![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (4) 1 [2] 3 4 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 10:12 AM
|
||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבעיה היא שאת מסתכלת כאן רק על הכישרון של פרסי ומתעלמת לגמרי מהעובדה שאנבת' היא לוחמת מוכשרת (אולי אפילו יותר מפרסי) שהתאמנה ברציפות בערך מגיל שבע. במקרה הזה - לניסיון כן יש יתרון. במיוחד כשהיא מתאמנת בסכין במחנה שכמעט כל חצוי שני משתמש בו בחרב, זה אומר שהיא התאמנה גם בלחימה מול חרב. למה פרסי הוא זה שחושב תמיד על תכניות ספונטניות? כי הספר מסופר מנקודת המבט של פרסי. את לא יודעת מה עובר במוח של אנבת' באותו הזמן, ואולי היא חשבה על מאה אלף תכניות, אבל פרסי פשוט היה מהיר יותר לבצע. בני אתנה הם אסטרטגיים מצויינים בלי קשר אם זה ספונטני או לא. להגיד שפרסי הוא אסטרטג טוב יותר זה כמו להגיד שאנבת' היא שחיינית טובה יותר. זה שפרסי מהיר עם החרב לא אומר שזה לא נשק מגושם לעומת סכין. גם אנבת' מהירה, וכל עוד היא תתפוס את ההובלה בהתחלה אין שום סיבה שהיא לא תוכל לנצח. חוץ מזה, הדוגמה עם הקרב מול לוק היא לא דוגמה טובה בגלל שאנחנו מדברים כאן על לוק. העולם יקרוס לפני שאנבת' תפגע בו (ואותו דבר הפוך, דרך אגב, אז אם זה לא היה קרונוס שהניף עליה את החרב אז זה עוד יותר לא דוגמה כי לוק לא יתקוף בשביל לפגוע). -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 10:31 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגבי התוכניות הספונטניות. זה בדיוק העניין, זה לא עוזר זה שהיא חשבה על מאה אלף תוכניות, אם פרסי מצליח לבצע אותם יותר מהר ממנה. זה העניין בלחימה בחרב, להיות מהירים.
ולגבי האסטרטגיות קשורות לאתנה, כבר הסברתי את זה, ואני אסביר שוב. אני חושבת שהאסטרטגיות שקשורות לאתנה זה אסטרטגיות של קרב שלם, בין קבוצה לקבוצה, דבר גדול של מלחמה שלמה. כאן, היא יודעת לתכנן אסטרטגיות מצויינות, שבהחלט אני לא אומרת שפרסי יכול לנצח אותה בהם. רואים את זה באמת בתפוס את הדגל, שהיא ניצחה אותו. אבל לגבי קרב של אחד על אחד, זה כבר משהו אחר, זה עניין של מיומנות ומהירות, ולדעתי, למרות שלאנבת' יש את זה, לפרסי יש את זה בצורה יותר טובה. זה חלק מההגדרה של להיות לוחם חרב טוב. אולי פשוט זה לא ממש נקרא אסטרטגיות, אפשר יותר לקרוא לזה, תכסיסים, מציאת נקודת תורפה, כי זה לא תכנון מראש, זה משהו אחר לגמרי. ונכון, באמת אנבת' התאמנה מגיל שבע, וכנראה נלחמה נגד לוחמים של החרב, אבל מי אמר שהיא תמיד ניצחה? אף פעם זה לא כתוב שום דבר לגבי זה. רק משתמע שהיא כנראה מאד טובה בסכין, אבל לבד, לא לעומת חרב. והוא ממש טוב בחרב, כמו שאמרתי כמה פעמים, הוא ממש טבעי עם החרב, הוא לוחם החרב הכי טוב 300 שנה, אז בשביל לנצח אותו צריכים להיות ממש ממש מיומנים. אני לא אומרת שזה יהיה לו קל לנצח אותה, זה יהיה קרב טוב, וזה לא יהיה לו כל כך פשוט, כי היא באמת טובה עם הסכין, אבל אני עדיין חושבת שפרסי ינצח. ולגבי העניין של המגושמות, אני עדיין חושבת שהוא הרבה יותר מהיר ממנה. כמו שאמרתי, בעניין עם ארכנה, היא לא ראתה אותו מזיז את החרב, מרוב שזה היה מהיר. היא בכלל לא הצליחה לחשוב כל כך מהר כמוהו (או שזה היה רק אינסטינקטים, אבל עדיין), ולכן אני לא חושבת שהיא תוכל לנצל את היתרון הזה. זה גם לא יעזור לה זה שהסכין יותר קל (ואולי פחות מגושם, אבל אני עדיין חושבת שזה לא הגיוני להגיד על חרב "מגושם" בהקשר של פרסי), כי כבר אמרת בעצמך שהיא צריכה להתקרב בשביל להילחם נגדו, וזה הרבה יותר מסוכן, כך שזה עוד יותר נותן לו יתרון עליה. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 11:12 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראי, זה שהיא לא ראתה את החרב זזה לא אומר בהכרח שפרסי מהיר יותר ממנה. יכול להיות שהיא גם לא רואה את עצמה זזה, ובמקרה הזה היא לא הייתה מוכנה שזה יקרה אז ברור שהיא לא שמה לב.
בקטע של אסטרטגיות - בני אתנה טובים בכל סוג של אסטרטגיה, גם אחת ספונטנית. זה פשוט איך שזה. אף אחד לא יכול על אסטרטגיות של בני אתנה. עכשיו כשפרסי נמצא באותה הקבוצה עם אנבת' אז זה כן משנה מי מבצע ראשון, אבל זה לא ככה כשהם אחד מול השני. באסטרטגיות של אנבת' כנראה יהיה משהו שאין באסטרטגיות של פרסי, וזה הידיעה מה היריב עומד לעשות. פרסי הוא ספונטני מדי. הוא לא יודע איך היריב נלחם ולכן לא תמיד האסטרטגיה שלו תעבוד, לעומת אנבת' שגם אם לוקח לה קצת יותר זמן לבצע, לפחות היא יכולה להשתמש בתנועות של היריב נגדוץ. בקשר לזה שלא אמרו שהיא תמיד ניצחה ובלה בלה בלה - לא אמרו שגם פרסי תמיד ניצח. הוא לגמרי יכול להפסיד. אם את עומדת לדבר רק על זה שאמרו שפרסי הוא לוחם החרב הכי טוב ובלה בלה בלה אז למה בכלל פתחת את הדיון? לא כתבו שום דבר על אנבת', ולכן זה אומר שיש סיכוי מאוד גדול שהיא כן טובה עם סכין וכן תוכל לנצח את פרסי בקרב דווקא בגלל שהיא התאמנה מאז שהייתה ילדה קטנה, לעומת פרסי שהניף חרב בפעם הראשונה בגיל 12, וגם כאילו... מי שגידל אותה היה אומן החרב הכי טוב במחנה??? היא בטוח למדה ממנו דבר או שניים על לחימה בחרב, ובכך גם איך להילחם במישהו שנלחם בחרב??? לוק הוא פשוט משתנה כל כך גדול במשוואה הזאת ואי אפשר להתעלם מהעובדה שלפני שהוא אימן את פרסי הוא אימן את אנבת', מה שאומר שאנבת' מכירה את הטכניקות של פרסי כי אלו אותן טכניקות כמו הטכניקות של לוק. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 11:56 AM
|
||
שמעי, מה שאני רואה פה זה שאת מסתמכת על העניין שבני אתנה הכי טובים באסטרטגיה, לא משנה באיזה סוג, ולכן גם אנבת' חייבת להיות כזאת. אבל העניין הוא שאין שום רמז בספרים על העניין הזה, בספרים עצמם אין שום הוכחה לכך שאנבת' טובה באסטרטגיה של קרב אחד על אחד, והיא משתמשת בתנועות של היריב נגדו.
אמנם, כן, זה ברור לכולם שביתן אתנה ימציא את האסטרטגיות בתפוס את הדגל, ובמיוחד אנבת', אבל לא רואים שהם יותר טובים בשיעור לחימה בחרב, או סתם בלהילחם בדוקרב. אף פעם לא רואים שאנשים מפחדים יותר להילחם נגד בני אתנה בקרב אחד על אחד, כי הם כל כך טובים בזה. את אומרת שזה בגלל שהכל מנקודת מבט של פרסי, ונכון, פרסי הוא בנקודת המבט של חמשת הספרים הראשונים, ולכן אנחנו יודעים יותר על פרסי, אבל מה לעשות, ועד שלא יראו לי דבר אחר, ההנחה שלי צריכה להיות שזה לא נכון. חוץ מזה, בגיבורי האולימפוס יש את נקודת המבט שלה, ודווקא לא רואים שהיא משתמשת בדבר כזה. למשל עם ארכנה, היא משתמשת דווקא באסטרטגיה של לדבר איתה בשביל לנצח אותה. זה סוג האסטרטגיות שבני אתנה טובים בהם, לא המיומנות של הלחימה. אף פעם לא רואים שאנבת' משתמשת בתנועות של היריב נגדו, זה אף פעם לא מוזכר בספרים. אבל דווקא על פרסי אנחנו יכולים לראות שהוא המון משתמש באסטרטגיה הזאת שייחסת לאנבת'. זה בעצם מה שהוא תמיד עושה, מוצא את נקודת התורפה של היריב, מוצא איך בדיוק הוא נלחם, ומנצל את זה בשביל לנצח. כבר הבאתי המון דוגמאות של זה אז אני לא אחזור עליהם. נכון שהוא משתמש המון באינסטינקטים שלו, ובמיומנות של השימוש בחרב, אבל בלי התכסיסים האלה, הוא לא היה יכול לנצח הרבה מאלה שהוא ניצח אותם. את מתלוננת על זה שאני תמיד אומרת שהוא לוחם החרב הטוב מזה 300 שנה. העניין הוא שזה לא רק אומר שהוא טוב יותר מכולם, אלא שזה מראה את ההפרש בינו לבין כל השאר, כבר 300 שנים, שזה הרבה מאד, אנשים לא היו טובים יותר ממנו. לעומת זאת, אולי אנבת' טובה מאד בסכין, אבל אף פעם לא אמרו שאנבת' היא לוחמת הסכין הטובה ביותר זה 300 שנה או משהו כזה. חוץ מזה, עם העניין של לוק, הוא לוחם חרב ממש טוב, חרב ולא סכין. נכון, אמנם הוא יכול ללמד אותה כמה אסטרטגיות וכל מיני מיומנויות ושימושים בסכין, אבל בעיקר היא צריכה ללמד את עצמה, וללמוד מאנשים אחרים, זה מסתמך על היכולות והחכמה שלה. ולכן, לא עוזר כמה שהיא מכירה את לוק, ולוק באמת טוב, כי היא יכלה ללמוד ממנו רק באופן תיאורטי, ולא הרבה יותר. גם כל התמיכה שאת טוענת, זה שאת אומרת משהו, ואז מזה את מסתמכת שהיא חייבת להיות טובה, והיא חייבת לנצח אותו, אבל בפועל לא רואים שום דבר כזה, זה הכל הוכחות נסיבתיות. נכון שגם לא רואים שממש פרסי נלחם באנבת' והוא מנצח, אבל רואים שהוא משתמש בצורת הלוחמה של היריב נגדו, לעומת אנבת' שלא רואים שום דבר כזה, אז עד שלא רואים הוכחה בפועל, אנחנו לא יכולים להניח את זה. האמת היא, לא נראה לי שאת תשתכנעי מזה. כי לדעתי את פשוט אוהבת את אנבת' מדי, ואת חושבת שאם אנבת' חכמה היא יכולה לנצח את כולם. וזה דבר שהרבה אנשים מניחים (וזה נורא מעצבן אותי, כי אני אוהבת יותר את פרסי, אנבת' הייתה נורא מעצבנת בספרים הראשונים), אבל לדעתי את פשוט מוטה, ואני אמנם מודה שאני גם מוטה, אבל מה שאני אומרת זה שלי יש יותר הוכחות, אז יותר סביר שאני צודקת. והאמת היא, אני מודה, שלא משנה מה את תגידי, את גם לא תשכנעי אותי, מצטערת. נ"ב: זה מצחיק איך שכל הדיון הזה הפך לדיון על הלחימה בחרב של פרסי, כשבאופן מקורי בכלל בהתחלה רציתי לדבר רק על העניין שאנשים חושבים שהוא טיפש, וזה ממש עיצבן אותי... אז אם את אומרת שם: למה בכלל פתחתי את הדיון הזה אם זה כל מה שרציתי להגיד, אז בעצם באמת זו לא הייתה הכוונה המקורית שלי, אז אל תתלונני יותר מדי... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 12:38 PM
|
||
מצחיק אותי שאת חושבת שאני לאהוב את אנבת' כי אני לא לסבול אותה. זה פשוט דברים שאי אפשר להכחיש. בני אתנה טובים בכל סוגי האסטרטגיות, וזה קאנון. והדוגמה עם ארכנה היא לא דוגמה טובה כי אם זה היה פרסי במקום אנבת' לא נראה לי שגם הוא היה טיפש מספיק לנסות להילחם בה ישר במקום לנסות לדבר איתה, אפילו שאת אומרת שזה בדיוק מה שהוא עושה.
כנראה לא הבנת את מה שאמרתי עם לוק. לא אמרתי שלוק לימד את אנבת' להילחם, אמרתי שבגלל שהיא מכירה את לוק היא כנראה מכירה את הטכניקות של לוק, וצר לי לבשר לך אבל פרסי משתמש בדיוק באותן הטכניקות. לוק היה זה שלימד את פרסי להילחם בחרב וטכניקות בשימוש בחרב. ברגע שאנבת' יודעת את הטכניקות של לוק היא יודעת את הטכניקות של פרסי, וזה משהו שאי אפשר להגיד על פרסי שהוא יודע את הטכניקות של אנבת'. חוץ מזה, בבקשה אל תניחי סתם ככה שאני לאהוב את אנבת'. זה עיצבן אותי ממש כשאמרת את זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 13:03 PM
|
||
קודם כל, סליחה, אני מצטערת שהנחתי שאת אוהבת את אנבת', לא התכוונתי להעליב אותך, זה פשוט שראיתי כל כך הרבה אנשים שככה חושבים, אז חשבתי שגם את ככה, ואני שמחה שאת לא (אבל האמת היא, אני לא כל כך שונאת את אנבת', אני רק שונאת את זה שאוהבים כל כך את אנבת' שחושבים שהיא יותר טובה מכולם).
לא נראה לי שיש טעם להתווכח עוד על העניין של בני אתנה, כי אני לא אשכנע אותך, וגם את לא תשכנעי אותי. אבל רק אני רוצה לציין, שלדעתי זה לא קאנון, כי זה לא כתוב במפורש אף פעם, מה שכן כתוב במפורש זה העניין של המלחמה ותפוס את הדגל, לא קרב אחד על אחד. אז את לא יכולה להגיד שזה קאנון, אלא רק דעתך, המסתמכת על נתונים בספר, אבל זה אף פעם לא מפורש ממש. אני כבר אמרתי את דעתי, ולא נראה לי יעזור להתווכח עוד. ולגבי לוק, אוקיי, הבנתי. אבל לדעתי עדיין זה לא גורם לכך שהיא תנצח אותו. קודם כל, לא בטוח שהוא ילמד אותה את כל הטכניקות שהוא לימד את פרסי, כי היא משתמשת בסכין, ולא בחרב, אז זה לא יעזור לה הרבה, אבל בסדר, את יכולה לא להסכים איתי בעניין הזה. חוץ מזה, גם עצם זה שהיא יודעת תיאורטית את הטכניקות שפרסי יודע לעשות, זה לא אומר שהיא יודעת גם לסכל אותם בפועל, במיוחד לא עם סכין. בנוסף לכך, לדעתי לא כל המיומנות של פרסי, רק עובדת על הטכניקות שלוק לימד אותו. הוא אמנם באמת הסתמך על זה הרבה, והשתמש בזה, אבל הוא למד גם טכניקות חדשות מעצמו. יש לו כל כך הרבה נסיון בלחימה עם חרב, שלגמרי הגיוני שהוא פיתח בעצמו כמה טכניקות משלו. גם אפילו יכול להיות שאחרי רומא, הוא למד טכניקות של רומאים, אז עוד יותר היא לא מכירה את זה, ולא תצליח להילחם נגדו. בנוסף לכך, גם לא כל העניין הוא של טכניקות בלבד, זה גם כל התכסיסים, שכל פעם זה בהתאם לקרב עצמו, שכמו שאמרתי שהוא מוצא נקודת תורפה ומנצל אותה, וזה היא לא יכולה לדעת על פי לוק. אגב, אני רוצה להוסיף משהו: האמת היא, שזה לא כל כך נורא לי שאת חושבת שאנבת' יכולה לנצח את פרסי עם סכין. אם היית אומרת שהיא יכולה לנצח אותו בחרב - באמת הייתי יותר מתעצבנת, אם היית אומרת שהוא טיפש - זה עוד יותר נורא, ואם היית אומרת שהוא יהיר - זה באמת היה הכי נורא. על זה בעצם בא הדיון שלי. אבל בפועל, אני מודעת לכך, שלא כתוב בספרים שום דבר ממש על העניין של דוקרב בין אנבת' לפרסי, לכן יכול להיות דעה כזאת כמוך, והיא לגיטימית, אבל אני רק אומרת את דעתי, שהיא אחרת. במיוחד מעצבן אותי שיש הרבה פעמים שכותבים שהיא מנצחת אותו בקלות, וזה באמת לא יכול להיות נכון, ועל זה אני באמת באה הכי להתווכח, כי מה שאני אומרת פה שהוא באמת ממש טוב וחכם, וצריך מאד להתחשב בזה. אני גם רוצה להגיד, שכל מה שכתבתי בדיון, היא באמת פשוט הדעה שלי שרציתי להגיד אותה, אין לי שום דבר אישי נגדך, ואני לא מנסה להעליב או לפגוע. אז סליחה אם זה נראה ככה. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 13:07 PM
|
||
פרסי די כאילו... מסתמך לגמרי על לוק בקטע של לחימה בחרב. לוק לימד אותו את הבסיס, ואז פרסי היה חייב ללמוד את השיטות שלו בשביל לנצח אותו בחרב. ובלי כאילו להעליב או משהו, אבל פרסי לא ממש השתפר בחרב במהלך גיבורי האולימפוס, אז מבחינה כלשהי פרסי מסתמך רק על היכולות של לוק.
עכשיו אני לא להגיד שאנבת׳ תנצח בקלות. ממש לא. אני רק להגיד שיש סיכוי שהיא כן תנצח את פרסי, וזה באמת חשיבה אסטרטגית שהיא קאנון וריק עצמו אישר את זה. אז כן, יש סיכוי יותר גבוה באנבת׳ תנצח (לפחות לדעתי) מאשר פרסי, גם אם זה רק באחוז אחד. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 13:29 PM
|
||
קודם כל, בקשר לחשיבה האסטרטגית. אני לא אומרת שאין לה אסטרטגיה, וברור שריק מסכים שיש לה חשיבה אסטרטגית, זה הרי העניין של אתנה. פשוט השאלה היא למה אנחנו קוראים ואיך אנחנו מגדירים חשיבה אסטרטגית. לדעתי חשיבה אסטרטגית זה יותר באופן כללי על כל מערך הלחימה, ולא כל מה שעושים באמצע קרב. מה שפרסי עושה באמצע דוקרב זה יותר תכסיסים לדעתי, לא ממש "אסטרטגיה". אסטרטגיה זה לדעתי כמו המשחק סטרטגו אם את מכירה (על שם זה בעצם המשחק נקרא), שמעמידים את החיילים בצורה מאד מסוימת, שנותנים לכל אחד את התפקיד שלו, וכל הדברים האלה של המלחמה באופן כללי. אז לדעתי בכל מקרה זה עדיין לא קאנון שהיא מנצחת בקרב אחד על אחד, זה משהו שונה לגמרי.
ולגבי זה שהוא לא השתפר בגיבורי האולימפוס - למה את חושבת ככה? דווקא זה נראה שהוא כן השתפר, אחרי שהיה עם לופה והכל, הוא נהיה כזה יותר קשוח, וגם נראה לי שכתוב במפורש שהוא למד לשפר עוד יותר את הלחימה בחרב שלו, או משהו דומה. וגם סתם ככה באופן הגיוני, זה הכי הגיוני שהוא הכי השתפר. כל הזמן הזה עבר והוא לא השתפר בכלל? זה לא הגיוני.אז אם אין הוכחה לצד השני, לא נראה לי הגיוני לחשוב אחרת. גם חוץ מזה, כבר לפני גיבורי האולימפוס היה לו המון נסיון בלחימה, אז לא הגיוני שכל הזמן הזה הוא רק משתמש במה שהוא למד בהתחלה עם לוק, הוא בטוח (לדעתי) שיפר את זה איכשהו יותר מעצמו... בכל מקרה, אני שמחה שאת לא חושבת שהיא יכולה לנצח בקלות. וגם אני לא חושבת שהוא יכול לנצח אותה בקלות. אפילו יכול להיות שבקרבות בודדים היא יכולה לנצח אותו, אבל באופן כללי, אני חושבת שהוא יותר מנצח אותה, והוא יותר טוב ממנה. [אגב, ראית איך שבעצם שנינו קצת נכנענו אחד לשני, שנינו יותר עידנו את הדעות שלנו... למרות שבאמת חשבתי את זה מראש, אבל בשביל להתווכח...] -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 13:55 PM
|
||
בחשיבה אסטרטגית התכוונתי בזמן קרב אבל אוקיי.
בקשר ללחימה - אפשר לראות שהוא משתמש בדיוק באותם מהלכים. זה שהוא קשוח יותר לא אומר שהמהלכים שלו הם לא אותם מהלכים ולא כאילו... מסתמכים ברובם על לוק. כמו שהסברתי, לימוד הבסיס מלוק לא היה הדבר היחיד שפרסי הסתמך עליו. הוא הסתמך על הטכניקות שלו בשביל שהוא יוכל להילחם בו - מכאן נובע בכל הסדרה הראשונה היה לו רק מורה אחד לחרב, וקוראים לו לוק קסטלאן. דרך אגב לוק היה המורה היחיד שלו כי הוא לא למד משהו חדש בסדרה השניה. ומההתחלה חשבתי שהיא תנצח לא בקלות אבל כן תנצח, זה לא שעידנתי את זה :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 14:32 PM
|
||
בסדר, כנראה לוק היה המורה היחיד שלו. אבל זה לא גורם לכך שהוא לא יכול ללמוד ממה שהוא רואה שאנשים אחרים עושים, במיוחד נגיד ברומאים, שהם עושים דברים אחרים לגמרי. חוץ מזה, גם אם באמת אין לו טכניקות חדשות, והכל מסתמך על טכניקות של לוק, הוא גם עושה כל הזמן דברים בהתאם לקרב עצמו, לנקודות התורפה הספציפיות של היריב. פרסי הוא בלתי צפוי, זה אחד התכונות החזקות שלו, אז יהיה לאנבת' מאד קשה להתמודד עם זה.
חוץ מזה, גם אם אנבת' יודעת את כל הטכניקות שלו, על פי לוק, זה לא אומר שהיא גם תוכל להתמודד נגדם. לדוגמא אנחנו רואים שאפילו בספר הראשון פרסי ממש משתמש נגד לוק עם הטכניקה של פריקת הנשק. ברור שלוק מכיר את הטכניקה הזאת - הרי הוא לימד אותה. אבל העניין הוא שזה קשה מאד להתגונן נגדה, לכן הוא לא הצליח. גם הוא לא ראה את זה בא, אז הוא לא הצליח להתמודד נגד זה. אמנם אנבת' יותר חכמה, וכאילו יכולה יותר לצפות מראש את המהלכים, אבל העניין הוא שפרסי הוא בלתי צפוי, אז קשה לתכנן נגדו... בקיצור, מה שנראה לי פה, שאני מאד חוזרת על דברים שכבר כתבתי קודם, אז לא נראה לי שזה יעזור הרבה להתווכח... [נראה לי אם את עונה לי בפעם הבאה, אני אסיים את הדיון שם, כי זה לא ממש מתקדם לשום מקום. אני די מרוצה לאן שזה הגיע, האמת היא שדי השגתי את מטרתי, אז זה מספיק לי]. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 14:56 PM
|
||
אממ לא השגת את המטרה שלך כי עדיין לא שכנעת אותי :0
חוץ מזה גם אני לא השגתי את המטרה שלי ולכן אני אמשיך. זה נכון שהיא לא בהכרח תוכל להתגונן, אבל היא כן תדע למה לצפות. ברגע שהיא מכירה את התרגילים שלו ויודעת בערך מה דרך החשיבה שלו, היא יכולה לצפות בערך לאיזה תרגיל להתכונן, וגם אם היא תטעה או לא תצליח להתגונן, זה עדיין יותר ממה שיש לפרסי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:12 PM
|
||
אני דווקא כן השגתי את מטרתי. המטרה שלי הייתה להגיד כל מה שאני חושבת על העניין, ולהראות שבהחלט יש מצב שאני צודקת. אני פשוט יודעת שאת לא תשתכנעי לעולם, אז אני לא מנסה יותר מזה, ואגב, גם את לא יכולה לשכנע אותי, אז אם זו המטרה שלך, באמת כדאי לך שתוותרי עליה ותתייאשי ממנה כבר עכשיו. אני יכולה להיות מאד עקשנית, ואני מאד בטוחה במה שאני אומרת, אז גם אם אני לא ממש יודעת מה להגיד בתגובה למה שאת אומרת, זה לא אומר שאני משתכנעת, זה פשוט שאני לא יודעת לבטא את מה שאני חושבת...
אוקיי, כל מה שאמרת, אבל עדיין אני חושבת שהוא יותר מדי בלתי צפוי בשביל לצפות ממש מה הוא יעשה. וחוץ מזה, גם בהתחשב בכל הטיעונים שאמרתי קודם, אני חושבת שלפרסי יש יותר סיכויים לאנבת' (חוץ מזה שכמו שאמרתי לא בטוח שהיא מכירה את כל הטכניקות, וגם הוא יודע כמה טכניקות שלה כמובן, עם כל זה שהוא תמיד נלחם איתה, אז זה די משתווה). ובאמת אין לי כוח להגיד את כולם שוב. עכשיו אני אהיה החלטית יותר, ובאמת אפסיק להתדיין על העניין, כי באמת אמרתי את כל מה שיש לי להגיד, וגם את די אמרת את כל מה שיש לך מה להגיד (הרי את די חזרת על דברים שאמרת קודם, וגם אני). אז אין פה מה עוד להתווכח, כי אף אחת מאיתנו לא תשכנע את השנייה. ואגב, זה שבכלל המשכתי בכלל לענות, זה רק בגלל שאחותי כאן לידי, כל הזמן אומרת טענות נגד, והיא רוצה שאני אכתוב את זה בשבילה... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:15 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אממ לא נכנסתי לכאן יום ואני כבר רואה מלא הודעות חדשות אז אני אגיב כרגע רק לזה: אמנם פרסי לא השתפר בחרב בגיבורי האולימפוס אבל לאנבת' אין בכלל כשרונות בחרב (אולי כן, אבל בסדרה לא מוזכרים) חוץ מזה, אתם מדברים כאן על קרב שזה לא רק חרב על חרב נכון? אז פרסי לא מסתמך רק על מה שלוק לימד אותו כי גם הוא למד לבד בזמן המלחמה במפלצות אבל מה שבעיקר רציתי לציין זה שפרסי נלחם לא רק עם חרב, אל תשכח/י שפרסי נלחם גם בעזרת המים, ואפילו הביס בעזרת המים טיטאן. אני לא אומר שלאנבת' אין סיכוי נגדו, באמת יש לה סיכוי ולא קטן, אבל אני לא חושב שיש דרך שהיא יכולה לנצח את פרסי. כמו שכתבתי בהודעה אחרת, ריק לא מסתיר שפרסי הוא הכוח ואנבת' היא המוח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:21 PM
|
||
יובל - אני כבר הסברתי את מה שכתבתי שם ולכן אני לא אתייחס אפילו. רק שתדע שבקרב אחד על אחד כזה לא משתמשים בכוחות, רק בנשקים.
תאמיני לי שאת לא יודעת כמה אני עקשנ/ית. פרסי לא יודע הרבה על המהלכים של אנבת'. אם הוא כן יודע - תני לי לפחות שלוש מהלכים שאנבת' עושה עם הסכין, שפרסי מספר עליהם מנקודת המבט שלו. אם את לא תמצאי כאלו, זאת הוכחה שאני לצדוק. עכשיו כמו שאמרתי, זה כנראה יהיה לא צפוי, אבל כן יהיה לה מושג קלוש מה יכול לקרות. כן יהיה לה מושג קלוש מה המהלך שהוא עושה ואיך הוא אמור להסתיים. ולכן, כן, זה נותן לה יתרון. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:21 PM
|
||
הנה, הייתי החלטית וקיימתי את מה שאני אמרתי. זה לא יעזור מה שתגידי, כי אני לא אשתכנע, ואת עדיין חוזרת על אותו טיעון. אני עדיין חושבת שיש לו יתרון, וזה לא משנה, במיוחד עם כל הטיעונים שאמרתי לפני כן, אז זה לא יעזור ואני עדיין חושבת שפרסי מנצח את אנבת'. אבל את עדיין תחשבי אחרת. מה לעשות.
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (4) 1 [2] 3 4 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |