![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 21:00 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כלום.
אוקיי אנשימים איפה בדיוק הייתה בדיקת עירנות בנשף?????? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
הם רוקה
-------------------- אני צריחה להפליץץץץץץץ
יש לי נודדדדדדד פוק זה מצחיקקק עומר מטורףףףףך ואני לא הולכת לדבר בנודדדדדד אני אהרוג בנאדםםםםם אני אהעה רוצחת! חתולל נדרססססס נפל לו הראש מסתבר שזה בכלל בושםםםם הארי פלוצר מכוערררר בא לי לישוןןןן פוק זה מוזררר יש לי חרב בידדדדדד אני עומדת למות פדולוקה מטורפת ויש לי פוק ברצינות ברצינות ברצינותתתתתתתת פוק פוק פוק פוק פוק פוק פוק פוק נודדדדדדדדדדד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו תודה :,,,,,) אני מאוד אוהב.ת להוציא את תחושותיי על דמויות בדיוניות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה הסיפור הזה או איך שלא לקרוא לזה? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 21:01 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לך לירון -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() מוגל |
פוףףףףףף זה מצחיק ![]() -------------------- אני צריחה להפליץץץץץץץ
יש לי נודדדדדדד פוק זה מצחיקקק עומר מטורףףףףך ואני לא הולכת לדבר בנודדדדדד אני אהרוג בנאדםםםםם אני אהעה רוצחת! חתולל נדרססססס נפל לו הראש מסתבר שזה בכלל בושםםםם הארי פלוצר מכוערררר בא לי לישוןןןן פוק זה מוזררר יש לי חרב בידדדדדד אני עומדת למות פדולוקה מטורפת ויש לי פוק ברצינות ברצינות ברצינותתתתתתתת פוק פוק פוק פוק פוק פוק פוק פוק נודדדדדדדדדדד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממממ זה קטע על מישהי שקוראים לה שיר ועל איך ולמה היא לא מדברת עם אמא שלה על אוכל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 21:02 PM
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו שנראלך יעניין אותי? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 21:03 PM
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג'זס אין לי כוח לתבב עכשיו, אבל הקטע מקסים ברמה שגרם לי לבכות קצת כי הוא גם ריאליסטי ברמות. זהו ביי. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
אממ לא יודע.ת? תקראי ותראי זה לא ארוך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
יאללה נקרא מה כבר יקרה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 21:04 PM
|
||||||||
![]() מוגל |
תמונה מזרה -------------------- אני צריחה להפליץץץץץץץ
|||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאבד לי הכישרון לחתימות סופיתת
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו יכול לומר לי על איזו בדיקת עירנות נשף דיבר?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |