![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 09:36 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הוא ממש עצוב שאמא שלו עזבה ואבא שלו מת, ושאין לו משפחה.
זאת אחת הסיבות שהוא כל כך רוצה בחורה, הוא רוצה ששוב יהיה לו משפחה, שהוא יקים משפחה חדשה בעצמו. ___ יאוווווווווווו נכון ובית הספר לטוב ולרע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 09:39 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
רפל
ג'יני, תערכי לסיבה -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 10:23 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפנטז
------------------------------------------------------------------------------------------------- אוף! צריכים למצוא אנשים שמכירים יותר מספר אחד של פנטזיה! זה משגע שאתם כל הזמן עושים על אותו הספר -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 12:00 PM
|
||
על
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 12:30 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שליטה בבתי הספר
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 12:59 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי ככה הוא יוכל להפוך את כולם לרעים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 12:59 PM
|
||
כי הוא המרושע כאן, אז ברור שהוא רוצה לעשות דברים מרושעים. חוץ מזה זה ייתן לו הרבה כוח ושליטה
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 15:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוק
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 15:56 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפרסי ג'קסון?
מפנטז --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:02 PM
|
||
על
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 18:54 PM
|
||
הימים הטובים, שבהם הוא, תאליה, ואנבת' היו חסרי בית ונלחמו יחד במפלצות.
----------------------------------------------------------------------- הנחתי שזה לוק מפרסי ג'קסון - אבל לוק, לא קרונוס -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 19:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 19:52 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפנטזת
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 19:53 PM
|
||
על
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 20:43 PM
|
||
בחני פתע כל שבוע
------------------------------------- אל תשכחו לכתוב את הסיבה -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |