האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

זכות חדשה לילד|| פעילות
פורסם ב: Dec 20 2020, 16:47 PM
צטט הודעה

תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 29555
מגדר:female
משתמש מספר: 71393
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image

שלום לכם משתמשים יקרים וכיף לראות שנכנסתם לפעילות שלנו!
אז כמו שאתם יודעים, או לא יודעים, יש יום שנקרא יום הילד הבינלאומי. למי שלא יודע מה זה, הנה הסבר קצר מפי ויקפדיה:

יום הילד הבינלאומי או יום זכויות הילד מצוין במדינות שונות במועדים שונים ונועד לקידום רווחתם של ילדים ושל נערים בעולם. שני התאריכים הנפוצים ביותר לציון יום הילד הם 1 ביוני ו-20 בנובמבר.
למידע נוסף לחצו כאן.

תודה לויקפדיה.

אז כמו שצוין למעלה יום הילד נקרא גם יום זכויות הילד, אז חשבתי לעצמי שלמרות שלילדים ולבני הנוער יש המון זכויות, אבל גם יש זכויות שאין לילד. לדוגמא, זכות ההצבעה בבחירות. אז בפעילות היום אנחנו נחשוב על זכויות חדשות לילד!

רגע, אם זה בכלל לא היום, אז למה הפעילות עכשיו?

למה לא אם אפשר?
בכל אופן, ככה תעבוד הפעילות: בשלב הראשון אתם תחשבו על זכות חדשה לילד, זה יכול להיות זכות להיות ראש הממשלה וזה יכול להיות גם זכות לקבל כל יום חבילת שוקולד. אחרי שבחרתם זכות עליכם להסביר למה דווקא הזכות הזאת מתאימה וחשובה לילד. ובשלב השלישי והאחרון, יהיה עליכם לתת סיטואציה שבה הזכות שבחרתם תעזור לילד, ולהסביר איך היא תעזור לו.

הו, נייס. אנחנו רוצים להשתתף בזה! איך משתתפים?

פשוט מאוד, בשביל להשתתף בפעילות עליכם למלא את הטופס הבא:

CODE

[COLOR=DodgerBlue][B]שם + כינוי:[/B][/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][B]הזכות החדשה לילד:[/B][/COLOR] פרטו מה תיהיה הזכות, לאיזה גילים היא נועדת וכדומה. לפחות שורה.
[COLOR=DodgerBlue][B]למה דווקא הזכות שלי כה חשובה ונחוצה לילד:[/B][/COLOR] ספרו לנו למה דווקא הזכות שלכם חייבת להיות אחת מזכויות הילד. לפחות שורה וחצי.
[COLOR=RoyalBlue][B]סיטאוציה בה הזכות שבחרתם תעזור לילד:[/B][/COLOR] שימו לב לבחור סיטואציה שיכולה לקרות ולא סיטואציה לא הגיונית כגון, הילד משופד על מטריה בין העננים.
[COLOR=DodgerBlue][B]איך הזכות שלכם תעזור לילד בסיטאוציה שבחרתם:[/B][/COLOR] לפחות שורה וחצי.
[COLOR=RoyalBlue][B]הארות / הערות / שאלות / זכויות:[/B][/COLOR]

אבל הודיה, איזה זכויות אפשר לעשות, זה לא שבאמת חסרות לנו זכויות.

כמובן שלא, לא התכוונתי לזכויות אמיתיות. כדי שתבינו יותר טוב למה התכוונתי, הנה דוגמא למילוי הטופס:

שם + כינוי:
הזכות החדשה לילד: לשמוע כל יום שתי בדיחות
למה דווקא הזכות שלי כה חשובה ונחוצה לילד: לשמוע בדיחות זה חשוב לנפש הילד ולפיתוח ההומור העצמי שלו. בנוסף כאשר הוא ישמע מהוריו ומוריו בדיחות זה יגרום לו לחבב אותם יותר ולהבין את ההומור שלהם מגיל קטן כך שגם כשהוא יגדל הוא יוכל לצחוק עם הוריו בחופשיות.
סיטאוציה בה הזכות שבחרתם תעזור לילד: הילד בדיכי.
איך הזכות שלכם תעזור לילד בסיטאוציה שבחרתם: כשילד בדיכי לפעמים מה שעוזר לו זה בדיחה טובה שתצחיק אותו ותגרום לו לחייך. וחוץ מי זה מי יודע, אולי הוא בדיכי כי הזכות של הלשמוע שתי בדיחות ביום לה קרתה והוא עצוב כי הוא לא קיבל את זכויותיו?
הארות / הערות / שאלות / זכויות:

אין להשתמש בטופס לדוגמא לצורך ההשתתפות בפעילות.

וכמובן שלא שכחתי תגמול, על השתתפות בפעילות תקבלו 175 חרמשים ילדותיים.
מהרו להשתתף! הפעילות תסגר עוד חמישה ימים בדיוק!

--------------------
הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 20 2020, 16:59 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

שם + כינוי: שיראל, בצד :)
הזכות החדשה לילד: לבוא עם שמיכי לבית ספר, מיועד לתיכונים, כל תיכון שהוא
למה דווקא הזכות שלי כה חשובה ונחוצה לילד:
כי נגיד בשיעורים ממש משעממים, או כשקר ולא נוח לשבת עם מעיל בכיתה (זה לא נוח לישון ככה...) אז זה יהיה מאוד מועיל
סיטאוציה בה הזכות שבחרתם תעזור לילד:
שיעורי חינוך של מחנכ.ת
איך הזכות שלכם תעזור לילד בסיטאוציה שבחרתם:
אז כידוע השיעורי חינוך ממש משעממים ובעיקר בחורף כשגם קר, לשבת עם שמיכי בשיעור זה מתכון ממש מוצלח לשינה. מה שגם מוסיף שעות שינה לנער.ה וגם נותן סוג של הרגשה ביתית כזאת, של לשבת עם שמיכי וזה...
הארות / הערות / שאלות / זכויות: חה! אני תכף נרדמת

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
פורסם ב: Dec 20 2020, 17:06 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 30813
משתמש מספר: 23826

שם + כינוי: אבישי -אחת שיודעת
הזכות החדשה לילד: הזכות לאכול שוקולד לפני הארוחה;
מיועדת לכל גיל החל מגיל 0 ועד 99 - וכשמה כן היא, לאכול שוקולד ללא הגבלה בין הארוחות, בעיקק לפני הארוחה העיקרית.
למה דווקא הזכות שלי כה חשובה ונחוצה לילד: מכירים את זה שאתם סתם רוצים משהו בקטנה לנשנש? ככה משהו מתוק וטעים אבל יש ארוחה קרוב? מכירים את זה שאתם מתקים לאעזה חטיף שוקולד טעים אבל אתם שומרים כשרות והאוכל בשרי? לא עוד.
סיטאוציה בה הזכות שבחרתם תעזור לילד: הגעתי הבייתה אחרי יום ארוך בבית הספר, רעב ועייף. כל מה שבא לי זה משהו מתוק להכניס בפה, לאכול איזה שניצל עם פירה וללכת לישון. אבל אני ממש רוצה את הקינדר בואנו הזה.. ברמת של הצלת חיים. הדבר הזה יפתור בעיות עולמיות.
איך הזכות שלכם תעזור לילד בסיטאוציה שבחרתם: נבחר לאכול את הקינדר בואנו שלי לפני ארוחת הצהריים, תיתן לי גם אנרגיה של סוכר, גם משהו טעים וגם פותר את העיפות.

--------------------
User Posted Image

אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה

---------
פורסם ב: Dec 20 2020, 17:16 PM
צטט הודעה

life is a big shit

פרטי משתמש
חרמשים: 737
מגדר:
משתמש מספר: 71743

שם + כינוי:
נעלבתי
הזכות החדשה לילד: פרטו מה תיהיה הזכות, לאיזה גילים היא נועדת וכדומה. לפחות שורה.
זכות ההחלטה אם לא ללכת לבית ספר. כן, בית ספר זה חשוב אבל יש מחלה מאוד קשה שההורים מתכשחים לה. מחלת בית ספר. לזכות הזאתי חובה שיהיה איזשהו סיבה למה. נגיד-
יש היום בדיקת שיעורי בית ולא עשיתי שום שיעורי בית בכל זמן הבצפר. ואז אחרי שאמרו את הסיבה הם נשארים בבית.
למה דווקא הזכות שלי כה חשובה ונחוצה לילד: ספרו לנו למה דווקא הזכות שלכם חייבת להיות אחת מזכויות הילד. לפחות שורה וחצי.
הזכות הזאת חשובה מכיוון שלכל מי שלמד בבית ספר יש ימים שהוא לא רוצה ללכת לבית ספר וההורים לא מסכימים ואז הוא עם פרצוף דיכאון כל היום ובסוף מזמינים את היועצת לשיחה המביכה של חייכם.
סיטאוציה בה הזכות שבחרתם תעזור לילד: שימו לב לבחור סיטואציה שיכולה לקרות ולא סיטואציה לא הגיונית כגון, הילד משופד על מטריה בין העננים.
שיש מדידת ריצה, וחודשים לא רצתם, והמורה מקריא את התוצאה הגרועה שלכם.
איך הזכות שלכם תעזור לילד בסיטאוציה שבחרתם: לפחות שורה וחצי.
אם באותו היום אז הילד אומר שיש לו מחלת בית ספר והוא אמר את הסיבה, אז הזכות הזאת תציל אותו ממבוכה, אסטמה, ואמירות גנאי על כמה שהוא איטי.

--------------------
עומר

---------
פורסם ב: Dec 20 2020, 19:36 PM
צטט הודעה

חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים

פרטי משתמש
חרמשים: 175474
מגדר:male
משתמש מספר: 73903

שם + כינוי: יובל, gg king
הזכות החדשה לילד: הזכות היא קבלת פטור מבית ספר וזכות להשתמש בו מתי שרוצים, מותאם לגילאים של ילדים בבית ספר, מותר לצבור את הפתור במשך השנים.
למה דווקא הזכות שלי כה חשובה ונחוצה לילד: כי לפעמים יש מצבים שהילד מרגיש שיש עליו עומס יתר, אז זה טוב לדעת שיש פטור, בנוסף אם חבר קרוב נשאר בבית בזכות הפטור שלו הילד יכול להשאר גם.
סיטאוציה בה הזכות שבחרתם תעזור לילד: הילד רואה שיש מבחן והוא רוצה פטור ממנו, הילד רוצה להשאר בבית וללכת לחבר שגם השתמש בפתור.
איך הזכות שלכם תעזור לילד בסיטאוציה שבחרתם: הילד משתמש בפתור שלו כדי לא להגיע ליום לימודים וככה הוא נפתר גם מהמבחן (: הילד משתמש בפתור והולך אל החבר בלי בעיות.
הארות / הערות / שאלות / זכויות: ערכתי

---------
פורסם ב: Dec 20 2020, 20:02 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

היי,
בשביל שאוכל לתת לך תגמול על השתתפותך בפעילות עליך לעמוד בדרישות הפעילות ולכתוב באורך של שורה וחצי.
מוזמן לערוך :)

--------------------

---------
פורסם ב: Dec 21 2020, 11:11 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 50999
משתמש מספר: 73558

שם + כינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
הזכות החדשה לילד: לקבל כל יום ארוחת בוקר בחינם בבית הספר, זה יסופק לכל הילדים שלומדים בבית ספר (כולל תיכון).
למה דווקא הזכות שלי כה חשובה ונחוצה לילד: מכיוון שארוחת בוקר כידוע זו ארוחה מאד חשובה ביום. אבל לצערנו הרב הרבה אנשים דווקא אותה לא אוכלים, לכן זה מאד נחוץ שמי שלא אוכל בבית, אז שיוכל לאכול בבית הספר. וזה יהיה בחינם - כי מה, נשלם על זה? זה עוזר גם לתפקוד המלא של הילד בכל מהלך הלימודים לאחר מכן.
סיטאוציה בה הזכות שבחרתם תעזור לילד: הילד קם מאוחר בבוקר, אז הוא מאד מיהר ולא הספיק לאכול וגם לא להכין ארוחת בוקר בבית.
איך הזכות שלכם תעזור לילד בסיטאוציה שבחרתם: זה מאד קשה לאכול או להכין אוכל בבוקר כשאין זמן, אז עכשיו אם ארוחת הבוקר תסופק בבית הספר, לא תהיה שום בעיה עם זה. מכיוון שכך הם מצד אחד לא יאחרו לבית הספר בשביל להכין את האוכל, ומצד שני לא יפסידו את הארוחה החשובה הזאת שתשפיע על התפקוד שלהם בכל מהלך היום. רק כך הם יוכלו להתרכז כראוי בשיעורים.

--------------------
User Posted Image

שני | קוראת מנוסה | 23 | בטאית ומתרגמת | עברית | לוקווד ושות' | כלל העוגיות

כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️

---------
פורסם ב: Dec 21 2020, 15:49 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 1000
משתמש מספר: 71657

שם + כינוי: אפרת+ שוקולד זה המוות.
הזכות החדשה לילד: יום חופשי לתלמידים פעם בשבוע, ולא זה לא כולל ימי שישי. נזרום על מכיתה אלף, למה לא שייהנו גם הם.
למה דווקא הזכות שלי כה חשובה ונחוצה לילד: טוב, דבר ראשון בריאות נפשית זה חשוב מאוד, ויום בלי בית ספר ללא ספק יתרום לזה. וגם סתם שיהיה זמן לבלות עם חברות משפחה וכו'
סיטאוציה בה הזכות שבחרתם תעזור לילד: למשל, משהי הקראית ודמיונית שקוראים לה אפרת ויש לה המוןןן מבחנים ללמוד אליהם ועשרות עבודות להגיש, ואפס זמן, כמה כיף.
איך הזכות שלכם תעזור לילד בסיטואציה שבחרתם: ואז בשיא העצב, הייאוש וחוסר האונים, פתאום היא תיזכר שיש לה יום חופשי הממ ביום ככה וככה. אז כשהיום הזה יגיע היא תשלים את כל הדברים האלה ותלך לישון בשעה נורמטיבית והגיונית ותהיה שמחה ומאושרת. הסוף.
הארות / הערות / שאלות / זכויות: הו אגב אני חייבת להגיד שאני במאה אחוז בעד החוק ההוא עם השמיכה.

--------------------
Efrat

"חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות
שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא.
בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה
שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה."

---------
פורסם ב: Dec 24 2020, 17:00 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

שם + כינוי: רינג, רינג
הזכות החדשה לילד: פרטו מה תיהיה הזכות, לאיזה גילים היא נועדת וכדומה. לפחות שורה.
הזכות החדשה תהיה הפסקת צהריים של שעתיים בזמן הקורונה, לכל הגילאים.
למה דווקא הזכות שלי כה חשובה ונחוצה לילד: ספרו לנו למה דווקא הזכות שלכם חייבת להיות אחת מזכויות הילד. לפחות שורה וחצי.
מכיוון שבזמן הקורונה נותנים הפסקות קצרות וזה לא נותן לך זמן לנסוע לעיר הקרובה עם המסעדה האהובה עליך, לקנות םש את האוכל האהוב עליך ולהספיק לחזור לשיעור, ואז מתלוננים עליך שאתה מאחר.
סיטאוציה בה הזכות שבחרתם תעזור לילד: שימו לב לבחור סיטואציה שיכולה לקרות ולא סיטואציה לא הגיונית כגון, הילד משופד על מטריה בין העננים.
אם הילד ממש ממש רעב ומתחשק לו לנסוע לעיר לא הכי קרובה אלא השנייה הכי קרובה! הוא יצטרך זמן, המסכן.
איך הזכות שלכם תעזור לילד בסיטאוציה שבחרתם: לפחות שורה וחצי.
שאם לעיר הקרובה אין לו זמן אז קל וחומר שלעיר הרחוקה לא יהיה לו זמן! לכן הוא צריך עוד זמן כדי לנסוע ולחזור ותוך כדי גם לקנות בגדים אם ממש יתחשק לו, אם תרצי הוא יקנה גם לך, אבל תשלמי לו החזר כספי כמובן!!
טה דה

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Dec 25 2020, 16:56 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

ננעל happy.gif
תגמולים ישלחו בקרוב.

--------------------

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025