![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 22:04 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כותבים או מכשפים?! היי לכם, משתמשים! מה קורה? תגידו, יצא לכם אי פעם לחשוב מאיפה כותבים של עלילות ועולמות פנטזיה או מדע בדיוני מקבלים את ההשראה העצומה הזאת שלהם? מאיפה הם בעצם מצליחים להמציא את כל הדברים המסובכים האלה? הרי לא יכול להיות שהם פשוט המציאו את כל זה מהראש, אפילו לדמיון יש גבולות משלו! או שלא..? טוב, לא משנה. הבעיה היא שאני באמת לא מבין איך הם המציאו את כל הדברים האלה. :< זאת ממש לא בעיה שלנו. אני מניח שאתם צודקים, אבל בכל זאת! זה לא הגיוני, לא הגיוני בכלל. מה אם הכותבים האלו לא באמת המציאו את כל הדברים האלה מהראש שלהם, אלא היו חלק מהעלילה ממש?! הרי זה הגיוני, אפילו כבר קיימת תיאוריה שג'יי קיי רולינג היא ריטה סקיטר! מה אם אתה שתוי מהגלגולים בכנרת ואתה מדבר שטויות? טוב, אולי. אבל זה לא משנה, כי בדיוק העליתם לי רעיון לפעילות! אז בכל אופן, בפעילות שלנו היום אתם תצטרכו לבחור כותב של פאנדום מד"פניקי לבחירתכם, לא משנה איזה. אחר כך תצטרכו לבחור גם דמות מפאנדום אחד שלו, שתהיה בעצם הכותב של אותו פאנדום - כלומר, הדמות שהיא הזהות האמיתית של יוצר הפאנדום. אתם תצטרכו לכתוב לנו למה החלטתם שהיוצר הוא אותה הדמות שבחרתם, ובנוסף לכך תצטרכו לספר לנו על האירוע שגרם לאותה הדמות להגיע אל העולם שלנו ולספר את הסיפור של הפאנדום שלה. הממ... אפשר דוגמה? כמובן. אם אני למשל אבחר ב אז קדימה, למה אתם מחכים? רוצו להשתתף!
על ההשתתפות שלכם בפעילות תקבלו 160 חרמשים ו-4 נקודות בית, יש לכם עד ה-11.1! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 15:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: שני, תולעת ספרים אמיתית
היוצר שבחרתי + הפאנדום + הדמות: ריק ריירדן, פרסי ג'קסון, פרסי ג'קסון למה היוצר דומה כל כך לדמות שבחרתי: טוב, קודם כל ברור שפרסי ג'קסון הוא בן אדם מלא בהומור, כל דבר שהוא חושב הוא דבר ורואים ממש טוב שכל הכתיבה של ריק ריירדן מלאה בהומור, כל דבר שקורה הוא מוצא לזה משהו מצחיק. גם עוד דבר שאפשר לראות שבפועל במקורי פרסי ג'קסון כנראה די אתאיסטי, ואפשר לראות שגם ריק ריירדן עצמו, הרי הוא כל כך צוחק על האלים בכתיבה שלו, הוא מאד מזלזל בהם. חוץ מזה, כמעט כל הדברים שכתובים עליהם, הם דברים שפרסי ג'קסון בעצמו גם עבר. גם בספרים של גיבורי האולימפוס, ואפילו גם במשפחת קיין, שהרי הוא פגש אותם, אז הם יכלו לספר לו הכל, וגם עם מגנס צ'ייס - הוא בן דוד של אנבת'. בקיצור, הוא היחיד שהכי קרוב מכולם לכל האנשים שעליו מספרים את הסיפור, אז ברור שזה הוא. האירוע שגרם ליוצר/דמות להביא את הסיפור לעולם שלנו: מה שקרה הוא פשוט מאד. בעצם בעיקרון פרסי רק כתב את זה לעצמו, בתור סוג של יומן מסע כזה, בשביל להזכיר לעצמו את כל הדברים הטובים, או סתם בגלל הסיבה שאנשים כותבים יומן. ואז יום אחד, כשהוא היה במסע, זה פשוט בטעות נעלם לו, ובעצם זה נפל לו על המדרכה. ואז מישהו אחד אנונימי ראה את זה על המדרכה, וזה היה נראה לו מעניין. הוא קרא את זה וחשב שזה יכול להיות ספר ממש מוצלח, אז הוא פשוט פרסם את זה. וכך זה התפרסם לכל העולם. פרסי ג'קסון שמע על זה, ואז הוא ראה שזה לא מזיק, ואפילו אנשים אוהבים את זה, אז הוא חשב שלמה לא לכתוב גם עוד דברים כאלה, ואנשים יהנו, ומצד שני, חצויים יזדהו. הערות/הארות/צבעים מתחלפים: אני יודעת שהסיפור גרוע. אבל מה לעשות, זה מה שיצא לי. -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 16:20 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם:מר קוסם
היוצר שבחרתי + הפאנדום + הדמות:קריס קולפר, ארץ האגדות, קונר ביילי למה היוצר דומה כל כך לדמות שבחרתי: טוב, זה די ברור. בגלל שקונר ביילי אוהב לכתוב וזה המקצוע שלו אז באופן טבעי ברור שהוא קריס וגם בסוף בספר השישי מסופר שהוא סופר והוא כתב את ארץ האגדות אז בכלל אין שאלה וגם בגלל שהשמות שלהם דומים (קונר וקריס) האירוע שגרם ליוצר/דמות להביא את הסיפור לעולם שלנו: קונר רצה שהסיפורים של ארץ האגדות יבוא גם אל העולם האחר כדי שהוא ימשיך לעשות את מה שסבתא שלו עשתה- לספר סיפורי אגדות לילדי העולם האחר הערות/הארות/צבעים מתחלפים: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 12:00 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: רינג, רינג
היוצר שבחרתי + הפאנדום + הדמות: לוסי מון מונטוגמרי, האסופית, האסופית למה היוצר דומה כל כך לדמות שבחרתי: היא חיה באותו המקום כמו שהאסופית חיה בו, גם האסופית וגם היא סוג של התייתמו מהורים, (האסופית משניהם ולוסי מהאמא והאבא מסר אותה לסבא ולסבתא), גם היא וגם האסופית כותבות יפה, גם לה וגם לאסופית נפטר ילד וזהו לדעתי, אלו הדברים שדומים בהן. האירוע שגרם ליוצר/דמות להביא את הסיפור לעולם שלנו: לדעתי כל החיים שלה, כל החוויות שקרו לה ובמיוחד זה שהיא כתבה הרבה גרמו לה להביא את החיים שלה לחיים בספר שהוספיו בו המון קטעים לא אמיתיים אבל הספר עצמו מבוסס על האמת, ככה שזה ממש יפה, במיוחד כשהיא כותבת יפה. הערות/הארות/צבעים מתחלפים: יאאאא תודה על התגובות ג'יני ושנייייי אני עכשיו הולך לכתוב את ההודעההזו בכל המפים כדי שתקראוווו -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 10:23 AM
|
||
![]() מוגל |
שם: דויד, בצד היוצר שבחרתי + הפאנדום + הדמות:אורסון סקוט קארד, המשחק של אנדר, אנדר למה היוצר דומה כל כך לדמות שבחרתי: בגלל שגם הכותב וגם הדמות הם דמויות שקולות וטקטיות ובתודות של הספר (אל תשאלו אותי למה קראתי התודות) הוא כותב שהוא ביסס את הספר על התנסות שהייתה לו בחיים והוא העלה את זה על הקלף כדי לראות מבט של אדם אחר איך ההתנסות הזאת נראית האירוע שגרם ליוצר/דמות להביא את הסיפור לעולם שלנו: הוא בא מתקופה של 20000 שנה קדימה מהיום בעזרת מכונת זמן כדי להזהיר אותנו מהחייזרים ולהגיד לנו להתכוננן למתקפה חייזרית ולעזור בתכנות ספינות החלל כי נצטרך הרבה כאלה הערות/הארות/צבעים מתחלפים: -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 12:00 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:מידד
היוצר שבחרתי + הפאנדום + הדמות: לי בייקון, ג'ושוע דרד, סופי (הבת של קפטן צדק) למה היוצר דומה כל כך לדמות שבחרתי: טוב, שתיהן אוהבות הומור, בעיקר ההומור של גושוע (אפשר לראות את זה מהספרים), וגם כל הסיפור מתחיל רק מהזמן שבו סופי מופיעה, ואין שום תוספת אחרת שתגרום לכך שהסיפור יתחיל. חוץ מזה, שתיהן מתארות את ג'ושוע באופן מאד חיובי, אבל רואים שכשהוא מדבר הוא אומר על עצמו שהוא לא כל כך מוצלח. האירוע שגרם ליוצר/דמות להביא את הסיפור לעולם שלנו: ובכן, פשוט סופי ראתה את הסיפור הזה, וראתה את כל המסרים שיש בו, ועד כמה שזה סיפור מגניב, וכן הלאה וכן הלאה, ולכן היא החליטה להביא את זה לאנשי העולם החיצון שיקראו, ישמחו, יצחקו, וילמדו. הערות/הארות/צבעים מתחלפים: נאא, אני הייתי עושה את זה זיגזג. לא כל אחד אחר. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 11:23 AM
|
||
הפעילות מוארכת עד ל-14.1, קדימה!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 22:29 PM
|
||
ננעל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |