![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 19:57 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקורונה בראי ההיסטוריה שלב ראשון "הודיה! את לא מבינה מה הכנתי!" קראה אם. "מה הכנת?" הסתקרנתי. אם הצביעה על משהו בגודל שולחן שמכוסה בניילון אדום והסירה את הניילון בבת אחת. "טאדם!" "מה זה?" שאלתי בתמיה. "מכונת זמן!" הכריזה אם. "ועכשיו באמת?" "זה באמת מכונת זמן! תראי" אם הובילה אותי לעמוד בנקודה מספר סנטימטרים מהמכונה המשונה ולחצה על כפתור ירוק קטן, לפתע הקיף אותי אותי אור כחול מסנוור עצמתי את עיני. כשפתחתי אותם גיליתי שהגעתי היישר לתוך הכרזת המדינה. שלום לכם משתמשים ומשתמשות וברוכים הבאים לשלב הראשון של עוד פעילות בפורום דיבורים! מה שלומכם? איך החיים? נהנים בקורונה? ממש לא! הקורונה הזאת הורגת אותנו! הלוואי ולא היינו צריכים להתמודד איתה! ממ בעיה. הלוואי הייתי יכולה להעביר את הקורונה לדור אחר. הרי כמו שאתם יודעים, לחזור בזמן זה בלתי אפשרי... תגידי, השיחה שלך ושל אם לא הייתה על זה שאם המציאה מכונת זמן? רגע! אתם צודקים! יש לנו מכונת זמן! בואו נעביר את הקורונה לדור אחר! לדוגמא לתקופת השואה, תחשבו כמה מועיל זה יהיה. בגלל הקורונה הגרמנים לא היו יכולים להקים מחנות השמדה וכך מיליוני אנשים היו ניצלים! כן. אבל הודיה, אנחנו גם רוצים להעביר את הקורנה לדור אחר. טוב מאוד! כי בפעילות הזאת מה שתעשו יהיה כזה, בשלב הראשון תצטרכו לבחור אירוע היסטורי מוכר ולספר לנו מה היה קורה אם הקורונה הייתה באותו אירוע, איך זה היה משפיע על האירוע שבחרתם? ואיך זה היה משפיע עלינו? ובשלב השני שייפתח עוד שבוע נקפוץ אל העתיד ונהפוך למורים להיסטוריה! אז בשביל להשתתף בשלב הזה של הפעילות עליכם למלא את הטופס הבא:
על השתתפות בשלב הזה של הפעילות תקבלו 165 חרמשים! מהרו להשתתף, הרי כמו שכתבתי למעלה, יש לכם שבוע בדיוק עד סגירת השלב הזה ופתיחת השלב השני! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 20:39 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+ כינוי: דויד, בצד האירוע ההיסטורי שבחרתי: המתקפה על בית המקדש השני איך הקורונה הייתה משפיע על האירוע ההיסטורי שבחרתי: הרומאים היו נדבקים בקורונה ולכן לא היו יכולים לתקוף ובית המקדש השני לא היה נחרב ואנחנו היינו תוקפים אותם בזמן שהם היו חולים וקורעים להם את הצורה איך השפעת הקונה על האירוע ההיסטורי שבחרתי תשפיע עלינו: אנחנו יכלנו ללכת להקריב קורבנות והיו כוהנים והיה בית מקדש וכל לא היה ויכוח לגבי מי היה פה קודם והנוצרים היו רואים שאנחנו הצודקים ומתגיירים ויום תשעה באב היה הופך ליום של חגיגה הארות\ הערות\ שאלות\ אירועים היסטוריים: -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 23:14 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: אור בצד
האירוע ההיסטורי שבחרתי: השואה (אממ מותר לי כן?) איך הקורונה הייתה משפיע על האירוע ההיסטורי שבחרתי: אז הקורונה כנראה הייתה מונעת הכל, זה לא היה יכול לקרות אם היו סגרים להגבלות וכל החרא הזה שמגיע עם הקורונה, מיליוני אנשים היו ניצלים. והעולם היה פועל לגמרי אחרת איך השפעת הקונה על האירוע ההיסטורי שבחרתי תשפיע עלינו: אם כמה שהשואה זה דבר נורא, בליהשואה ככל הנראה שאנחנו לא היינו קיימים, ישראל לא הייתה קיימת וכך גם אנחנו. במקום זה ככל הנראה עדיין היינו מפוזרים ברחבי העולם הארות\ הערות\ שאלות\ אירועים היסטוריים: אממ אני לא סגורה אם זה שורה וחצי או לא כי אני מהטלפון. אה וזה בסדר שבחרתי באירוע שאת כתבת? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 00:33 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
האירוע ההיסטורי שבחרתי: גירוש ספרד והאנוסים איך הקורונה הייתה משפיע על האירוע ההיסטורי שבחרתי: בגלל שהייתה קורונה, גם אם אנשים היו מתחזים לנוצרים (אנוסים), האינקוויזיציה לא הייתה יכולה ללכת ולרגל עליהם, כי אסור להיכנס לבתים פרטיים ולהיות באותו הבית עם מישהו לא מהמשפחה. ואז כך, הרבה יהודים, שבמקורי נתפסו, לא היו מעונים בידי האינקוויזיציה, ובטח שלא היו מתים במדורות האוטו-דה-פה הנוראיות - כי הם פשוט לא היו נתפסים! איך השפעת הקונה על האירוע ההיסטורי שבחרתי תשפיע עלינו: פשוט מאד: קודם כל, הרבה אנוסים ששכחו את הדת שלהם, וכבר נטמעו עם הגויים בימינו, לא היה כזה דבר, מכיוון שהם לא היו צריכים יותר מדי להתחבא, ויותר מדי לפחד, אז הם לא ישכחו. וחוץ מזה, הרבה יהודים שמתו בגלל שתפסו אותם, שהיו יכולים להוליד דורות חדשים של ילדים, כן היו עדיין בחיים. כך שזה בעצם יגדיל מאד את כמות היהודים שיש לנו היום! הארות\ הערות\ שאלות\ אירועים היסטוריים: וואו! זה היה קשה. לקח לי המון זמן לחשוב על הדבר הזה... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 02:18 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג
האירוע ההיסטורי שבחרתי: טיטאניק איך הקורונה הייתה משפיע על האירוע ההיסטורי שבחרתי: אם היתה קורונה בזמן הטיטאניק אז רוב הסיכויים שהיה סגר ואז אף אחד לא היה יוצא להפלגה והקרחון החצוף שבגללו קרה הכל היה נמס כבר ולא היתה איתו בעיה ואז לא היו מתים בהפלגה שאחרי אלא אם כן היה קרחון נוסף שבתוכו אדם קדמון קפוא שהיה נמס ואז קופץ על הספינה והורג את כל מי שבה ובדרך קסומה מצליח לשוט בחזרה לייבשת ואז הורג את כולםכולם חוץ מהאינדיאנים והאסירים המרושעים שבאוסטרליה ואז הוא היה מת בסופו של דבר גם אם אחרי מלאמלא זמן ומתישהו האסירים המרושעים אחרי כמה זמן היו מביים שמשהו קרה אחרי שהרבה זמן לא הביאו אסיר מרושע חדש ואז הם היו שוחים לאסיה רובם היו מתים אבל חלק קלוש מאוד היה מצליח להגיע לאסיה ובודדים גם לאמריקה וככה הם היו עושים טרור והורגים את האינדיאנים ובסוף מתים בעצמם אבל רק אחרי מאות שנים והאוכלוסיה היתה נכחדת, אלא אם כן הם היו מחליטים להיות כמו אדם וחווה וליצור את השושלת מחדש ואז כל מי שהיה חי כיום היה אסיר מרושע שגונב או דברים אחרים, אז או שלא היו אנשים יותר בעולם ואז גם האקולוגיה תיהרס מה שיהרוס את מערכת השמש ובסופו של דבר את הגלקסיה או שאנחנו נהיה מרושעים כולנו אבל לא אנחנן אלא אנשים אחרים ואני לא אכתוב את זה בכלל. נניח והאדם הקדמון לא היה משתחרר מהקרחון אזכולםהיו נשארים בחיים אלא אם כן היה קרחון אחר שהם היו נתקעים בו ואז זה סתם חוסר מזל או שהם לא הסתכלו טוב, הם מתו פעמיים! (שלוש בעצם), מסכנים. הדבר הזה גם היה גורם לסצנת האהבה הנכזבת שבסרט הטיטאניק להתקיים/לא להתקיים/תלוי מה יקרה בסוף. אני מקווה שיש סצנת אהבה נכזבת כי לא ראיתי, אמרו שזה סרט יפה, אולי אני אראה, שמעתי אבל שזה מעניין ויש שם סצנת אהבה נכזבת, מי יודע, אולי אני צודק ואולי לא (כנראה שלא). איך השפעת הקונה על האירוע ההיסטורי שבחרתי תשפיע עלינו: טוב, רשמתי כבר. 1. מוות והרס הגלקסיה. 2. כולם היו כיום אנשים מרושעים. 3. כרגיל אם הם היו מתים מהקרחון השני. 4. (אם הם היו שורדים את הטיטאניק) לא ידוע, אולי זה היה גורם לפיצוץ אוכלוסין או לכך שלא יהיה סרטן או שבכלל לא תהיה קורונה כי הם ימציאו מכונת זמן שתחזיר אותם בזמן לגרום שלא תהיה קורונה ואז הם ימותו בטיטאניק כי לא תהיה קורונה ואז זה יצור פרדוקס, יאי ![]() הארות\ הערות\ שאלות\ אירועים היסטוריים: מקווה שזה שורה וחצי ולא פחות :קריץ:. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 17:11 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: שם+ כינוי:
האירוע ההיסטורי שבחרתי: איך הקורונה הייתה משפיע על האירוע ההיסטורי שבחרתי: (לפחות שורה וחצי) איך השפעת הקונה על האירוע ההיסטורי שבחרתי תשפיע עלינו: (לפחות שורה וחצי) הארות\ הערות\ שאלות\ אירועים היסטוריים: האירוע ההיסטורי שבחרתי: השפעת הספרדית איך הקורונה הייתה משפיע על האירוע ההיסטורי שבחרתי: למען האמת - אף אחד לא היה מגיב לזה, בדיוק כמו שאף אחד לא הגיב לאף אחת מהמגפות בתקופה ההיא. אני מניח שיותר אנשים היו מתים. טוב, בוא נעשה שהיה איזה בחור בריטי שמת מזה ואז הכיבוש שלהם השתבש והטורקים נשארו בארץ איך השפעת הקונה על האירוע ההיסטורי שבחרתי תשפיע עלינו: אממ הרצל והעליות והשואה והכול תכלס היה מתנהל אותו דבר עד לקטע של העליות אחרי מלחמת העולם השנייה והטורקים נתנו לעשות את זה, המדינה הייתה מתעכבת עוד כמה הרבה שנים אבל בסוף טורקיה לא באמת הייתה מחזיקה והיינו מתפתחים למדינה. זה היה משפיע עלינו שהיינו עכשיו רק בני 64. הארות\ הערות\ שאלות\ אירועים היסטוריים: יצא לי רע אה והיה כיף לחרפן את הסעיף הזה שלמעלה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 18:33 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל.
![]() השלב השני ייפתח עוד מעט. תגמולים ישלחו בקרוב. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |