![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 18:16 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפונה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 20:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נכון, הוא משבעת הפלאים, זה לא ג'ק והאפונים... אז אני אגיד את התשובה: הוא מפנטז על עולם שבו יזכרו מה שהוא עשה, למרות שהוא שינה את ההסטוריה, כי עכשיו כל פעם שהוא אומר משהו קשור לכל ההרפתקאות שהוא עבר עם חבריו, מסתכלים עליו כמו משוגע, או חושבים שהוא ממציא סיפורים.
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 10:45 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיקו(מבית הספר לטוב ולרע)
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 11:27 AM
|
||
מפנטזת
-------------------------------------------------------- זו בת, נכון? אני לא ממש זוכרת... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 11:34 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על
____ כן, זאת החברה של אגתה מהספר הראשון -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 12:26 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שמו, טריסטן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:00 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אש (הספר שאחרי מחוננת)
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:14 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפנטז\ת
--------------------- אין לי מושג אם זו בת או בן -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:19 PM
|
||
על (זו בת)
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:27 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברווז מחמד משלה
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:36 PM
|
||
כי אף פעם לא התקרבו אליה בעלי חיים אז זה יהיה נחמד ברווז לחיית מחמד
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:50 PM
|
||
אריק רקס
----------------------------------------- בואו נראה מי פה מכיר... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:51 PM
|
||
מפנטז
___ יאאאא נ.ב. עוד רגע 1000!!!!!!!!! אופס, זה היה האלף מבאס אני אתכוב עכשיו את ההודעה, חחח -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:54 PM
|
||
על
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:58 PM
|
||
דברים כלשהם
-- אני לא מכירה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |