![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:36 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג מי זו
____________ המילטון הולט -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:42 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפנטז
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- ואין לי מושג מי זה (חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מ39 רמזים, לא קראתי את זה)... אני בכל מקרה חושבת שכל אחד שכותב דמות, צריך לכתוב מאיזה ספר הוא מתכוון, כדי שנבין... וגם, מי שלא מכיר את הדמות, פשוט לא אמור לענות, אלא לתת למי שכן. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:44 PM
|
||
על
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:20 PM
|
||
![]() מוגל |
איך אפשר להרשם לאלרגה ולמסדר עוף החול בפורטל ומאיזה שנה אפשר ?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 21:04 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום tvrui, זוהי הודעת ספאם. ספאם, בעיקרון, הוא תוכן שלא קשור לנושא האשכול/הפורום בו אתה מגיב, וזה גם המקרה הנוכחי. שאלות כאלה ניתן לשאול בפורום הערות/הארות/הצעות/תלונות, והמנהלים הגבוהים ישתדלו לענות עליהן בהקדם האפשרי. אם ברצונך להשתתף במשחק, תצטרכ/י לעקוב אחרי חוקי המשחק שצוינו בהודעה הראשית של האשכול. המשך גלישה נעימה :> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 23:52 PM
|
||
משקולות
______ טכנית זה נחשב שהגבתי פעמיים כי הייתה תגובת ספאם והערה... -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 21:24 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הוא רוצה להיות שרירי
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 21:19 PM
|
||
![]() "ציטוט אהוב הכנס כאן" ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאנדלף
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 21:20 PM
|
||
מפנטז
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 01:14 AM
|
||
על
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 03:45 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוגיה
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 09:52 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי עוגייה זה התגשמות הטוב בעולם
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 11:21 AM
|
||
ג'ק (משבעת הפלאים)
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 16:00 PM
|
||
מפנטז
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 17:27 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על
-------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |