![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 00:34 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווילי וונקה
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 02:48 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 12:54 PM
|
||
וייייייייייייייייייילי וווווווווווווווווווווווווווונקה
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 20:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
למי שלא הבין, המטרה היא לכתוב על ממתק שהייתם ממציאים:) (ככה חשבתי על זה כשכתבתי את המ"פ. למרות שגם לכתוב מה הייתם עושים אם הייתם הוא זה עובד לפי הגדרות המשחק, אופס?) ______ לו -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 20:30 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 20:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווילי וונקה
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 21:05 PM
|
||
הייתי
------------------------------------------------------------------------------- אולי לשנות את הכללים שבסוף יהיה כתוב "הייתי ממציא" במקום רק "הייתי" ואז זה יסתדר לגמרי, וגם לא יתבלבלו בין ה"הייתי" של ההתחלה, לבין ה"הייתי" של הסוף... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 23:17 PM
|
||||||||
יוצרת שוקולד שהטעם שלו משתנה לפי מצב רוח
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 09:26 AM
|
||
לו
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 12:45 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 13:33 PM
|
||||||||
ווילי וונקה
|||||||
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 14:11 PM
|
||
הייתי
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 14:45 PM
|
||
ממציאה חבילה של דובוני גומי שלא נגמרת
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 18:46 PM
|
||||||||
לו
|||||||
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 20:35 PM
|
||
הייתי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |