האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (2) [1] 2  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

🖊 מעצבי העטים || שלב שני 🖊
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:39 PM
צטט הודעה

You're still a Bitch, Thank God

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 11020
מגדר:female
משתמש מספר: 68642
חפצי המשתמש: צפה

*מכוון לכל המגדרים ^^
*גם מי שלא השתתף בשלב הקודם יכול להשתתף בשלב הזה!

מעצבי העטים
שלב 2

"המחלקות האלה מושלמות!" התמוגג העובד. "מאיפה הבאת אותם?"
"אה, זה הסוד הקטן שלי," קרץ הבוס. "אבל אל תשמח כל כך מהר. עוד לא סיימנו."
"מה? מה צריך לעשות עכשיו?"
"עכשיו?" השיב הבוס. "עכשיו אנחנו נביא את העטים."

היי משתמשים קסומים, מה שלומכם? ברוכים הבאים לשלב השני של הפעילות מעצבי העטים!

אנחנו כל כך נרגשים.

גם אני, גם אני!
אז אם אתם זוכרים, בשלב הקודם יצרתם (אני מקווה) מחלקות לחנות עטי הנוצה בהוגסמיד, השרבוטיק. כל מחלקה פנתה לקהל יעד אחר, ונהניתי כל כך לשמוע את הרעיונות שלכם, הם היו מקסימים.
אבל, השדרוג עוד לא נגמר! האמת שהיום אנחנו מגיעים לשלב הקשה באמת - שלב ייצור הסחורה.
אז כבר יש לכם מחלקות והן מעוצבות, ואולי אפילו יש להן פרסומת משלהן! אבל... מה עם המוצרים שבפנים?

מה איתם?

צריך לייצר אותם, כמובן!
וזה מה שאתם תעשו היום בשלב הזה. כן, אתם תתחילו לעצב עטים וכלי כתיבה קסומים, אבל שימו לב: הם חייבים להתאים למחלקה שלכם. כלומר, העיצובים עצמם חייבים להיות בסגנון קהל היעד של המחלקה.
אתם תצטרכו לתת לנו דוגמאות של לפחות 2 עיצובי עטים ייחודיים למחלקה שלכם. על כל עיצוב שתכתבו חוץ מהשניים חובה, תקבלו בונוס של 50 חרמשים! שווה ביותר.
אלה לא חייבים להיות רק עטי נוצה, אגב. השרבוטיק מוכרת גם דיו, דפי קלף, מעטפות... תוכלו להוסיף גם כאלה, וברור שגם הם ייחשבו לכם כבונוס.

יכול להיות שזה קצת לא ברור, אז אני אתן דוגמה. נלך על המחלקה שהמצאתי בשלב הקודם, מחלקת התלמידים המצטיינים. עיצוב אחד של עט נוצה יהיה עם נוצה של עורב, כי עורב ידוע בתור ציפור די חכמה. העט יהיה ארוך מאוד, קרוב לחצי מטר אורך, סתם כי זה נראה חנוני כזה. יהיה לו ריח קבוע של ספר ישן, כי, טוב... ספרים ישנים זה דבר מיוחד. אה, ובנוצות שלו יהיו מוחבאים מוחות שקופים קטנים, והם ירחפו באוויר כל פעם שהתלמיד שמחזיק בו יצליח לענות על שאלה.
ויהיה גם דיו שיודע לפתור לבד בעיות בשיקויים!

אז נו, מתי מתחילים?

ממש עכשיו. על השתתפות מלאה בשלב תקבלו 180 חרמשים נוצצים, וכמו שאמרתי קודם, על כל דוגמה לעיצוב שתוסיפו תקבלו תוספת של 50 חרמשים! שימו ♥ - מותר לכם לכתוב עד 3 עיצובי בונוס בלבד. עיצובים שיוספו מעבר לזה לא יקבלו את התגמול.
הטופס שלכם:

CODE
[B][COLOR=PaleVioletRed]שם + כינוי:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=LightSeaGreen]המחלקה שפתחתי בשלב הקודם:[/B][/COLOR] שם בלבד. מי שלא השתתף בשלב הקודם מוזמן לכתוב פה רעיון למחלקה חדשה.
[B][COLOR=PaleVioletRed]דוגמה לעיצוב 1 + הסבר:[/B][/COLOR] לפחות שורה וחצי
[B][COLOR=LightSeaGreen]דוגמה לעיצוב 2 + הסבר:[/B][/COLOR] לפחות שורה וחצי
[B][COLOR=PaleVioletRed]דוגמה לעיצוב נוסף + הסבר (בונוס):[/B][/COLOR] לפחות שורה וחצי על כל עיצוב
[B][COLOR=LightSeaGreen]הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות:[/B][/COLOR]

יש לכם עוד שבוע להשתתף בפעילות, עד ה-11/1 (של 2021!), כי אז אני אנעל. בהצלחה! smile.gif

--------------------

ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼
פרשתי❤️

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:58 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 7031
מגדר:
משתמש מספר: 73986

שם + כינוי: אבישג, אין לי משוג
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת עצלנים
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: , אבל: עט נוצה שיכול לבד לנוע, לפי איך שרוצים שיכתוב, בצבע שקוף, שיכול להתגלות, כדי לא "לאמץ" את העיניים וכמובן גם תיקון אוטומטי של שגיאות כתב לעצלנים שלא מקשיבים בבית ספר מוגלגים.
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר: עטי מציצה: דומה לעטי סוכר, רק שהעטים האלה אפשריים למציצה בלתי נגמרת תוך כדי כתיבה, וגם יש מיכל בתוך העט עם מיץ, שאפשר לעשות כאילו מוצצים את קצה העט ושותים מיץ. עצלנים נראה לי אוהבים לאכול תוך כדי.
דוגמה לעיצוב נוסף + הסבר (בונוס):
הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות: כתבתי הרבה דוגמאות בשלב א', לא ידעתי שעושים את זה בשלב הבא

---------
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:07 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 1628
מגדר:male
משתמש מספר: 73887

שם + כינוי: מר קוסם
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת הקונדסאים
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: עט שנראה כמו עט רגיל אבל כשכותבים איתו הוא משפריץ לתוך האף משהו שנראה כמו נזלת ירוקה ומגעילה וזה גורם למי שהשפריץ עליו העט להתקף של קיא ישר על העט
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר:הוא נראה כמו עט רגיל וכשמתחילים לכתוב איתו אז החוד יוצא וחותך את הנייר והעט מעלה אדים שגורמים למי שמחזיק אותו לפריחה חמורה בצורת אגודל מורד
דוגמה לעיצוב נוסף + הסבר (בונוס): לפחות שורה וחצי על כל עיצוב
הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות:

--------------------

---------
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:24 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

שם + כינוי: שיראל, בצד
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת קוראים
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: עט נוצה די קטן בצבעים בהירים
כדי שמי שרוצה לסמן הערות על הטקסט (כמו פרופסורים) יהיה להם נוח, ,העט נוח, קטן ולא צעקני
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר: צנצנת דיו שמתחברת לשולחנות עם מכסה מסתובב
שוב, למי שרוצה לסמן הערות על הקלף, הצנצנת מחוברת לשולחן וככה היא לא תלך לאיבוד ועם מכסה כדי שלא תישפך
דוגמה לעיצוב נוסף + הסבר (בונוס): דיו בצבעים בשביל הערות מגוונות, נגיד אם פרופסור נותן הערה על שגיאת כתיב הוא יסמן אותה בצבע אחד והערה על מרכיב לא נכון בצבע אחר.
הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות: אהבתי :)

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:53 PM
צטט הודעה

כותרת אישית חדשה או משהו כזה

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 2832
משתמש מספר: 73755

שם + כינוי: יעל, הרמיוני445
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת בעלי חיים
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: עט שמתקן את המילים- לדוגמה אם בעל החיים כתב "לכבר התוב שלי אריא" אז העט יתקן את השגיאה ל- "לחבר הטוב שלי אריה". ככה בעלי החיים ילמדו לכתוב בצורה נכונה וללא שגיאות כתיב.
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר: מעטפה שנשלחת מעצמה לבעל החיים שהיא מיועדת אליו. כי לבעלי חיים אין כתובות, אז אם קרוקשנקס ירצה לשלוח מכתב לבקביק, הוא יוכל להגיד למעטפה "תישלחי למערה של בקביק, היפוגריף", והמעטפה תשלח את עצמה לשם.
דוגמה לעיצוב נוסף + הסבר (בונוס): דיו בטעמים- דיו בטעם של האוכל האהוב על בעל החיים שכותב בו. ככה חיות יוכלו לנשנש בזמן הכתיבה את האוכל האהוב עליה.

--------------------
יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר

---------
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:07 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

שם + כינוי: רינג, רינג
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת הספורטאים.
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: העט יהיה מיוצר מעיגול כל גבי עיגול על גבי עיגול, כל שלושת העיגולים יהיו קטנים ויהיה נוח להחזיק בהם.
העיגול התחתון יהיה כדורסל, השני כדורגל והשלישי טניס, זה בגלל שהכגורים הן כדורי ספורט וזה מתאים לספורטאים.
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר: צנצנת דיו זהובה עם כנפיים, הקסת תהיה כמו כל קסת רגילה קק שמצדדיה יבצבצו שתי כנפיים דקות והיא תהיה בצבע זהב, ממש כמו הסניץ'! וסניץ' הוא בקווידיץ שזה ספורט לכן הם יאהבו את זה.
1. מחק שרץ מצד לצד, ברגע שתנסה להשיג את המחק הוא יברח למקום אחר, למה? בגלל שתצטרך להתאמץ קצת כדי להשיג אותו מה שיגרום לך לעשות קצת כושר וספורט ותהיה ספורטיבי יותר.
2. סרגל גמיש שיהיה קשה לקפל אותו אבל עם קצת מאמץ הוא יתקפל, למה? כדי לתת לספורטאים לעשת שוב קצת כושר מיד אחרי שהם מוחקים את הקו העקום שיצא להם.
3. עט שכותב במקומם אבל רק בסמן עשיית ספורט, מחברים לגוף איזה צמד שמזהה את קצב ההליכה שלך ואז אתה צריך לרוץ. ברגע שאתה עובר קצב כלשהו העט יתחיל לסכם לבד מה שהמורה כתבה ואז לא תצטרך להיות בשיעור עצמו אם תעשה קצת ספורט.
הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות: חיחיחי, יאאאאאא, עשיתי שלושה בונוסים ואולי זה יגדללללל.
לעצבן את העטיםםםםםם, אעהעהעהעה.

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:39 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1439
משתמש מספר: 74500

שם + כינוי: איילה ,לוסי124
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: שם בלבד. מי שלא השתתף בשלב הקודם מוזמן לכתוב פה רעיון למחלקה חדשה. הרעיון שלי הוא מחלקה למורים שבה יהיה דברים בשבילם
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: לפחות שורה וחצי עט אימות שיחשוף באת הבדיקה עם זה מועתק או עם מי שכתב את זה הוא התלמיד שהגיש נגד מכירת עבודות
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר: לפחות שורה וחצי עט בדיקה שפשוט מניחים אותו על גליון עבודה והוא יבדוק אותו בעצמו ללא צורך במישהו שיחזיק בו ויבדוק
עיצוב בונוס1: עט מחליף צבעים כדי שתוכל בלי צורך בהחלפת דיו לכתוב דברים בצבעים שונים כמו מכתבים וציונים והכל
עיצוב בונוס2: עט הערכה עט זה נועד לכתיבת התעודות והוא לפי הציונים של התלמיד לאורך הלימודים יחשב לו ממוצע ויכתוב הערכה המתאימה לתלמיד
הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות: הפעילות הראשונה שלי בפורטלל

--------------------

[COLOR=blue]תשלחו לי ינשופים משעמם לי
[COLOR=DarkBlue]אבל עם אני לא מגיבה זה אומר שאני במשהו אחר לא לנדנד

---------
פורסם ב: Jan 5 2021, 11:24 AM
צטט הודעה

ההאלהה בפנינו

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית מערכת הפאנפיקים
חרמשים: 10768
משתמש מספר: 61382

שם + כינוי: רוני, חולמני
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת המפונפנים
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: עט הטווס הלבן- מפונפנים אוהבים לכתוב בטוב והמהודר ביותר, כדי להרשים את הסובבים אותם ממש כטווסים. הנוצות לעטים מדגם זה נלקחו מטווסים לבנים נקיים ומפונקים במיוחד, שאין נוצה אחת שאינה לבנה על גופם.
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר: קסת דיו זהב- קסת דיו יפהפייה, שנראית ממש כיהלום גדול, ובתוכה לא פחות ולא יותר מאשר זהב טהור לכתוב בו, שמשומר במצב צבירה נוזלי באמצעות קסמים. כמובן, הקסת הזו יקרה במיוחד, אבל זה שווה את התוצאה שהיא אותיות של יופי על גבי קלף.
1.מחק לדיו זהב- דיו מיוחדת דורשת מחק מיוחד שימחק את עקבותיה, והמחק הקסום הזה עושה את העבודה, ואף מחזיר את הדיו שהוא מוחק אל הקסת. למי שלא נאה לו לטבול את עטו בדיו זהב משומש, יש גם גרסה שמעבירה את הדיו המחוק אל קסת ריקה מיועדת, שכשהיא מתמלאת ממחיקות אפשר לזרוק אותה אל לב הכיתה ולראות את כל התלמידים העניים רבים עליה.
2.קלף מעור חיית פלא- גיליונות קלף המיוצרים במיוחד מעורן של חיות קסומות, מה שמביא יתרונות של תכונות קסומות כמו אריכות ימים. מחירים משתנים לפי נדירות החיה, אם כי יש חיות קסומות שאסור לצוד כדי להשתמש בעורן.
3. עט הטווס הכחול- קצת יצא מהאפנה המפונפנת, אך עדיין זמינות נוצות כחולות ומסולסלות של טווסים צבעוניים למי שחפץ בהן. מתאפיינות באורכן ובעיצוב העין הירוק-שחור שבליבן. כמו נוצות הטווס הלבן, הן לא נוחות לכתיבה אך אף מפונפן לא יודה בזה.
הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות: לא עשיתי את השלב הקודם.

--------------------

סאחים וחננות חייבים למות
(אופס אני שניהם)

פרק חדש!
בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא!

אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה.

---------
פורסם ב: Jan 5 2021, 12:01 PM
צטט הודעה

חיייייזרים זה מצחייייייייייק

פרטי משתמש
חרמשים: 12
משתמש מספר: 72533

שם + כינוי: חנה, Mowgli the frog
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת סופרים
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: עט נוצה שכותב לפי הדיבור- סופרים כמובן, צריכים לכתוב המון, ולכן יכולות לכאוב להם הידיים במהירות. לכן ניצור בשבילם עט, שכל מה שהם צריכים לעשות זה לדבר, והעט כותב על הקלף את מילותיהם. החיסרון היחיד בעט כזה, הוא שהסופר חייב לדבר באופן ברור ומובן, כי אחרת יכולות לצאת שגיאות.
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר:קלף שמיועד לסופרים עם כתב מבולגן- אם סופר רוצה לכתוב ספר, אך הכתב שלו דומה לכתב חרטומים ואף אחד לא מבין מה הוא כתב, יכול להשתמש בקלף הזה שלא משנה כמו מבולגן יכתוב הקוסם, הקלף יסדר את האותיות בצורה מסודרת.
הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות: חחח גדול

--------------------
אפשר להניח
לכל החלומות הגדולים
של ביטוי עצמי והגשמה
ופשוט להיות

חנה ○ 19 ○ אמנות

---------
פורסם ב: Jan 5 2021, 13:11 PM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
חרמשים: 77
משתמש מספר: 74447

שם + כינוי:אריאל,Amy Santiago
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: שם בלבד. מי שלא השתתף בשלב הקודם מוזמן לכתוב פה רעיון למחלקה חדשה. פיתחתי את מחלקת האוכל
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: יהיה עט נוצה רגיל, אבל הוא יהיה עט מחליף ריחות לפי מה שבא לך לאכול, נגיד אתה רעב ואתה רוצה לאכול שוקולד, את אתה לוחש לעט שוקולד והוא מדיף ריח של שוקולד, זה אמור לספק לך את הרעב וזה שימושי כדי לא לאכול באמצע שיעור.
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר: עט נוצה מנוצה של ברבור, סתם כי בא לי, שבמקום דיו שחור\כחול רגיל, הוא עושה דיו בדוגמאות, פועל על עיקרון הלחישה שכתבתי בפעם הקודמת, נגיד אני לוחשת המבורגר, אז יהיו מלא המבורגרים קטנים במקום דיו שחור, זה יהיה צבעוני ויפה.
דוגמה לעיצוב נוסף + הסבר (בונוס): קלף, שבמקום שהוא יהיה לבן כזה בודד, הוא מלא בציורים קטנים של כל מיני סוגים של אוכל, לא רק אחד, לפי קטגוריות. נגיד קלף חטיפים, יש ציורים של כל מיני חטיפים על הקלף, וזה הוףך את העבודות לכיפיות.
קסת דיו שמעוצבת בצורת המבורגר, שאתה טובל את העט בפנים, והקסת אומרת לך, טעים!, זה פשוט הצחיק אותי אז כתבתי את זה.

--------------------
💋

---------
פורסם ב: Jan 5 2021, 15:06 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 3837
משתמש מספר: 71420

שם + כינוי:דויד, בצד
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת עטי טריקים
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: נייר קלף- ''היומן של רידל'' דף המטיח עלבונות או מחמאות בהתאם למצב רוחו של בעל הקלף בתגובה לכתיבה בו חוץ מזה במקרה שקניתם שתי דפים אתה וחברך תוכלו לתקשר בעזרתם
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר:העט המשגע- כל דבר שתכתוב בעזרתו ישנה את עצמו כל פעם שתביט בו כלומר נגיד כתבתי ''תגיע למכתב הצפוני בחצות'' ואז מיצמצתי יכול להיות שיהיה כתוב שם ''קוף טיפס על העץ הירוק'' וככה אתה יכול לשגע את המורים שלך
דוגמה לעיצוב נוסף + הסבר (בונוס): דיו מדמם- הרעיון נלקח מעט הנוצה של אמרידג' רק ששלנו זה גרסה בטוחה יותר כלומר מי שישצמש בדיו הזה הדברים יכתבו על היד אך לו ישאירו חותם או יכאיבו לו כך שתוכל לתת לחברים שלך אותו במתנה

--------------------
אבדה קדברה*אתה מת

זהו אין יותר חתימה לכו מפה,

אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו!

דיי כברררר!

עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי

אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1

ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1

---------
פורסם ב: Jan 5 2021, 16:06 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 50999
משתמש מספר: 73558

שם + כינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת החשובים
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: קלף מעתיק. זה יהיה קלף כזה מיוחד שמטרתו הוא להעתיק ניסוחים של מכתבים או מסמכים לכמה אנשים או עותקים. בהתחלה כותבים על הקלף מספר, כמספר העותקים שאנחנו רוצים שיצא מזה, ואז זה מזמן קלפים מהבית שלך כמספר הזה (אם אין לך מספיק, הוא כותב שיש שגיאה). ואז כותבים על הקלף המעתיק את הנוסח שאנחנו רוצים, ובקסם זה נכתב על כל הקלפים האחרים שהוא זימן. לאחר גמר השימוש, ניתן למחוק את מה שכתוב בקלף המעתיק (מבלי למחוק מהעותקים) בעזרת לחש מיוחד שניתן בהוראות לקנייה, וכך אפשר להשתמש בזה שוב בעת הצורך. (צריך את זה בגלל הסיבה שכתבתי בשלב הקודם - אנשים חשובים תמיד צריכים לכתוב המון עותקים)
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר: חותם בעיצוב אישי. הרי קוסמים חשובים חותמים על הקלפים שלהם בחותם שעווה, ולכן האנשים החשובים יוכלו ליצור בעיצוב אישי את החותם שלהם. זה יהיה בעצם בהתחלה חותם חלק, בלי שום ציור, ואז יהיה אפשר להגיד לחותם: "בחותם שלי יהיה...", ובקסם הוא פשוט ישנה את זה למה שהוא רוצה. אם הוא רוצה לשנות את זה קצת, אבל הוא לא יודע איך להגיד את זה, הוא יוכל לצייר על דף את התיקון, ולהצמיד את החותם לדף, ואוטומטית החותם ישתנה למה שציירנו. (הסיבה היא כמו שאמרתי קודם, שאנשים חשובים משתמשים בחותם)
עט הכתבה - זה יהיה בעצם עט שכותב לבד. אומרים לו מה לכתוב והוא כותב על מה שאנחנו מדברים. כמובן שלפני הדיבור, אנחנו צריכים להגיד "עט הכתבה, כתוב", ובסיום צריך להגיד "עט הכתבה, סיים". חוץ מזה, גם יהיה אפשר לכתוב עם העט הזה ביד אם רוצים. העט יהיה גם עט נוח לכתיבה, מותאם אישית לאצבעות הקוסם שזה שלו, וזה יהיה גם מאד מהודר כזה, בצבע זהב, עם נוצות מהודרות (זה עט נוצה), כיאה לאנשים חשובים. (הסיבה שצריך את זה הוא כמובן שהם כותבים כל כך הרבה, שצריך משהו שיעזור להם שלא יכאב להם היד, כמו שכתבתי קודם)

הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות: אופס. נראה לי שהתבלבלתי קצת בשלב הקודם, ודי עשיתי מה שכתבתי עכשיו. טוב, אבל כאן נראה לי קצת יותר הסברתי...

--------------------
User Posted Image

שני | קוראת מנוסה | 23 | בטאית ומתרגמת | עברית | לוקווד ושות' | כלל העוגיות

כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️

---------
פורסם ב: Jan 5 2021, 17:16 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 455
משתמש מספר: 74466

שם + כינוי: מיקה, בצד
המחלקה שפתחתי בשלב הקודם: מחלקת המוגלגים!!
דוגמה לעיצוב 1 + הסבר: User Posted Image
אז ככה בעצם נראה העט הראשון, כי זה מחלקת המוגלגים. הכול פה של מוגלגים! בכל מקרה, רק הדיו קסום. יש בעט לחש הרחבה בלה בלה בלה, ככה יש מקום לשני מכלים של דיו. מיכל אחד הוא דיו מוגלגי רגיל, מיכל שני מלא בדיו אולטרה סגול. אם כותבים אם הדיו האולטרה סגול הוא מאיר באור אולטרה סגול!! (טיפשי, אני יודעת.)
דוגמה לעיצוב 2 + הסבר: User Posted Image
אוקי אז זאת המחברת!! היא מחברת מוגלגית רגילה לגמריי, אבל כבר התחלתי אם אולטרה סגול אז נלך אם זה. המחברת מגיבה באופן מיוחד לעט האולטרה סגול שכתבתי עליו מקודם, אבל לא תגובה שיוצרת פיצוץ! אם כותבים עם העט האולטרה סגול על מה שכתבתם במחברת הזאת מה שכתבתם יעלם עד שתשתמשו במחק האולטרה סגול שאני תכף יסביר עליו!
דוגמה לעיצוב נוסף + הסבר (בונוס): User Posted Image

אז זה המחק המדהים, הוא רגיל לגמרי חוץ משוב פעם, הקטע עם האולטרה סגול. יש את המחברת שעם כותבים עליה אם העט הכיתוב נעלם, נכון? אז אם מוחקים על הדף הכיתוב חוזר!! זה בידיוק ההפך מבמציאות!!
הערות/הארות/כתבתי בהתחלה "מעצבני העטים" בטעות: אני רציתי להעתיק את זה למקרי חירום ולחצתי על גזור במקום העתק והייתי בטוחה שמחקתי את כל מה שכתבתי אבל הנה זה עכשיו:)

--------------------
פרשתי

---------
פורסם ב: Jan 10 2021, 11:47 AM
צטט הודעה

You're still a Bitch, Thank God

פרטי משתמש
חרמשים: 11020
משתמש מספר: 68642

קדימה, מהרו להשתתף!

--------------------

ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼
פרשתי❤️

---------
פורסם ב: Jan 10 2021, 13:27 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 0
מגדר:
משתמש מספר: 74743

קלחת רותחת איפה טום רידל החתיטו

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (2) [1] 2  קפיצה לעמוד V 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025