![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 17:21 PM
|
||||||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*מכוון לכל המגדרים ^^ מעצבי העטים שלב 1 "בוס!" קרא קוסם שמנמן בבהלה ורץ למעסיק שלו. "בוס, 'השרבוטיק' מתפרקת!" "מה?" קרא הבוס. "איך זה קרה?" "לקוחות מפסיקים לבוא," אמר העובד בעצב. "אני לא יודע מה לעשות." הבוס חשב לרגע. "יש לי רעיון," הוא אמר לבסוף. "אבל אנחנו נצטרך עזרה." היי לכם, משתמשים קסומים! מה שלומכם? אנחנו במתח לגלות מה נצטרך לעשות בפעילות עם הכותרת "מעצבי עטים"! יופי, כי אתם לא תצטרכו לחכות הרבה בשביל להבין. :> אז, בטח כבר קראתם בסיפור הרקע שיש לנו בעיה חמורה! השרבוטיק, החנות האיכותית שמוכרת עטי נוצה בהוגסמיד, נמצאת ברגעים אלה תחת אסון, והיא צריכה אתכם. אבל קודם, בואו ניזכר קצת.
-תודה לאנציקלופדיית האתר. הנה זה. מגניב, לא? אבל האמת שזה לא העניין. השרבוטיק עומדת לפשוט את הרגל בעקבות מחסור בלקוחות. לבוס יש רעיון לשדרוג החנות, שדרוג שיכול לגרום ליותר קוסמים להיכנס ולקנות עטים. אבל הוא צריך עזרה בשביל השדרוג הזה. אז, בשלב הראשון של הפעילות שלנו, כלומר בשלב הזה, עובדי השרבוטיק יתחילו לבצע את השדרוג! אבל כמובן שהם לא יכולים לעשות את זה לבד - הם יצטרכו עזרה, והם יקבלו אותה מכם! נחמד שאת מנדבת אותנו ככה. בכיף! אה, ואתם בטח תוהים מה צריך לעשות עכשיו, אז אני אסביר. השרבוטיק מחולקת לפי מחלקות. כל מחלקה פונה לקהל יעד אחר שהמוצרים בה מתאימים לו. למשל, במחלקת התלמידים המצטיינים, יש מוצרים (נו, עטי נוצה) שמיועדים לתלמידים מצטיינים. כל המחלקה מקושטת במצנפות ומשקפיים וספרים ישנים, כי בכל זאת, זה מתאים מאוד לתלמידים מצטיינים. אז בשלב הראשון, השלב הזה, אתם תצטרכו ליצור מחלקה חדשה! המחלקה תצטרך להיות מיועדת לסוג כלשהו של קוסמים (קוסמי אופל, מורים, מכשפות צעירות, מה שתרצו). אתם תצטרכו לספר לנו איך קוראים למחלקה, למי היא מיועדת, מדוע חשוב שיהיה אותה ואיך היא תהיה מעוצבת! אם תרצו, תוכלו להוסיף פרסומת למחלקה שלכם - פרסומת כזו שתמשוך את הקהל שלה, אבל זה רק בונוס. היי, זה דווקא נשמע די נחמד! אנחנו רצים להשתתף. רגע, רגע, עצרו! עוד לא סיפרתי לכם שעל השתתפותכם בשלב הזה תקבלו 180 חרמשים ו-50 חרמשי בונוס אם תמלאו את שלב הבונוס! הנה הטופס שלכם:
בשלב השני, שייפתח בעוד שבוע, אתם תתחילו לעצב את העטים במחלקה שלכם. השלב הזה יינעל ב-4/1 (של 2021!), אז מהרו להשתתף! בהצלחה! ![]() -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 17:30 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רינג, רינג
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת הספורטאים, מיועדת לספורטאים כמו שחקנים בקווידיץ, או סתם קוסמים שאוהבים לעשות ספורט. למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: כי ספורטאים הם אנשים חשובים, יש גם כאלו שאומרים שספורטאים הם לא הכי חכמים (לא אני, הבוס שלי,אני לא מסכים איתו אבל הוא ציווה עלי לפתוח את מחלקה זו) לכן נעזור להם להתפתח שכלית גם! איך היא תהיה מעוצבת: הכניסה תהיה המוטות שער של הקווידיץ, המדפים יראו כמו המושבים באצטדיונים וכל העטים והחנות עצמה יהיו מקושטים בציוד ספורט גדול או קטן, בולט או לא, למשל השם של המחלקה יהיה שם כלשהו שיהיה מעוצב עם סלסולי כדורים, הסלוסלים יהיו סלסולים רגילים אך בהשתקפות שלהם הם יראו כמו כדורי סניץ'. הפרסומת של המחלקה (לא חובה): כדי בספורט להיות טוב, תצטרך גם לכתוב! הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: אני חס וחסס לא בא בטענות כלפי הספורטאים, זה הבוס שלי אמר (באמת לא אני אמרתי אבל). -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 18:37 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: חנה, Mowgli the frog
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת סופרים- המחלקה מיועדת לכל אל שכותבים ספרים, כגון ספרי לימוד, ספרי הדרכה או אפילו ספרי קראיה קסומים. למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: לפחות שורה. הקוסמים הסופרים משתמשים יותר מכולם בכתיבה, ולכן הכי ראוי שתהייה להם מחלקה משלהם שתדאג להם למכשירים הקסומים הנוחים ביותר לכתיבה ולנוצות ודיו איכותיים ויעילים. איך היא תהיה מעוצבת: לפחות שורה וחצי המחלקה כולה תהייה מקושטת בכרזות פרסום לגאג'טים קסומים שיכולים לעזור לסופרים, כגון עט שכותב לפי הדיבור או עט נוצה מיוחד הכותב באותיות דפוס למרות שהקוסם חורט על הדף באותיות רגילות. על המדפים יונחו כמובן שלל הגאג'טים, הנוצות וקסות הדיו המיוחדות שעוצבו במיוחד עבוד הסופרים, ועל כל מוצר תוצמד מדבקה של קוסם-סופר מפורסם המחזיק באותו חפץ. הפרסומת של המחלקה (לא חובה): יכול להיות מעוצב עם קודים, סתם משפט קליט, לוגו, תמונה... הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 19:54 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אבישג, אין לי משוג
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת העצלנים, בדיוק כמו שזה נשמע. (שמתי לב הרגע שזה ההפך מרינג) למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: כי עצלנים שונאים לכתוב, אם הם יביטו בחלון ראווה מלא בציוד כתיבה של עצלנים, ובגוונים יפים, והם יגיעו לשם בסרט נע קסום. זה יהיה להם נפלא. איך היא תהיה מעוצבת: אם אתה עצלן, קיר מדפים בצבע LightSeaGreen, שכולל דברים כמו עטי הסוכר המוכרים מהוגסמיד, גליל קלף שכתוב בהם חומר שצריך (יש סוג לכל מקצוע ורמה) ועט מותאם שעובר על הקוים כאילו אתה כותב, מעטפת "שלח לרייבנקלו" שנשלחת לתלמיד אקראי מרייבנקלו, שכתוב בה בכתבה/ו ידה/ו של המורה שתרצה שכתוב בה "לא סיימת את החומר, נא הגש את העבודה *שם העבודה*" כך שהילד ישלח את החומר שלא תדע, שכבר תדע, מכונת הקלטה שמקליטה את שם המוצר שתגיד לה במאמץ, והעט ירחף עד אליך בשביל שלא "תתאמץ" לקום, ללכת אליו ולקחת אותו, ספרים שתחביא אותם במקום מוגן והם יאמרו רק לך בקסם כלשהו את מה שכתוב בהם במבחנים, דיו מקריא שמקריא מה העט כותב כדי שלא "תתאמץ" לקרוא, עם לוח בקרה מרחף במחלקה, אם אופציות כמו המדפים שזזים למטה אם רוצים מהמדפים הגבוהים, שינוי לצבעים שפחות מאמצים את העיניים, מזרן "אין לי כוח" שסוחב אותך לאן שתרצה בחנות כולל מסכת לילה ואטמי אוזניים, אוזניות מחוברות הישר לאוזנים של כולם כדי לשמוע שירים ללא הפרעה, ורצפת סרט נע לאן שבא לך בצבע MediumAquamarine, ספה בצבע DarkSeaGreen נשלפת מהתקרה לאלה שאין להם כוח לצפות הקירות, מעלית לאן שבא לך בחנות, כיסא נוח, וכל דבר נשנועד לעצלנים. מאוד מרווח, ועם פנסים שעושים אור בשלל צבעים או אפילו חושך לאלה שישנים ואינם רוצים כל הפרעה. הפרסומת של המחלקה (לא חובה): עצלנים? אלה העטים הנכונים! (כאילו עצלן יתאמץ לקרוא את זה{לא היה לי שום רעיון אחר}) הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: זה היה מטיש. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 20:48 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: שיראל, בצד :)
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת קוראים. לאנשים שקוראים ספרים ומאמרים, גם למורים אבל לא רק. למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: מזה למה? כי אין להם מחלקה ומגיע להם. אוקי, כי אם עכשיו מישהו רוצה לקרוא מאמר והוא צריך שקט ולידו יושב מישהו שכותב מאמר וזה עושה לו רעש... אז יש מקום מיוחד בו אין רעש ואפשר לקרוא בשקט. איך היא תהיה מעוצבת: שולחנות גבוהים ונמוכים, פופים (!) וכיסאות. שולחנות גבוהים לאנשים גבוהים או לאנשים ומורים שצריכים לבדוק מאמרי שיעורי בית ולכן צריך שולחן נוח שולחנות נמוכים לאנשים שסתם רוצים לקורא אבל לא נוח להם לקורא בלי שולחן פופים בשביל אנשים שאוהבים לרבוץ על פופים ולקרוא כאילו אין מחר כיסאות בשביל אנשים שרוצים לקרוא ויותר נוח להם על כיסא, או שהם רוצים לשבת ליד שולחן וכאמור זה לא נוח לשבת ליד שולחן עם פוף. השולחנות הם גם כדי לאפשר סימון הערות על הדף הפרסומת של המחלקה (לא חובה): רוצים לקורא? צריכים לקרוא? פה זה ה- מקום בשבילכם הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 22:50 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: דויד, בצד
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת עטי טריקים+ תלמידים ציניים/ מטורללים למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת:כי יש הרבה יורשים לפרד ו'גורג' ולא תמיד אפשר להגיע לדיאגון אז הם יוכלו לבוא לשירבוטיק ולקנות עטים שיכולים להטריל את החברים שלהם איך היא תהיה מעוצבת: כל הנוצות יהיו דבוקים לגנומים שצורחים כל פעם שלוקחים נוצה וסביב המדפים יש כל מיני טריקים מהחנות של פרד וג'ורג' ונוצות להדגמה שכל מי שנוגע בהם חוטף דיו לעין שיורד רק אחרי חודש הפרסומת של המחלקה (לא חובה): טיל לפנים...? לא זה נוצה אידיוט (ואיזה משפט אידיוטי זה ;) ) הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 11:17 AM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוונה, Kurapika.
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת הפרופסורים, שהיא, כמובן, מיועדת לפרופסורים. למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: כי פרופסורים חייבים לכתוב במהלך השיעורים שהם מעבירים, ואם תהיה מחלקה רק עבורם, והציוד יהיה מותאם במיוחד לצרכים שלהם בתור פרופסורים, כנראה שיהיה להם הרבה יותר קל לתפקד בשיעורים. איך היא תהיה מעוצבת: אממ... כמו כיתה, נראה לי. כלומר, יהיו שולחנות של תלמידים, ועל כל שולחן יונחו כמה מהמוצרים שהמחלקת מציעה. במקום השלטים שלפעמים תולים כשיש הנחה מסוימת או כשמוצר חדש מגיע, כל הדברים האלו יהיו כתובים בגיר על לוחות שיהיו מפוזרים בכל האזור של המחלקה. הפרסומת של המחלקה (לא חובה): https://i.imagesup.co/images2/e07961f5cd8a3...6222a4c6f31.png אוי, זה מזעזע, אופס. טוב, למי אכפת. הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: א... אולי מחלקת שדים? ואז נוכל לשמוע את "Demons" כל הזמן ויהיה קסום. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 14:19 PM
|
||
שם + כינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת חשובים, מיועדת לכל האנשים במשרות הבכירות, שצריכים לכתוב המון מכתבים להמון אנשים. למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: כי לאנשים חשובים תמיד יש המון מסמכים שהם צריכים למלא, ומכתבים שהם צריכים לכתוב להמון אנשים שמתקשרים איתם, אז צריך להיות איזשהו משהו שיעזור להם בעניין הזה. איך היא תהיה מעוצבת: יהיו אפשרויות של עיצוב חותם, שאתה אומר לו איך הוא צריך להיות, והוא מתעצב כמו שאמרו לו. זה יהיה החותם הרשמי של האנשים החשובים. יהיו גם קלפים מעתיקים, שאפשר לכתוב על אחד, ויהיה כתוב בדיוק אותו הדבר באחרים - כי הרבה פעמים שולחים מכתב בדיוק אותו הדבר להרבה אנשים. גם יהיו עטים שאתה אומר להם מה לכתוב, והם כותבים במקומך, כי בסוף יהיה להם כואב הידיים. ויהיה גם מכשיר כזה שאתה מכניס לתוכו רשימה של אנשים, והוא כותב בהתאם לכך, את הפניות המתאימות בכל מכתב ומכתב - כלומר, שאם יש איזה מכתב כללי, אבל רוצים להגיד, שלום *שם מסוים*, אז זה ימלא את השם. וגם כמובן יהיו מלא סוגים של עטים, כי האנשים נורא חשובים, הם רוצים עט לכל סוג של דבר שהם כותבים. ויהיו המון כסתי דיו, עם המון צבעים וסוגים, מאותה סיבה. אה, והעיצוב יהיה כמו משרד של אנשים כזה חשובים, לא יודעת בדיוק... הפרסומת של המחלקה (לא חובה): אין לי מושג. לא מספיק עיצבתי את המחלקה, אני צריכה לכתוב גם פרסומת? הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: זה היה קשה... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:12 PM
|
||
שם + כינוי: מיקה, בצד
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת הקריתוב, לכאלה שאוהבים לקרוא ולכתוב למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: כי צריך עטים מיוחדים לכתיבה של ספרים לדוגמא, וכל מיני מעטפות וזה איך היא תהיה מעוצבת: אוקי אז חדר גדול (ממש גדול) אם כמויות של מדפים, וכל קיר זה איזור אחר- קיר אחד לעטי נוצה מיוחדים לכיתבת ספרים ותיקון שגיאות כתיב אוטומטי אם לחש שלעולם לא יורד, עוד קיר מלא במעטפות מיוחדות שהכתובת של ההוצאה לאור כבר כתובה עליהן, עוד קיר מלא בסימניות מיוחדות אם קסם נגד מים, ועוד קיר מלא קסתות דיו עם דיו שמתייבש בתוך חמש שניות (כמו דבק חמש שיניות) ובכמה צבעים, ובגלל שלא צריך כל כך הרבה סימניות האיזור של הסימניות מתחלק גם למחברות בצורה של ספר אם כישוף שעושה שאם גומרים את כל המחברת היא משתכפלת כדי שיכולו למכור את הספר! בכל מקרה הצבע של הקירות הוא ירוק ובמקומות שהמדפים *לא* מסתירים יש מלא ציטוטים מתוך ספרים! הפרסומת של המחלקה (לא חובה): לאלו מכם שאוהבים לקורא ולכתוב- עכשיו מחלקת קירתוב!! הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: אוקיי נערך הודעה זו נערכה ע"י Lili Lona Poterr ב Dec 29 2020, 15:14 PM -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 14:32 PM
|
||
![]() מוגל |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 14:37 PM
|
||||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר הערתי לך קודם. מספיק להספים, בפעם הבאה זה לא ייגמר בהערה. -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 11:20 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם + כינוי: מיקה, קרנפית
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת המוגלגים!! לקוסמים שמטורפים על מוגלגים למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: כי בטוח יש המון קוסמים (כמו ארתור וויזלי) שמטורפים על מוגלגים, אז מגיע להם מחלקה, לא? איך היא תהיה מעוצבת: טוב אז המחלקה תהיה מעוצבת בסגנון רגיל. רגיל לגמרי. מוגלגי! קירות לבנים כאלה, מדפים, דלת נורמלית. גם שטיח גדול ומאוד מאוד... מוגלגי!! בכל במדפים האלה יש ציוד משרדי מאוד... מה המילה המתאימה? מוגלגי!! עטים רגילים, דפים רגילים, עפרונות רגילים, מחברות רגילות, נראה לי שהבנתם. הפרסומת של המחלקה (לא חובה): חובבי מוגלגים, חלומכם התגשם! מחלקה גדולה ויחודית ביותר, המוקדשת לציוד משרדי מוגלגי! לפרטים נוספים תגיעו לשירבוטיק. הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: בהחלט מחלקת המוגלגים! -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 11:01 AM
|
||
קדימה, מהרו להשתתף! :)
-------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 13:51 PM
|
||||||||
שם + כינוי: סקאר Dracomyhosband
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת הכפות! המיועדת כמובן לטבחים, שפים, וסתם אנשים שאוהבים לבשל! במחלקה הזו אפשר לקנות עטים ובלי כתיבה שכותבים מעצמם בדיוק את המאכל אותו הכי מתאים לך לאכול ברגע זה! למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: הרבה מאוד אנשים אוהבים לבשל, אבל לפעמים אין רעיון למה להכין! כאן מגיעה מחלקת הכפות, שנותנת לך בדיוק את הדבר אותו הכי מתחשק לך ברגע זה, וכך אתה יכול להנות מארוחה טעימה במיוחד! איך היא תהיה מעוצבת: בכניסה למחלקת הכפות, מוצבים סירים גדולים עם תבשילים אמיתיים, אשר מהם מעניקים לכל אדם הנכנס למחלקה (כי אוכל זה תמיד טוב כמובן). כאשר ממשיכים הלאה נשמעת מנגינה נעימה הנוצרת מאלפי כלי אוכל המקיפים קרוב לתקרה ומקישים זה בזה בהרמוניה. על המדפים, המסודרים בצורת ירקות כמובן, ישנם את העטים המיוחדים שלנו, שהם, נראים בצורת כפות! הפרסומת של המחלקה (לא חובה): רעב? לא יודע מה לאכול? בשביל זה אנחנו כאן! מחלקת הכפות לשירותכם, רק אונייה ליחידה! -------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 15:05 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: יעל, הרמיוני445
המחלקה שפתחתי + למי היא מיועדת: מחלקת בעלי חיים, לבעלי חיים שרוצים ללמוד לכתוב. למה חשוב שתהיה מחלקה כזאת: אם בעלי חיים ידעו לכתוב הם יוכלו לכתוב דברים לאנשים, להביע את דעתם ולהציע הצעות. איך היא תהיה מעוצבת: כל המדפים יהיו מכוסים בפרווה כמו של החיה שנכנסת- לזברה החנות תראה שחורה ולבנה, לנמר הכל יהיה מנומר ולג'ירפה מדפים עם כתמים חומים. העטים יהיו בתוך כלי מים של בע''מ ולמחלקה יהיה ריח של אוכל כלבים. הפרסומת של המחלקה (לא חובה): נמאס לכם להיות פרוותיים אבל טיפשים? בואו עכשיו למחלקת "העטים של בעלי חיים"! הערות/הארות/מחלקת מוגלגים!: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |