020, 18:23 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך נרשמים?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 01:33 AM
|
||||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
כדי להירשם צריך פשוט להעתיק את הטופס ולמלא אותו! אל דאגה, רשמתי אותך כבר ואת כל השאר! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 09:22 AM
|
||
![]() אל תסתכל בתנור אלה במה שיש בו. ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:ניב+נאמבר5 הערות/שאלות/נשף!!:נשףףףףףףףףףףףףףףףף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 13:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי: אביאל aka kirigaya kazuto
הערות/שאלות/נשף!!: : l --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 09:55 AM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: פיני, Finnian
הערות/שאלות/נשף!!: פעם ראשונה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |