![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:23 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח צודקת אני עדיין הצלחתי לסתור את כל מה שאמרת אז מי החליט שאת צודקת? במקום לפרוש מהדיון עדיף להמשיך כי אם תפרשי אז, כן, זה יראה שאני צדקתי כל הזמן. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:29 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי,
קודם כל אני בן, ושנית- הנה שלושת המהלכים של אנבת' עם סכין מנקודת המבט של פרסי: 1- בספר השלישי של פרסי ג'קסון, נגד המשרתים של אטלס 2- נגד המשרתים של קרונוס, בחמישי 3- בטרטרוס, כשהם היו ליד שערי המוות, היה כתוב שהיא ופרסי נלחמו שם במפלצות. אם את/ה רוצה ציטוטים רק תבקש/י --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:31 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לבקש ציטוטים. קדימה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא סתרת כל מה שאמרתי, זה פשוט דברים שאני חושבת משהו אחד, ואת חושבת משהו אחר, ופשוט אין לגמרי הוכחות לכאן או לכאן, אז אין מה להתווכח יותר. גם יש דברים שהפסקת להתדיין עליהם - לא אני.
ואגב, זה גם היה בצחוק, אז נא לא להתייחס אל זה יותר מדי ברצינות... אבל כמובן שאני חושבת שאני צודקת. ואם את כל כך רוצה, הנה אני ממשיכה. העניין עם זה שלא מוצאים שום דבר על מה שפרסי יודע על אנבת', זה פשוט בגלל שזה לא רלוונטי. למה שהוא יגיד לנו משהו על זה, אם הוא לא נלחם בה? זה פשוט דברים שהוא יודע בלי קשר, לא מספרים כל פרט. גם המהלכים של עצמו בחרב, לא מספרים על זה כמעט בכלל, חוץ מהעניין של פריקת הנשק, כי זה היה ממש מדהים שהוא הצליח לפרוק את הנשק מלוק, וזה הכל. אז למה שיגידו לנו על אנבת'? וטוב, בעניין של החלק השני, אני עדיין חושבת אותו הדבר, פשוט לא נראה לי שיש מה להגיד עוד על זה. את חושבת שהיא יכולה לצפות מהלכים, אני חושבת שפחות, זהו. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:38 PM
|
||||
למה שיגידו לנו? כי הוא רואה את אנבת' נלחמת לידו, למה שהוא לא יגיד לנו מה היא עושה? אף אחד לא יכתוב "אנבת' נלחמה", אם כבר יתארו איך היא נלחמת. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:46 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוב הפעמים מה שקורה הוא שאנבת' לוקחת את כובע ההיעלמות שלה ופשוט דוקרת את המפלצת, מה יש להגיד יותר מזה. חוץ מזה, את אומרת שצריכים לתאר מה אנבת' עשתה במהלך הקרב, אבל העניין הוא שכשאנבת' נלחמת, גם פרסי נלחם, אז ברור שהוא יתאר את המהלכים של עצמו, ולא המהלכים של אנבת'. זה קודם יותר, כי זו נקודת המבט שלו. הוא עסוק בקרב שלו, אז אין סיבה שהוא פתאום יגיד מה מישהו אחר עושה. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:54 PM
|
||||||||
דבר ראשון, זה ממש לא נכון. רוב הזמן היא נלחמת בלי כובע ההיעלמות. דבר שני, מה שאת אומרת הוכיח את הטענה שלי. הוא לא מתאר את מה שהוא לא רואה, ואם הוא לא רואה את המהלכים של אנבת' כנראה הוא גם לא מכיר אותם. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 16:00 PM
|
||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת קשה למצוא מהלכים שלה עם סכין אבל השאלה היא לגבי חרב ולא לגבי סכין ובכל זאת, הנה כמה ציטוטים: עם סכין: ציטוט 1:
בית האדס- עמוד 492, שורה לפני השורה האחרונה עם אבן: ציטוט 2:
בית האדס- עמוד 220, שורה 11 מלמטה עם הגוף: ציטוט 3:
בית האדס- עמוד 224, שורה 12 מלמטה כל הציטוטים שנתנתי פה הם רק מספר אחד, יש עוד מלא. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 16:05 PM
|
||||||||||||||
מדובר כאן בקרב של חרב מול סכין. אל תתן לי ציטוט של אבן וגוף. תן לי שלושה של סכינים ואני אאמין לך. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 16:08 PM
|
||||
מדובר בקרב של חרב על חרב אם להזכיר לך:
היא שאלה או בחרב או בסתם קרב, לא בסכין. אז כן, בחרב כנראה שאנבת' לא יודעת להלחם (אני לא בטוח אבל גם אם היא יודעת פרסי יותר טוב ממנה אחרת היו מזכירים שיש לה יכולות בחרב) ואני די בטוח שסתם קרב כולל בתוכו גם אבן וגוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 16:10 PM
|
||||||
אנחנו דיברנו כבר שני עמודים שלמים על חרב מול סכין, זה כבר לא משנה מה היה כתוב בהודעה הראשית. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 16:12 PM
|
||
ואני אמרתי שלא בדיוק הסתכלתי אל כל ההודעות אלא רק על מה שתפס יותר את צומת ליבי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 16:13 PM
|
||
כן אבל אתה לא סותר כאן אף אחד עם הטענות האלו. תן לי שלושה מהלכים של אנבת' ואני אאמין לך.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 16:14 PM
|
||
נתתי לך שלושה מהלכים שלה ואחד מהם עם סכין,
את רוצה עוד? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 16:14 PM
|
||
אני רוצה שלושה עם סכין. זה מה שביקשתי מההתחלה.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |