![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|

קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:05 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
וחחווינעהימחולןםצמיונע אחת אחת בדיקה
אני נובית כי אני יודעת אעך ושים כל דבר בפורטל. זה נקרא להיות נוב אם אתה מומחה, נכון? -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:05 PM
|
||
|
מוגל |
סלום לכולם, עני ניב הסנה וזה סופי ומוכלט טודה רבה
-------------------- יודה · הפאנדום המתחלף · מ. הפאנדום לעתיד אעאעעאע אני בחתימה של יודהההה יאאאא מאגניבבב קיצררר יודה הוא מדהים כזה והוא גם הולך לנהל את הפאנדוםםםם קיצר אין על יודה כפרה עליוווו ותפוח אדמה זה מדהיםםםם כמעט כמו יודההה יאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:10 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוב אהבה 3>>>>>
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:13 PM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח זה מזכיר לי בהתחלה לא ידעתי איך מוסיפים פאנפיק וכל הזמן לחצלי על הקישור של ה"פה" כל פעם מחדש ואפילו לא כתבתי פאנפיק, סתם לכיף, חחח עד שכיליתי את כפתור האלים הוסף פאנפיק, חחחחחחח -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:15 PM
|
||
|
מוגל |
טודה להנהלה שבכרה בי לנוב הסנה, זה היה קבוע מראס
-------------------- יודה · הפאנדום המתחלף · מ. הפאנדום לעתיד אעאעעאע אני בחתימה של יודהההה יאאאא מאגניבבב קיצררר יודה הוא מדהים כזה והוא גם הולך לנהל את הפאנדוםםםם קיצר אין על יודה כפרה עליוווו ותפוח אדמה זה מדהיםםםם כמעט כמו יודההה יאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:17 PM
|
||||||
רוצים עוד חתימה שלי? ניתחתי בתוא ר :משעמם: נובה קיף:ה ![]() [B]תקראו את כל הדברים שאי פעם כתבתי[/B] -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:22 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עני נוב עין לי בחלל אודהוט
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:23 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נובית הסנה בגלל שאני אמרתי
מואחכחעכוהבנוהןיונחהיבאאההיחהיךכגלאססססעהל -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:24 PM
|
||
|
מוגל |
עני נוב הסנהההה!!!@
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:25 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחרות הסתיימה ![align=Center] וואו, אפילו אני, שכבר שנים משתתף בנשפים בפורטל, לא ראיתי רמות כל כך גבוהות של נוביזם. כולכם הייתם נובים מעולים!!!!!!!!!!!11! אבל רק אחד היה נוב השנה. קבלו במחיאות כפיים סוערות את... רוזנ, מי צריך בכלל כינוי לכבוד זכייתך, זכית בלוגו הכי מהמם שיש!!!1 ![]() [SIZE=14]מזל טוב! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא! מזל טוב לך!
אפילו לא ידעתי שבדיוק מכריזים על הזוכה... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיייי רוזנ כבוד על היותר נוב ממעלה ראשונה
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
אני נובית השנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:27 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמעט מזל טוב רוזנננננ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:28 PM
|
||
|
life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |