![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 16:40 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חפץ מושאל "עידו, חשבת פעם שאם לבני בודלר היה שרביט הם יכלו להרוג את אולף?" "לא", אמר, "אבל אסור לקחת דברים מפאנדומים שונים." "ולמה לא?" לא באנו לשמוע את התהייה המוזרה שלך. שלום לכם מד"פניקים יקרים. אם קראתם אתם הסיפור רקע אז כנראה (אני אניח, אבל זה בגדר כנראה) הבנתם על מה הפעילות, או שהבנתם איך מכינים פצצת אטום בשלושה שלבים. אז התהייה המוזרה המקסימה שלי קשורה ישירות אליכם! כאילו, תחשבו על זה, אם וולדמורט היה מקבל את שיקוי המעבר בין עולמות (לבורים שבנו- שיקוי שאפשר להשתמש בו כדי להיכנס לעולמות ספרותיים) הוא היה יכול לגבש צבא נגד הארי, ואז וולדמורט פשוט היה יושב בשקט בצריף המצווח בזמן שהצבא הגדול הורג את תלמידי הוגוורטס. אנחנו רואים. אבל רק נבלים? כמובן שלא! יש גם דוגמאות של גיבורים. אם להארי פוטר היה את וג'רה (ולבורים שבנו- סוג של ברק במיתולוגיה ההינדית) הוא היה זורק את הברק ומחשמל את וולדמורט ופשוט נמנע מהמוות הרב בקרב על הוגוורטס. וכולם היו מרוויחים. איך זה קשור? כן. אם עוד לא הבנתם, אתם צריכים להגיד מה יהיה החפץ המושאל. צריך גם להבין איך הוא משפיע על העלילה. העלילה גם הייתה די משתנה אם לגיבור/לנבל היה עוד עזרה במאבק. החפץ לא בהכרח יגרום לסוף טוב, כמו שראיתם בדוגמא הראשונה. אבל הוא בהכרח ישנה איכשהו את העלילה. החפץ, כמובן, יהיה מד"פניקי, כי אם החפץ שלי יהיה מספריים הדמות פשוט יכולה ללכת לחנות הקרובה ולא לערב אתכם בפעילות. זו יכולה להיות חרב אור קסומה, ממלחמת הכוכבים, או שזו יכולה להיות חרב קסומה שמשספת מפלצות, מפרסי ג'קסון. החפץ צריך להיות קיים, כלומר, אני לא אביא לדמות כלשהי את ה"חפץ-כל-יכול-שעושה-הרבה-דברים", אלא חפץ שקיים בפאנדום כלשהו. אז חשבתם שאני אשכח את הטופס? טעיתם ^^.
אסור להשתמש בדוגמאות הקיימות. יש תגמול? על ההשתתפות תקבלו 150 חרמשים! יש לכם שבוע (וננו שנייה) ששאלתי בשביל הפעילות הזו. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 16:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי אבישג, עצלנים. טוב, אין לי משוג.
הדמות שבחרתי+החפץ המד"פניקי שבחרתי:הארי פוטר, יויו קסום כמו של ליידיבאג הסצנה:שבה וולדמורט ניסה להרוג את הארי בבית קברות, ספר ארבע. איך החפץ משפיע על העלילה: הארי היה מהר מאוד קושר את וולדמורט ביויו ועף איתו ביויו למאדים, מתרחק קצת עם היויו ממאדים, כורך את היויו סביב כל מאדים ומהדק, כל מאדים יושמד והלבה לא תשמיד את כל שביל החלב כי הוא יעשה אגואמנטי רציני ווולדמורט יעוף לארץ לעולם לא (כי הוא ימצא מעבר בבטן מאדים) ותהיה חגיגה להארי ואז היה עושה קמע המזל שיביא לו רמקול והוא ישיר משמחה סתם בשביל הכיף והיה נבוך כשאמר "החיפושית המופלאה" כי הוא בן ולא בא לו להגיד "החיפוש המופלא" (כנראה שיחטוף לה וזהו הרי הארי מרושע ברמות) הערות/הערות/טענות/מענות/פיקו שניות: תענה באמת א. ב"איך זה קשור" לא קפצת שורה מתחת. ב. מקווה שזה נחשב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 17:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי שני, תולעת ספרים אמיתית
הדמות שבחרתי+החפץ המד"פניקי שבחרתי: פרסי ג'קסון, לוקולוס אי הנראות (משבעת הפלאים) הסצנה: פרסי ואנבת' בטרטרוס (שבספר הרביעי של גיבורי האולימפוס "בית האדס") איך החפץ משפיע על העלילה: פרסי ואנבת' יוכלו להשתמש בלוקולוס ולהיות בלתי נראים (נניח שהם יכולים להשתמש בזה, טוב?), ואז בעצם כל המפלצות לא יראו אותם. וזה יגרום לכך שאף אחת מהמפלצות לא תתקוף אותם, וכל העניין עם זה שפרסי כמעט מת לא יקרה, ואפילו הם גם לא יצטרכו לעשות את כל המסע המסוכן הזה אל הזאת שעשתה להם את הערפל מוות הזה או איך שקראו לזה... בקיצור יהיה להם מסע הרבה פחות מסוכן וטראומטי, וגם הוא יסתיים יותר מהר, ויהיה להם קל יותר לנצח את גאיה. הערות/הערות/טענות/מענות/פיקו שניות: אוף! תמיד באמת אני חושבת על דברים כאלה באמצע שאני קוראת ספרים, אבל אחרי זה כשיש על זה פעילות אני פשוט לא מצליחה לזכור, ואז יוצא לי משהו מוזר כמו זה. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 17:22 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי יובל gg king
הדמות שבחרתי+החפץ המד"פניקי שבחרתי: הארי, קלשון פוסידון הסצנה: בספר הרביעי, משימה שנייה איך החפץ משפיע על העלילה: לפחות שורה וחצי הארי לא מחפש מלא זמן משהו שיכול לעזור לו כי הוא יכול פשוט לנשום מתחת למים אז הוא חושב שבגלל שהוא מצא ראשון את הפתרון שיעזור לו לשהות כל כך הרבה מתחת למים, הוא יכול לעשות מה שבא לו אז הוא מץגרה במאלפוי שמתעצבן, שולח עליו קללה משתקת והארי מפסיד את המשימה השנייה, מפסיד בתחרות, סדריק מת לבד ווולדמורט חוזר חלש יותר, כי הוא בלי הדם של הארי, אז דמבלדור הורג אותו. הסוף הערות/הערות/טענות/מענות/פיקו שניות: שום כלום בום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 17:42 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי דויד, בצד
הדמות שבחרתי+החפץ המד"פניקי שבחרתי: פרסי ג'קסון, ג'ק ממגנס צ'ייס (להב הקיץ) הסצנה: ספר חמישי הקרב פרסי נגד לוק איך החפץ משפיע על העלילה: לפחות שורה וחצי פרסי היה נלחם עם אנלנקומוס (איך כותבים את זה?!!!) וג'ק ג'ק היה מעסיק את לוק ופרסי היה מחפש את נקודת החולשה שלו עד העקב אכילס של לוק נחשף ופרסי קורע לו את הצורה בזמן שג'ק שר את מיטב הלהיטים של 2020 :) הערות/הערות/טענות/מענות/פיקו שניות: ג'ק הוא מצחיק בטירוף -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 19:38 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם + כינוי אביאל
הדמות שבחרתי+החפץ המד"פניקי שבחרתי: הארי פוטר האלתיומטר הסצנה: המבוך בטורניר איך החפץ משפיע על העלילה: הארי יכול לבדוק באלתיומטר מה הולך לקרות להודיע לדמבלדור ולכל הפרופסורים הם הולכים לבית הקברות סדריק נשאר חי וולדמורט מושמד זנב תולע נכלא וכו' הערות/הערות/טענות/מענות/פיקו שניות:מה זה לעזאזל פיקו שניות??? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 11:19 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי רינג, רינג
הדמות שבחרתי+החפץ המד"פניקי שבחרתי: ביאטריקס, שרביט הסצנה: כשביאטריקס ספויילר מתה סוף ספויילר. איך החפץ משפיע על העלילה: לפחות שורה וחצי היא תעשה קסם ברגע שהיא תיורה (יירו עליה) ותעשה קסם שהפצעים ירפאו ואז היא לא תמות למרוץ שהסדרה עדיין גרועה. הערות/הערות/טענות/מענות/פיקו שניות: כאילו שבטוח. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 20:46 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |